alex_000 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Όταν ημουν στην Γαλλία φέτος κάθε μέρα έλεγα "θα φάω ταρταρ", και κάθε φορά που καθόμουν πεινασμένος μετά από το περπάτημα κτλ άλλαζα γνώμη. Το μετάνιωσα που δεν έφαγα τελικά. Η κουζίνα τους με εντυπωσίασε. Το καλό πατέ γαμάει πάντως (άσχετο ) 1
deesnider Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 δεν λεω σε αλλους «πως την τρως αυτη την αηδια». το να λες αηδια το φαγητο που τρωει καποιος ειναι προσβλητικο. Ούτε εγώ πάω εκεί που τρώει ο άλλος ωμά στρείδια π.χ. να τού πω ότι τρώει αηδίες, στα καλά καθούμενα. Αν με ρωτήσει όμως γιατί δεν τα τρώω εγώ, θα τού πω «διότι με αηδιάζουν», χωρίς να θεωρώ ότι τον προσβάλλω. Πόσο μάλλον αν αρχίσει να πετάει τις γνωστές παπαριές τού τύπου «δεν ξέρεις να τρως»! Εκεί, θα τ' ακούσει λιμανίσια... 1
nickmanak Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Οποιος θελει ωμα κρεατα, ας μετακομισει προς Γαλλια μερια. Εδω ελλαντα τρωμε τη μπριζολα μαυρη και σκληρη πετρα, απο το ψησιμο. Οι παραδοσεις πρεπει να τηρουνται.
zio10 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Οποιος θελει ωμα κρεατα, ας μετακομισει προς Γαλλια μερια. Εδω ελλαντα τρωμε τη μπριζολα μαυρη και σκληρη πετρα, απο το ψησιμο. Οι παραδοσεις πρεπει να τηρουνται. Μπορεί να είναι και μια χαρά καλοψημένη και μια χαρά ζουμερή ταυτόχρονα! 2
Moderators Gi0 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Οποιος θελει ωμα κρεατα, ας μετακομισει προς Γαλλια μερια. Εδω ελλαντα τρωμε τη μπριζολα μαυρη και σκληρη πετρα, απο το ψησιμο. Οι παραδοσεις πρεπει να τηρουνται. Φανταζομαι πως μου επιτρεπεις να μην τρωω μπριζολα σκληρη πετρα και μαυρη απτο ψησιμο και να παρεμενω στην Ελλαδα ε? 4
Valerie_ Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 σώνει και ντε να τρώμε τη μπριζόλα που έγινε πέτρα ή να τρέχει αίμα; μέση λύση δεν υπάρχει; το συκώτι που το τρώω αναγκαστικά μισόψημένο για το σίδηρο και είμαι κάπως έτσι *όπου πράσινα βάλτε το συκώτι. 4
Bspus Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Στη μπριζολα, απο γευστικης αποψης τουλαχιστον, καρβουνο ftw για μενα, ασχετα αν αποφευγω να την τρωω ετσι γιατι διατροφικα μαλλον δεν ειναι οτι καλυτερο Και medium μου αρεσει αλλα μεχρι εκει. 2
j0hnn1e Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 επισης υπαρχει κατι που λεγεται παστεριωση και ειναι υποχρεωτικη για το γαλα τουλαχιστον. Η παστερίωση που κολάει σε αυτό που λέω? Η παστερίωση γίνεται επειδή δεν (πρέπει να) χρησιμοποιούν αντιβιοτικά και έχει στόχο συγκεκριμένα βακτήρια για την "εξυγίανση" του γάλακτος. Τί σχέση έχει το αντιβιωτικό στην παγολεκάνη με την παστερίωση ?
evabb Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Η παστερίωση που κολάει σε αυτό που λέω? Η παστερίωση γίνεται επειδή δεν (πρέπει να) χρησιμοποιούν αντιβιοτικά και έχει στόχο συγκεκριμένα βακτήρια για την "εξυγίανση" του γάλακτος. Τί σχέση έχει το αντιβιωτικό στην παγολεκάνη με την παστερίωση ? εσυ αρχισες να λες για γαλατα ενω μιλαγαμε για κρεατα και αυγα
tehAllantin Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 καλο halloween παιδιά!(δεν με άρεσε ιδιαίτερα, περισσότερο gingerbread γευση ειχε παρά κολοκυθα (που τη λατρεύω).
Papakitou Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Επαινωντας τον εαυτο μου για το 12.7% λιπους, που δεν ειχα ουτε βρέφος τοσο χαμηλο.. Δυο μπεργκερ, και μισους απο τους λουκουμαδες 10
Προτεινόμενες αναρτήσεις