Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ειμαι οπαδος του να παιρνεις κατι για να κοιμηθεις, αλλα σιγουρα αν παραγινει το κακο και κινδυνευει η υγεια λογω ταραγμενου ή ελλιπους υπνου, ε τοτε ισως κι αυτα να ειναι μια προσωρινη λυση

http://www.news.gr/ygeia/ta-nea-ths-ygeias/article-wide/212867/to-mystiko-enos-kaloy-ypnoy-vrisketai-sto-quiet.html

• Like 1
Δημοσ.

πολύ καλό και αποτελεσματικό. Η μόνη μαλακία είναι ότι είναι παράνομο (στην ελλάδα).

dP3KVgh.gif

με πρόλαβες 

αν ξέρεις τι παίζει θα ξέρεις οτι με ποτισμένα φουντιά ξυπνάς χειρότερα κ απο μεθύσι με μπόμπες 

βρομάει ο τόπος απο δαύτα τελευταία 

οπότε αράχτε με καμια βαλεριάνα μέχρι να μας δώσει το οκ ο Τσίπρας για οικιακά περιβόλια  

• Like 2
Δημοσ.

Συνήθως το βράδυ έχω περισσότερη ενέργεια για να κάνω κάτι, τότε κατεβάζω ιδέες και μπορώ να σκεφτώ πιο άνετα. Plus acute insomnia. Αποτέλεσμα, κοιμάμαι όταν δεν έχω καμία άλλη αντοχή ή όταν ακούω metal :P

• Like 1
Δημοσ.

Σε μένα πάντως λειτουργεί το ζεστό μπάνιο. Πάντα μια πιάνει υπνηλία αν μείνω στο σπίτι και κοιμάμαι πολύ πιο ωραία.

Πόσι κοιμάστε τις καθημερινές?? Εγώ με δουλειά και εξόδους το πολύ 5-5,5 ώρες/ημέρα! Μήπως είναι λίγο??

6-7:30 εγω. Υποτίθεται οτι το ιδανικό 8 απο οτι ξέρω.

• Like 2
Δημοσ.

Κάτι που δεν ειπώθηκε είναι ότι αν πας για ύπνο μετά το pc (έστω απλό browsing να έχεις κάνει) δυσκολεύεσαι να αποκοιμηθείς

• Like 4
Δημοσ.

Κάτι που δεν ειπώθηκε είναι ότι αν πας για ύπνο μετά το pc (έστω απλό browsing να έχεις κάνει) δυσκολεύεσαι να αποκοιμηθείς

Αυτό το έχω παρατηρήσει και εγώ και μάλλον έχει να κάνει με το μυαλό σου που ρουφάει πληροφορίες ενώ θα έπρεπε να μπεις σε διαδικασία χαλάρωσης. Αντίθετα αν βάλω καμιά ταινία είναι πιθανότατο ότι θα με πάρει ο ύπνος πριν δω τίτλους τέλους της ταινίας. 

Δημοσ.

^ Αν θυμαμαι καλα εχει να κανει κυριως με την φωτεινοτητα της οθονης.

Αλλα σιγουρα εχει να κανει και με τις "πληροφοριες", πχ μια ταινια που σε εχει, VS μια αδιαφορη

Δημοσ.

Για αυτό το λόγο καλό είναι να χρησιμοποιούμε το flux. Τις βραδυνές ώρες αλλάζει τον τόνο των χρωμάτων της οθόνης, έτσι ώστε να επιβαρύνει λιγότερο τα μάτια και κατ'επέκταση μας βοηθάει να κοιμηθούμε πιο εύκολα.

Δημοσ.

Νομίζω ότι το 8ωρο είναι για παιδιά και έφηβους! Για τους ενήλικες έχω διαβάσει ότι 6-7 ώρες είναι κομπλέ! Όσο για το pc ισχύει και το βλέπω και στον εαυτό μου! Επίσης, έχω παρατηρήσει ότι όταν κοιμάμαι με το κινητό κοντά μου με wifi ανοιχτό ξυπνάω με πονοκέφαλο - ζαλάδα, δεν μπορώ να το προσδιορίσω ακριβώς!

Δημοσ.

Επίσης, έχω παρατηρήσει ότι όταν κοιμάμαι με το κινητό κοντά μου με wifi ανοιχτό ξυπνάω με πονοκέφαλο - ζαλάδα, δεν μπορώ να το προσδιορίσω ακριβώς!sleepingcellphone.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...