BigBOSS Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 πως και δεν ανέφερε κανεις αυτην την μεγάλη πατάτα με τα god rays nvidia noworks nvidia god rays και πιξελιασμα πανε μαζι. 2
Greygore Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Evry tiem Το ακριβώς ίδιο όμως μου έτυχε και εμένα με τον Valentine ενώ ήταν σε sneak mode, κάτι παίζει με το pathfinding στον συγκεκριμένο διάδρομο....
firepc Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Fallout 4: Πάνω από 2 εκ. πωληθέντα αντίτυπα στο Steam
trayban Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Το ακριβώς ίδιο όμως μου έτυχε και εμένα με τον Valentine ενώ ήταν σε sneak mode, κάτι παίζει με το pathfinding στον συγκεκριμένο διάδρομο.... αν εχεις το σκυριμ,κανε το ιδιο. το αποτέλεσμα θα σε εκπλήξει.ΔΕΝ 1
pogasgeo Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 κύριοι αν μπορείτε πείτε μου πως ενεργοποιώ το windowed borderless όχι όμως από τον λάντσερ γιατι θα αλλάξει τις ρυθμισεις του ini και δε το θέλω αυτό!
TheELF Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Μέσα από το fallout4prefs.ini βάζεις/αλλάζεις αυτά bFull Screen=0bBorderless=1 1
gogos47 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Σταμάτησα να το παίζω μέχρι να φτιάξει η κατάσταση με τα Frame Drops. Ωστόσο βρήκα τρόπο να ασχολούμαι... υ.γ. Το mod είναι πολύ early pre-alpha και work in progress όπως φαίνεται κιόλας. Αυτό που βλέπετε ήταν δοκιμαστικό για να δω αν πράγματι εμφανίζονται τα γράμματα όπως πρέπει. Mod μετάφρασης στα Ελληνικά είναι ντε, δε το καταλάβατε ; που μπορουμε να το βρουμε αυτο το mod αδερφε??
BigBOSS Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 τα mods στο nexus απαιτούν κάποια πληρωμή ή συνδρομή;
Sheogorath Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 τα mods στο nexus απαιτούν κάποια πληρωμή ή συνδρομή; Ως το Skyrim/F NV όχι
Tobajara Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 υ.γ. Το mod είναι πολύ early pre-alpha και work in progress όπως φαίνεται κιόλας. Αυτό που βλέπετε ήταν δοκιμαστικό για να δω αν πράγματι εμφανίζονται τα γράμματα όπως πρέπει. Βρε άνθρωπε, όχι τόνους στα κεφαλαία Αλλά κατά τα άλλα καλό κουράγιο και χαρά στην υπομονή σου! Τέτοια mods είναι πολύ πιο απαραίτητα από όσο νομίζουμε και αξίζουν όλη τη συμπαράσταση που μπορούν να έχουν. Μακάρι να το ολοκληρώσεις. 1
Alithinos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 που μπορουμε να το βρουμε αυτο το mod αδερφε?? Δεν μπορείτε... ακόμα! Όπως έγραψα είναι πολύ νωρίς -για να το δημοσιεύσω-. Άμα κάποια στιγμή έχει φτάσει ένα επίπεδο να το μοιραστώ με κόσμο, θα ποστάρω σε αυτό το thread. τα mods στο nexus απαιτούν κάποια πληρωμή ή συνδρομή; Όχι. Απλά γράφεσαι μέλος που είναι δωρεάν. Είμαι από το 2009, έχω κατεβάσει πάμπολλα, δεν έχω δώσει ούτε 1 ευρώ. Έχει και premium η οποία είναι με συνδρομή, αλλά δεν είναι απαραίτητη για να κατεβάζεις mods. Απλά με τη premium σε αφήνει να κατεβάσεις από πιο γρήγορους servers, άμα έχεις vdsl και θες να κατεβάσεις μεγάλα mods ίσως να αξίζει. Βρε άνθρωπε, όχι τόνους στα κεφαλαία Αλλά κατά τα άλλα καλό κουράγιο και χαρά στην υπομονή σου! Τέτοια mods είναι πολύ πιο απαραίτητα από όσο νομίζουμε και αξίζουν όλη τη συμπαράσταση που μπορούν να έχουν. Μακάρι να το ολοκληρώσεις. Μα έλα ντε που δεν τους έβαλα εγώ στα κεφαλαία! Στη βάση δεδομένων μικρά ήταν τα γράμματα. Το παιχνίδι πήρε όμως τις λέξεις που έγραψα με μικρά, και ενώ έτρεχε τα έκανε μεγάλα. Είναι αυτό που είπα σε προηγούμενο ποστ, έχει πολύ trial and error. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δεν μπορείτε... ακόμα! Όπως έγραψα είναι πολύ νωρίς -για να το δημοσιεύσω-. Άμα κάποια στιγμή έχει φτάσει ένα επίπεδο να το μοιραστώ με κόσμο, θα ποστάρω σε αυτό το thread. Μια ερώτηση εάν επιτρέπεται, γιατί?
fever25 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δεν μπορείτε... ακόμα! Όπως έγραψα είναι πολύ νωρίς -για να το δημοσιεύσω-. Άμα κάποια στιγμή έχει φτάσει ένα επίπεδο να το μοιραστώ με κόσμο, θα ποστάρω σε αυτό το thread. Δηλώνω συμμετοχή για τη beta!!!!!!
HellionKal Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Μα έλα ντε που δεν τους έβαλα εγώ στα κεφαλαία! Στη βάση δεδομένων μικρά ήταν τα γράμματα. Το παιχνίδι πήρε όμως τις λέξεις που έγραψα με μικρά, και ενώ έτρεχε τα έκανε μεγάλα. Είναι αυτό που είπα σε προηγούμενο ποστ, έχει πολύ trial and error. Mπορώ να επιβεβαιώσω και πως στο σύστημα "Rename" που παρουσιάζεται ενώ κάνεις crafting όπλα, μπορείς να διαλέξεις ελληνική γραμματοσειρά για τα ονόματά σου, αλλά όντως τα μικρά γράμματα που γράφεις μετατρέπονται αυτόματα σε μεγάλα. Είναι hard-coded στο παιχνίδι αυτό μάλλον, η μετατροπή της γραμματοσειράς σε κεφαλαία by default σε συγκεκριμένα σημεία κειμένου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα