theoritikos Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Κεμπάμ uber alles!! Αν λάχει γύρος, με μπόλικη κετσαπομουστάρδα (για τους Θεσσαλούς και πάνω) 1
xifiassamsung Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 ο γυρος κοτοπουλο δεν τρωγεται γιατι ουδεμια σχεση εχει με κοτοπουλο.διαλεγουν οτι πιο αχρηστο απτο κοτοπουλο κ το κανουν γυρο.ξυγκια πετσες κλπ σιχαμερα. γυρο χοιρινο φορ μι.η κεμπαπ. 1
Linus_Lost Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 <p>ο γυρος κοτοπουλο δεν τρωγεται γιατι ουδεμια σχεση εχει με κοτοπουλο.διαλεγουν οτι πιο αχρηστο απτο κοτοπουλο κ το κανουν γυρο.ξυγκια πετσες κλπ σιχαμερα.</p> <p> </p> <p>γυρο χοιρινο φορ μι.η κεμπαπ.</p> Ενώ ο χοιρινος γίνεται από ελευθέρας βοσκής γουρούνια κ μόνο από τα καλυτερα σημεία του... 12
zio10 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 ο γυρος κοτοπουλο δεν τρωγεται γιατι ουδεμια σχεση εχει με κοτοπουλο.διαλεγουν οτι πιο αχρηστο απτο κοτοπουλο κ το κανουν γυρο.ξυγκια πετσες κλπ σιχαμερα. γυρο χοιρινο φορ μι.η κεμπαπ. Ενώ στον χοιρινό μόνο φιλέτο 3
zio10 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Μην με κάνετε μπαν αλλά τώρα τελευταία προτιμώ φαλάφελ.... 3
LongTom Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Όλα καλά είναι εφόσον είναι καλής ποιότητας/καλοψημένα.Δεν χωράει "ή" εδώ. Ανάλογα με την διάθεση προτιμώ κότα ή χοιρινό.
xifiassamsung Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Ενώ στον χοιρινό μόνο φιλέτο καλα κ ο χοιρινος εχει τρελη σαβουρα,απορω πως τρωγεται ωρες ωρες αλλα αυτο με το γυρο κοτοπουλο ειναι ανεκδοτο. τουλαχ στο χοιρινο τα ξυγκια ειναι ξεχωριστα.στο κοτοπουλο ειναι ξυγκοκρεας ενα περιεργο πραμα 1
zio10 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Καλά το θέμα ποιότητας είναι σχετικό. Οι περισσότεροι γύροι, κεμπάπ κλπ είναι καρμπόν καλα κ ο χοιρινος εχει τρελη σαβουρα,απορω πως τρωγεται ωρες ωρες αλλα αυτο με το γυρο κοτοπουλο ειναι ανεκδοτο. τουλαχ στο χοιρινο τα ξυγκια ειναι ξεχωριστα.στο κοτοπουλο ειναι ξυγκοκρεας ενα περιεργο πραμα Ίσως το σουβλάκι-καλαμάκι κοτόπουλο είναι το πιο καθαρό. Έτσι φαίνεται τουλάχιστον! 2
bluesattack Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Μην με κάνετε μπαν αλλά τώρα τελευταία προτιμώ φαλάφελ.... Μην ανησυχεις zio, θα ξαναβρεις τον εαυτο σου. 1
thomasG4 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Καλά το θέμα ποιότητας είναι σχετικό. Οι περισσότεροι γύροι, κεμπάπ κλπ είναι καρμπόν Ίσως το σουβλάκι-καλαμάκι κοτόπουλο είναι το πιο καθαρό. Έτσι φαίνεται τουλάχιστον! Ναι αλλά στα περισσότερα σουβλατζίδικα δυστυχώς δεν ξέρουν να ψήνουν σωστά το σουβλάκι κοτόπουλο και το κάνουν σαν σόλα. Το σουβλάκι κοτόπουλο πρέπει να ξέρεις να το ψήνεις για να βγει ζουμερό αλλά και ψημένο μέσα.
zio10 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Ναι αλλά στα περισσότερα σουβλατζίδικα δυστυχώς δεν ξέρουν να ψήνουν σωστά το σουβλάκι κοτόπουλο και το κάνουν σαν σόλα. Το σουβλάκι κοτόπουλο πρέπει να ξέρεις να το ψήνεις για να βγει ζουμερό αλλά και ψημένο μέσα. Ε ναι, γενικά θέλει μαστοριά το ψήσιμο
thomasG4 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Ε ναι, γενικά θέλει μαστοριά το ψήσιμο Στο κοτόπουλο θέλει ακόμα περισσότερο, γιατί δεν έχει τόσο λίπος όπως το χοιρινό και μπορεί να ξεραθεί πολύ εύκολα άμα ο άλλος δεν ξέρει να ψήνει. Ο κύριος λόγος που δεν παίρνω σουβλάκι κοτόπουλο είναι αυτος. Χοιρινό όταν παίρνω απο έξω. Γενικά όμως σπάνια παίρνω.
bluesattack Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Ναι αλλά στα περισσότερα σουβλατζίδικα δυστυχώς δεν ξέρουν να ψήνουν σωστά το σουβλάκι κοτόπουλο και το κάνουν σαν σόλα. Το σουβλάκι κοτόπουλο πρέπει να ξέρεις να το ψήνεις για να βγει ζουμερό αλλά και ψημένο μέσα. Ξερουν να ψηνουν αλλα βιαζονται οι μλκες.Ποσες φορες εχω παει και τους εχω πει , δεν με νοιαζει ποση ωρα θα παρει , ερχομαι και σε μια ωρα αν χρειαστει αλλα τα θελω καλοψημενα.Σε κανα...5λεπτο θαειναι ετοιμα απαντουν οι μλες.Σε 5 λεπτα ουτε καργαπροψημμενο δεν γινεται. Και αυτο εχει γινει νοοτροπια, δηλαδη ανεξαρτητως ογκου δουλειας (που δεν θα επρεπε ετσι και αλλιως να παιζει ρολο)
thomasG4 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Ξερουν να ψηνουν αλλα βιαζονται οι μλκες.Ποσες φορες εχω παει και τους εχω πει , δεν με νοιαζει ποση ωρα θα παρει , ερχομαι και σε μια ωρα αν χρειαστει αλλα τα θελω καλοψημενα.Σε κανα...5λεπτο θαειναι ετοιμα απαντουν οι μλες.Σε 5 λεπτα ουτε καργαπροψημμενο δεν γινεται. Και αυτο εχει γινει νοοτροπια, δηλαδη ανεξαρτητως ογκου δουλειας (που δεν θα επρεπε ετσι και αλλιως να παιζει ρολο) Κοίτα παίζει ρόλο πόσο πόσο δυνατή είναι η φωτιά. Αυτοί μάλλον για λόγους βιασύνης τι περισσότερες φορές βάζουν δυνατή φωτιά ενώ χρειάζεται μέτρια προς δυνατή. Εκεί (μέτρια προς δυνατή) ο χρόνος είναι όπως είπες γύρω στα 10 λεπτά. Το θέμα είναι ότι στο 5λεπτο αρπάζει απ'εξω εύκολα και μέσα το κρέας δεν γίνεται τόσο καλό. Θέλει πιο αργό ψήσιμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα