Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρειάζονται πολλοί παράγονται ώστε ο ύπνος να είναι καλός.

Προσωπικά βρήκα την υγειά μου με

1. Καλό στρώμα.

2. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ανατομικό μαξιλάρι.

3. Μαγνήσιο, ψευδάργυρος και πολυβιταμίνη 30 λεπτά πριν τον ύπνο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βαλεριανα ως ροφημα, ποσο ειναι καλο-βελτιστο, να πιει κανεις, για να ριξει εναν ησυχο υπνακο;
Μια κουπα ας πουμε; ml?

• 2 μήνες μετά...
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

τελευταία ανακάλυψα την μελατονίνη. Στα φαρμακεία υπάρχει σε χάπια των 3 mg, στα συμπληρώματα υπάρχει σε διάφορα χαπια, 1-2-3 mg. Κάνει δουλειά. Χαπάκια του 1 mg πήρα, για κάτι φάσεις που είμαι πολύ τεντωμένος και δεν με παίρνει ο ύπνος, ή όταν έχω σαπίσει στον ύπνο το μεσημέρι και μετά την νύχτα βρυκολακιάζω.

Δημοσ.

τελευταία ανακάλυψα την μελατονίνη. Στα φαρμακεία υπάρχει σε χάπια των 3 mg, στα συμπληρώματα υπάρχει σε διάφορα χαπια, 1-2-3 mg. Κάνει δουλειά. Χαπάκια του 1 mg πήρα, για κάτι φάσεις που είμαι πολύ τεντωμένος και δεν με παίρνει ο ύπνος, ή όταν έχω σαπίσει στον ύπνο το μεσημέρι και μετά την νύχτα βρυκολακιάζω.

την έχω κ εγώ στα υπόψιν αλλα άκουσα οτι δίνει πόνο με τρελούς εφιάλτες σε μερικούς , μιλάμε για fucked up όνειρα 

βέβαια δεν ξέρω κατα πόσο παίρνανε 1mg , νομίζω ο ένας έπαιρνε 4-5 χαχχααχ

θα πάω να πάρω αύριο , χθες βράδυ είχα φτάσει 1,5 ώρα στριφογύρισμα στο κρεβάτι κ δεν με έπαιρνε ο ύπνος 

Δημοσ.

εγώ 5-6 φορές που πήρα ούτε έναν εφιάλτη δεν είδα. Απεναντίας, κοιμήθηκα σαν τούβλο. Για την ακρίβεια, 2-3 φορές πήρα σε φάση που ήμουν πολύ κουρασμένος (δύσκολα κοιμάμαι όταν είμαι πολύ κουρασμένος, δεν μπορώ να χαλαρώσω),σε κάνα μισάωρο δεν μπορούσα να ανοίξω τα μάτια μου και απλά κοιμήθηκα σαν τούβλο. Άλλες 2-3 φορές πήρα σε φάση που είχα κοιμηθεί πολύ το μεσημέρι (αν χτυπήσω κάνα δίωρο το μεσημέρι, μετά ξανακοιμάμαι χαράματα). Χωρίς να νιώσω να νυστάζω πολύ, απλά πήγα την έπεσα και με πήρε ο ύπνος.

• Like 1
  • 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παντως, στρεσογονοι και πιεστικοι παραγοντες της καθημερινης ζωης,
δυστυχως επηρεαζουν την ποιοτητα υπνου,
αναλογα και με τον χαρακτηρα του καθενος φυσικα...

Ενας καλος υπνος, σημαινει καλυτερη, αποδοτικοτερη, και γενικα πιο ευχαριστη μερα, και γενικοτερα πιο καλη ποιοτητα ζωης, ο τροπος που βλεπεις και χειριζεσαι τις καταστασεις.

Δημοσ.

Ενας καλος υπνος, σημαινει καλυτερη, αποδοτικοτερη, και γενικα πιο ευχαριστη μερα, και γενικοτερα πιο καλη ποιοτητα ζωης, ο τροπος που βλεπεις και χειριζεσαι τις καταστασεις.

Συμπεριλαμβανεται και ο μεσημεριανος?

Δημοσ.

Συμπεριλαμβανεται και ο μεσημεριανος?

Ναι, γιατι οχι;

Αν και ο μεσημεριανος ειναι συνηθως ο επικουρικος υπνος...

Ο βασικος, ειναι ο βραδυνος, κατι σαν....καταστολη λειτουργιας και αναδομηση δυναμεων!

Δημοσ.

Εγώ ανήκω στο άλλο άκρο κοιμάμαι περίπου 10 ώρες την μέρα. Δεν ξέρω τώρα αν αυτό είναι καλό ή κακό...

αεργος και ανεργος μονο κοιματε 10 ωρες την ημερα

Δημοσ.

Βαλε

που βοηθαει....

Περα απ την πλακα εγω κοιμαμε και τριζουν τα ντουβαρια απ οτι μου εχουν πει.Ετσι δεν ευχαριστιεμαι υπνο πολυ,πηγα σε ωριλα κ εχω απ τη μια στραβο διαφραγμα κ λιγα κρεατακια κ χρειαζετε εγχειρηση.Επισης μου ειπαν να παω σε νοσοκομειο να κανω τεστ υπνου να δουν αν κανω απνοιες στον υπνο μου γιατι παιζει κ αυτο σημαντικο ρολο. Γενικα απ οταν πηρα κιλα κ σταματησα την ασκηση χαλασε ο υπνος μου κ αρχισε το ροχαλιτο. Πηρα προσφατα πολυ καλο στρωμα κ πραγματικα αξιζει να επενεδυσετε εκει αν σκευτειτε οτι τη μιση ζωη μας εκει την περναμε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...