Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Hacking [PS4]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παλιότερα πάντως με ένα ps3 που είχα με cfw έπαιξα οτι ήθελα και όταν βαρέθηκα πέρασα ofw και μπήκα  στο psn 

ανέβηκαν και τα trophies κανονικά και ούτε ban έφαγα 

άλλα κάλο είναι να προσέχει οποιος θέλει κάποια στιγμή να ξαναμπεί online

• Απαντ. 488
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Paragontas-x είπε

Εγω παλι δεν μπορω να καταλαβω μεσω dns, χωρις dns η κονσολα με καποιο τροπο θα πρεπει να συνδεθει στο ιντερνετ για να τρεξει το site 3 φορες απ' οσα και ip να περασει παλι θα συνδεθει στο ιντερνετ απο τη στιγμη που εστω και 1sec συνδεθει στο ιντερνετ η κονσολα πιστευω εχει στειλει και τα στοιχεια που θελει η sony και οποτε θελει τη μπαναρει.

Αυτο ειναι η αποψη μου και πιστευω οτι δεν υπαρχει τροπος να κρυψεις τη κονσολα απο τη sony απο τη στιγμη που με οποιοδηποτε τροπο συνδεεται στο νετ.

Εκτος αν βρεθει ενας τροπος οπως στο ps3 που δεν χρειαζεται να συνδεθει καθολου στο ιντερνετ η κονσολα για να την κανεις να παιζει αντιγραμενα παιχνιδια ετσι δεν μπορει και να μπαναριστει.

δεν χρειαζεται να εισαι ιντερνετ για να τρεξεις το hack εγω ποτε δεν μπηκα internet το τρεχω με το κινητο και απο σημερα με ενα esp8266 

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, xelidoni είπε

δεν χρειαζεται να εισαι ιντερνετ για να τρεξεις το hack εγω ποτε δεν μπηκα internet το τρεχω με το κινητο και απο σημερα με ενα esp8266 

Και πως το τρέχεις από το κινητό αν αν δεν είσαι στο ίδιο δίκτυο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, Paragontas-x said:

Εγω παλι δεν μπορω να καταλαβω μεσω dns, χωρις dns η κονσολα με καποιο τροπο θα πρεπει να συνδεθει στο ιντερνετ για να τρεξει το site 3 φορες απ' οσα και ip να περασει παλι θα συνδεθει στο ιντερνετ απο τη στιγμη που εστω και 1sec συνδεθει στο ιντερνετ η κονσολα πιστευω εχει στειλει και τα στοιχεια που θελει η sony και οποτε θελει τη μπαναρει.

Αυτο ειναι η αποψη μου και πιστευω οτι δεν υπαρχει τροπος να κρυψεις τη κονσολα απο τη sony απο τη στιγμη που με οποιοδηποτε τροπο συνδεεται στο νετ.

Εκτος αν βρεθει ενας τροπος οπως στο ps3 που δεν χρειαζεται να συνδεθει καθολου στο ιντερνετ η κονσολα για να την κανεις να παιζει αντιγραμενα παιχνιδια ετσι δεν μπορει και να μπαναριστει.

Δεν ξέρω αν το εξηγώ σωστά αλλά χοντρικά το exploit (το site που λες) είναι ένα html αρχείο. Το αποθηκεύεις στο pc, κινητό ή οπουδήποτε αλλού μπορείς και με έναν τοπικό server  βάζεις την κονσόλα να το διαβάσει από εκεί χωρίς να συνδεθεί στο internet. Ψάξε στο google για local ή self host exploit και θα καταλάβεις. 

17 minutes ago, pier88 said:

Και πως το τρέχεις από το κινητό αν αν δεν είσαι στο ίδιο δίκτυο;

Βάζεις το κινητό σαν wifi hotspot και τα απαραίτητα αρχεία είναι αποθηκευμένα ήδη στο κινητό. 

Επεξ/σία από gRim
Δημοσ.

Εγώ πάντως τρέχω το exploit online αρκετό καιρό γιατί είχα 4.05 firmware και μέχρι τώρα δεν έχω προβλημα Ban κτλ.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, xelidoni είπε

αυτό θα κανω και εγώ .. το αφήνεις και μόνιμα συνθεδεμενο σε μια usb θυρα και ΄όποτε ξαναεκινήσεις είσαι έτοιμος..

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Malthador είπε

Τι μπορεί να κάνει κάποιος με ένα χακεμένο PS4;

(πέραν του προφανούς να τρέχει PS4 backups, που δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα στην παρούσα φάση)

Υπάρχουν homebrew εφαρμογές; PS1/PS2/PSP emulator/injector; Άλλοι emulators;

Για να μην ξεστραβώνομαι στο gbatemp, υπάρχει κάποιο σάιτ να τα έχει μαζεμένα και νοικοκυρεμένα;

Έχουν κυκλοφορήσει emulators για NES , Gameboy και Master System αλλά είναι σε beta 

Homebrew games κανα δυο 

Για PSP injection υπάρχει οδηγός αλλά δεν είδα να υπάρχουν πολλά διαθέσιμα

Με PS2 injection ασχολείται πολύς κόσμος και έχουν ανέβει πολλά 

• Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.
27 minutes ago, larrykyr said:

Με PS2 injection ασχολείται πολύς κόσμος και έχουν ανέβει πολλά 

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Τα PS2 games είναι με original γραφικά ή με αναβαθμισμένα όπως τα PS2 Classics για το PS4;

Όταν γίνονται inject παίζουν σε 1080p ανάλυση;

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Malthador είπε

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Τα PS2 games είναι με original γραφικά ή με αναβαθμισμένα όπως τα PS2 Classics για το PS4;

Όταν γίνονται inject παίζουν σε 1080p ανάλυση;

Παραμετροποιησιμος ειναι ο emulator 

• Thanks 1
Δημοσ.

Εγω καθαρα πιστευω οσο αναφορα τους emu καλυτερο απο το pc δεν υπαρχει.. δεν θα περνουσα τo exploit για να εχω emu και kodi..το exploit ειναι καθαρα για ps4 games.

(προσωπικη μου αποψη)

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
3 minutes ago, cupra20vt said:

Εγω καθαρα πιστευω οσο αναφορα τους emu καλυτερο απο το pc δεν υπαρχει.. δεν θα περνουσα τo exploit για να εχω emu και kodi..το exploit ειναι καθαρα για ps4 games.

(προσωπικη μου αποψη)

Ειδικότερα αν έχεις πισί που μπορεί να τρέξει άψογα τους τελευταίους emulators, τότε αυτό το πισί θα είναι high-end και άρα θα μπορεί να τρέξει και τα multiplatforms, επομένως όταν λες «PS4 games» εννοείς «PS4 exclusives», δηλαδή για πόσους τίτλους μιλάμε, 10-15 το πολύ (που μάλιστα τους περισσότερους τους βρίσκεις σε εξευτελιστικές τιμές πλέον); Είναι προτιμότερο να τα αγοράσεις κανονικά, παρά να «μαγαρίσεις» την κονσόλα μόνο γι' αυτά (γνώμη μου).

Και όχι, δεν ισχύει ούτε γενικότερα κάτι τέτοιο. Ο built-in emulator που τον έχει φτιάξει η Sony έχοντας στο μυαλό της ένα συγκεκριμένο κλειστό σύστημα δεν συγκρίνεται με οτιδήποτε open-source που το έχουν φτιάξει fans και πρέπει να παίζει σε ότι setup υπάρχει εκεί έξω. Εννοείται ότι ο emulator του PS4 θα έχει πολύ καλύτερη απόδοση από τον PCXΕ2 π.χ.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ετσι ακριβως πολυ σωστα τα λες Malthador, για να γενικευσουμε οσοι θελετε το online και το ps plus ξεχνατε το exploit.. προσοχη στις αγγελιες τις τωρινες αλλα και τις μελοντικες ( μελοντικα ban κονσολες και αγορα της διχως να το γνωριζει ο αγοραστης) , τωρα εφοσον καποιος εχει την δυνατοτητα να εχει 2 κονσολες κραταει την μια "παρθενα" και στην αλλη δοκιμαζει οτι θελει..

Επεξ/σία από cupra20vt
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...