Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όταν ημουν στην Γαλλία φέτος κάθε μέρα έλεγα "θα φάω ταρταρ", και κάθε φορά που καθόμουν πεινασμένος μετά από το περπάτημα κτλ άλλαζα γνώμη. Το μετάνιωσα που δεν έφαγα τελικά. Η κουζίνα τους με εντυπωσίασε. 

Το καλό πατέ γαμάει πάντως (άσχετο :P)

• Like 1
Δημοσ.

δεν λεω σε αλλους «πως την τρως αυτη την αηδια». το να λες αηδια το φαγητο που τρωει καποιος ειναι προσβλητικο.

Ούτε εγώ πάω εκεί που τρώει ο άλλος ωμά στρείδια π.χ. να τού πω ότι τρώει αηδίες, στα καλά καθούμενα. Αν με ρωτήσει όμως γιατί δεν τα τρώω εγώ, θα τού πω «διότι με αηδιάζουν», χωρίς να θεωρώ ότι τον προσβάλλω. Πόσο μάλλον αν αρχίσει να πετάει τις γνωστές παπαριές τού τύπου «δεν ξέρεις να τρως»! Εκεί, θα τ' ακούσει λιμανίσια...

• Like 1
Δημοσ.

Οποιος θελει ωμα κρεατα, ας μετακομισει προς Γαλλια μερια. Εδω ελλαντα τρωμε τη μπριζολα μαυρη και σκληρη πετρα, απο το ψησιμο.

Οι παραδοσεις πρεπει να τηρουνται.

Δημοσ.

Οποιος θελει ωμα κρεατα, ας μετακομισει προς Γαλλια μερια. Εδω ελλαντα τρωμε τη μπριζολα μαυρη και σκληρη πετρα, απο το ψησιμο.

Μπορεί να είναι και μια χαρά καλοψημένη και μια χαρά ζουμερή ταυτόχρονα!

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Φανταζομαι πως μου επιτρεπεις να μην τρωω μπριζολα σκληρη πετρα και μαυρη απτο ψησιμο και να παρεμενω στην Ελλαδα ε?

• Like 4
Δημοσ.

σώνει και ντε να τρώμε τη μπριζόλα που έγινε πέτρα ή να τρέχει αίμα;

μέση λύση δεν υπάρχει;

το συκώτι που το τρώω αναγκαστικά μισόψημένο για το σίδηρο και είμαι κάπως έτσι

getty_rf_photo_of_girl_crying_over_bowl_

*όπου πράσινα βάλτε το συκώτι.

• Like 4
Δημοσ.

Στη μπριζολα, απο γευστικης αποψης τουλαχιστον, καρβουνο ftw για μενα, ασχετα αν αποφευγω να την τρωω ετσι γιατι διατροφικα μαλλον δεν ειναι οτι καλυτερο

Και medium μου αρεσει αλλα μεχρι εκει.

• Like 2
Δημοσ.

επισης υπαρχει κατι που λεγεται παστεριωση και ειναι υποχρεωτικη για το γαλα τουλαχιστον.

Η παστερίωση που κολάει σε αυτό που λέω?

Η παστερίωση γίνεται επειδή δεν (πρέπει να) χρησιμοποιούν αντιβιοτικά και έχει στόχο συγκεκριμένα βακτήρια για την "εξυγίανση" του γάλακτος.

Τί σχέση έχει το αντιβιωτικό στην παγολεκάνη με την παστερίωση ? :mellow:

Δημοσ.

Η παστερίωση που κολάει σε αυτό που λέω?

Η παστερίωση γίνεται επειδή δεν (πρέπει να) χρησιμοποιούν αντιβιοτικά και έχει στόχο συγκεκριμένα βακτήρια για την "εξυγίανση" του γάλακτος.

Τί σχέση έχει το αντιβιωτικό στην παγολεκάνη με την παστερίωση ? :mellow:

εσυ αρχισες να λες για γαλατα ενω μιλαγαμε για κρεατα και αυγα

Δημοσ.

Επαινωντας τον εαυτο μου για το 12.7% λιπους, που δεν ειχα ουτε βρέφος τοσο χαμηλο..

Δυο μπεργκερ, και μισους απο τους λουκουμαδες

12143314_10208277024626629_8321705877691

12122808_10208277257872460_8724288334794

12144723_10208277483838109_7146538135842

• Like 10
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...