Προς το περιεχόμενο

Ασυρματο μοντεμ router ASUS DSL-N14U @wind 34.90€

manthos1969

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 741
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

παιδια μολις το πηρα και εγω,επαιξα λιγο με τις ρυθμισεις και δοκιμασα να πειραξω το snr δεν ειδα ομως διαφορα στην ταχυτητα (πριν ειχα ενα zte και ειμαι στον οτε) βρισκομαι σε fastpath με ping 6-9ms αλλα σε games πχ στο wot παιζει απο 60 μεχρι τα 500+ms ολη την ωρα με αποτελεσμα να κολλαει (μου το εκανε και πριν με το zte εχει 2 βδομαδες) αν μπορει κανεις να με βοηθησει θα ημουν ευγνωμων!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Περασα απο μια wind με τη σελιδα εκτυπωμενη , λενε δεν το εχουμε φερει ποτε αλλα θα το παραγγειλουμε και θα το εχουμε σε 2 μερες Τους λεω σιγουρα τοσο γρηγορα ;  :P  Μολις καλεσαν θα παρει μια βδομαδα τελικα . Δεν εχουν δωσει ποτε κανενα asus router γιατι κανενας ποτε δεν εχει ζητησει λεει το boss  :D

Περασα απο μια wind με τη σελιδα εκτυπωμενη , λενε δεν το εχουμε φερει ποτε αλλα θα το παραγγειλουμε και θα το εχουμε σε 2 μερες Τους λεω σιγουρα τοσο γρηγορα ;  :P  Μολις καλεσαν θα παρει μια βδομαδα τελικα . Δεν εχουν δωσει ποτε κανενα asus router γιατι κανενας ποτε δεν εχει ζητησει λεει το boss  :D

Σε εταιρικούς πελάτες -τουλάχιστον πριν ένα χρόνο- πρότειναν -και έδιναν- πάντα αυτό!

Σε 2 μέρες μετά την παραγγελία το φέρνουν όλα τα καταστήματα τους, Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή παραλαμβάνουν!

Βολο μονο στην Ιασωνος (τα αλλα 2 δεν με εξυπηρετησαν)και παραλαβη καθε σαββατο(παρηγγειλα 2 ενα τη τριτη καιενα την προηγουμενη τεταρτητο οποιο και εχω παραλαβει). τελικα περασα νεο καλωδιο απο κουτι->1η πριζα. Αποτελεσμα απο 12+ στα 15 μβπσ. πειραξα και το σνρ με ρυθμιση 6( δινει σνρ 0,1 και μεχρι στιγμης ειναι σταθερο εδω και ενα 3ωρο) και εφτασα στα 17.3. για να δουμε ποσο σταθερη θα μεινει η γραμμη...

• Like 1

Τετάρτη παραλαμβανουν , τουλαχιστον κρητη που πεφτει και μακρια  :P .Απλως γελασα που μου λεει δεν το ζητανε .Απο range στο wireless φτανει τα 20 μετρα με 2 τοιχους δωματιων ;

• Moderators

Παιδια επειδη μαλλον ειμια στραβος που βλεπουμε στα ποσα κλειδωνει το modem ? πριν λιγο παρελαβα και ακομα ψαχνομαι

Παιδια επειδη μαλλον ειμια στραβος που βλεπουμε στα ποσα κλειδωνει το modem ? πριν λιγο παρελαβα και ακομα ψαχνομαι

SYSTEM LOG  --->   DSL LOG ---> MAX RATE DOWN

Είχα το zte που μου είχε δώσει η wind πριν χρόνια και κλείδωνα περίπου στα 15 Mbs αλλά είχα αποσυνδέσεις.

Προσωπικά δεν με πολυ πείραζαν γιατί ήταν στιγμιαίες αλλά η γυναίκα έχει λιώσει το tv-box στις σειρές και μου έκανε συνέχεια παράπονα ότι την πετάει έξω.

Το πήρα λοιπόν το απόγευμα και μου δίνει αυτά τα νούμερα.

o5rq6p.jpg

Ως άσχετος δεν ξέρω αν είναι καλά ή όχι αλλά θα παρακολουθώ να δω τι παίζει με τις αποσυνδέσεις.

με αυτο το attenuation κ snr δεν θα επρεπε να εχεις crc errors

SYSTEM LOG  --->   DSL LOG ---> MAX RATE DOWN

αυτο ειναι το μεγιστο της γραμμης

το πραγματικο ειναι το data rate down

• Like 2

• Moderators

με αυτο το attenuation κ snr δεν θα επρεπε να εχεις crc errors

αυτο ειναι το μεγιστο της γραμμης

το πραγματικο ειναι το data rate down

Και εγώ παρατήρησα error χωρίς να πειράξω τίποτα στις ρυθμίσεις, έβαλα πάλι το παλιό modem (td5130 νομίζω) αλλά σε εκείνο δεν βγάζει error δοκίμασα να ανεβάσω το snr από 6 σε 7,8 αλλά δεν συγχρονίζει

Επειδή αργησα να το δω και με ενδιαφέρει το θέμα, μπορώ να το βρω και εγώ που δεν έχω wind και είμαι από επαρχία; Αν ναι τι ζηταω και πώς; Διότι από eshop wind δεν το έχει για παραγγελία... Επίσης είδα ότι πολλοι πειραζετε τις ρυθμίσεις, θα χρειαστεί να τις αλλάξω κι εγώ που είμαι με ότε και ΖΤΕ ;;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...