Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 379
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ο γυρος κοτοπουλο δεν τρωγεται γιατι ουδεμια σχεση εχει με κοτοπουλο.διαλεγουν οτι πιο αχρηστο απτο κοτοπουλο κ το κανουν γυρο.ξυγκια πετσες κλπ σιχαμερα.

 

γυρο χοιρινο φορ μι.η κεμπαπ.

  • Like 1
Δημοσ.

<p>ο γυρος κοτοπουλο δεν τρωγεται γιατι ουδεμια σχεση εχει με κοτοπουλο.διαλεγουν οτι πιο αχρηστο απτο κοτοπουλο κ το κανουν γυρο.ξυγκια πετσες κλπ σιχαμερα.</p>

<p> </p>

<p>γυρο χοιρινο φορ μι.η κεμπαπ.</p>

 

Ενώ ο χοιρινος γίνεται από ελευθέρας βοσκής γουρούνια κ μόνο από τα καλυτερα σημεία του...

  • Like 12
Δημοσ.

ο γυρος κοτοπουλο δεν τρωγεται γιατι ουδεμια σχεση εχει με κοτοπουλο.διαλεγουν οτι πιο αχρηστο απτο κοτοπουλο κ το κανουν γυρο.ξυγκια πετσες κλπ σιχαμερα.

 

γυρο χοιρινο φορ μι.η κεμπαπ.

Ενώ στον χοιρινό μόνο φιλέτο :P :D

  • Like 3
Δημοσ.

Όλα καλά είναι εφόσον είναι καλής ποιότητας/καλοψημένα.Δεν χωράει "ή" εδώ.

Ανάλογα με την διάθεση προτιμώ κότα ή χοιρινό.

Δημοσ.

Ενώ στον χοιρινό μόνο φιλέτο :P :D

 

καλα κ ο χοιρινος εχει τρελη σαβουρα,απορω πως τρωγεται ωρες ωρες αλλα αυτο με το γυρο κοτοπουλο ειναι ανεκδοτο.

τουλαχ στο χοιρινο τα ξυγκια ειναι ξεχωριστα.στο κοτοπουλο ειναι ξυγκοκρεας ενα περιεργο πραμα  :-D  :blink:

  • Like 1
Δημοσ.

Καλά το θέμα ποιότητας είναι σχετικό. Οι περισσότεροι γύροι, κεμπάπ κλπ είναι καρμπόν


καλα κ ο χοιρινος εχει τρελη σαβουρα,απορω πως τρωγεται ωρες ωρες αλλα αυτο με το γυρο κοτοπουλο ειναι ανεκδοτο.

τουλαχ στο χοιρινο τα ξυγκια ειναι ξεχωριστα.στο κοτοπουλο ειναι ξυγκοκρεας ενα περιεργο πραμα  :-D  :blink:

Ίσως το σουβλάκι-καλαμάκι κοτόπουλο είναι το πιο καθαρό. Έτσι φαίνεται τουλάχιστον!

  • Like 2
Δημοσ.

Μην με κάνετε μπαν αλλά τώρα τελευταία προτιμώ φαλάφελ.... :P

 

Μην ανησυχεις zio, θα ξαναβρεις τον εαυτο σου.

  • Like 1
Δημοσ.

Καλά το θέμα ποιότητας είναι σχετικό. Οι περισσότεροι γύροι, κεμπάπ κλπ είναι καρμπόν

Ίσως το σουβλάκι-καλαμάκι κοτόπουλο είναι το πιο καθαρό. Έτσι φαίνεται τουλάχιστον!

 

Ναι αλλά στα περισσότερα σουβλατζίδικα δυστυχώς δεν ξέρουν να ψήνουν σωστά το σουβλάκι κοτόπουλο και το κάνουν σαν σόλα.

 

Το σουβλάκι κοτόπουλο πρέπει να ξέρεις να το ψήνεις για να βγει ζουμερό αλλά και ψημένο μέσα.

Δημοσ.

Ναι αλλά στα περισσότερα σουβλατζίδικα δυστυχώς δεν ξέρουν να ψήνουν σωστά το σουβλάκι κοτόπουλο και το κάνουν σαν σόλα.

 

Το σουβλάκι κοτόπουλο πρέπει να ξέρεις να το ψήνεις για να βγει ζουμερό αλλά και ψημένο μέσα.

Ε ναι, γενικά θέλει μαστοριά το ψήσιμο :)

Δημοσ.

Ε ναι, γενικά θέλει μαστοριά το ψήσιμο :)

 

Στο κοτόπουλο θέλει ακόμα περισσότερο, γιατί δεν έχει τόσο λίπος όπως το χοιρινό και μπορεί να ξεραθεί πολύ εύκολα άμα ο άλλος δεν ξέρει να ψήνει.

 

Ο κύριος λόγος που δεν παίρνω σουβλάκι κοτόπουλο είναι αυτος. Χοιρινό όταν παίρνω απο έξω. Γενικά όμως σπάνια παίρνω.

Δημοσ.

Ναι αλλά στα περισσότερα σουβλατζίδικα δυστυχώς δεν ξέρουν να ψήνουν σωστά το σουβλάκι κοτόπουλο και το κάνουν σαν σόλα.

 

Το σουβλάκι κοτόπουλο πρέπει να ξέρεις να το ψήνεις για να βγει ζουμερό αλλά και ψημένο μέσα.

 

Ξερουν να ψηνουν αλλα βιαζονται οι μλκες.Ποσες φορες εχω παει και τους εχω πει , δεν με νοιαζει ποση ωρα θα παρει , ερχομαι και σε μια ωρα αν χρειαστει αλλα τα θελω καλοψημενα.Σε κανα...5λεπτο θαειναι ετοιμα απαντουν οι μλες.Σε 5 λεπτα ουτε καργαπροψημμενο δεν γινεται.

Και αυτο εχει γινει νοοτροπια, δηλαδη ανεξαρτητως ογκου δουλειας (που δεν θα επρεπε ετσι και αλλιως να παιζει ρολο)

Δημοσ.

Ξερουν να ψηνουν αλλα βιαζονται οι μλκες.Ποσες φορες εχω παει και τους εχω πει , δεν με νοιαζει ποση ωρα θα παρει , ερχομαι και σε μια ωρα αν χρειαστει αλλα τα θελω καλοψημενα.Σε κανα...5λεπτο θαειναι ετοιμα απαντουν οι μλες.Σε 5 λεπτα ουτε καργαπροψημμενο δεν γινεται.

Και αυτο εχει γινει νοοτροπια, δηλαδη ανεξαρτητως ογκου δουλειας (που δεν θα επρεπε ετσι και αλλιως να παιζει ρολο)

 

Κοίτα παίζει ρόλο πόσο πόσο δυνατή είναι η φωτιά. Αυτοί μάλλον για λόγους βιασύνης τι περισσότερες φορές βάζουν δυνατή φωτιά ενώ χρειάζεται μέτρια προς δυνατή. Εκεί (μέτρια προς δυνατή) ο χρόνος είναι όπως είπες γύρω στα 10 λεπτά. Το θέμα είναι ότι στο 5λεπτο αρπάζει απ'εξω εύκολα και μέσα το κρέας δεν γίνεται τόσο καλό. Θέλει πιο αργό ψήσιμο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...