Προς το περιεχόμενο

Fallout 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ξέρετε ποια containers είναι ασφαλή(δηλαδή δεν ανανεώνονται κάθε λίγες μέρες); Διάβασα οτι το workbench είναι αφαλές αλλά φοβάμαι μην γίνουν κατα λάθος scrap τα αντικείμενα

Δημοσ.

ξέρετε ποια containers είναι ασφαλή(δηλαδή δεν ανανεώνονται κάθε λίγες μέρες); Διάβασα οτι το workbench είναι αφαλές αλλά φοβάμαι μην γίνουν κατα λάθος scrap τα αντικείμενα

Εγώ πάντως από την αρχή του παιχνιδιού βάζω ότι βρω στο ντουλαπάκι που είναι δίπλα στο power armor station που είναι στο sanctuary και ακόμα όλα εκεί είναι. (lvl45)

• Like 2
Δημοσ.

Απο προσωπική εμπειρία, οποιοδήποτε container κατασκευάσεις/τοποθετήσεις στα settlements σου παραμένει απείραχτο - είχα τοποθετήσει ένα κοντά στο fast travel spawn για αποθήκευση γενικής σαβούρας μόλις πάρεις το Sanctuary Hills σαν settlement και μέχρι τον τερματισμό δεν παρατήρησα να λείπει κάτι.

Δημοσ.

OMG το τέλος sucks balls :( επίσης μεγάλη παπάρια που μονο άμα πας με το κάθε faction θα κανεις όλα τα quests τους...bollox, πήγα με τους minuteman, κακός, την επομενη φορα BOS ftw.

Δημοσ.

OMG το τέλος sucks balls :( επίσης μεγάλη παπάρια που μονο άμα πας με το κάθε faction θα κανεις όλα τα quests τους...bollox, πήγα με τους minuteman, κακός, την επομενη φορα BOS ftw.

Λίγο too late, αλλά για επόμενο playthrough κράτα save απο το quest "Mass Fusion", εκεί σου δίνεται η επιλογή να διαλέξεις faction/ending για τελευταία φορά (για αποφυγή backtracking κ.τ.λ.).

Τα τέλη γενικά ήταν κάπως μέτρια  δυστυχώς, αν και φαινόταν εξ'αρχής αυτό το "forced choice" :(

Δημοσ.

Έτσι κι αλλιώς έμενα μου το quest Old Guns το 3ο στο Minuteman μου κολαγε , το εκανα reset με console command αλλά έβαλε σε endless loop όλα τα farm defend quests  και μου εφαγε ωρες να κανω τα ιδια  . Οπότε  ~ Completequest min03 και screw minuteman.

Δημοσ.

Εγω πηγα  με institute την επομενη φορα η railroad η bos με τους οποιους δεν πηγα γιατι ο elder Μ μου την εσπαγε ο χαρακτηρας του, γενικα μου φανηκε καλυτερη επιλογη να παω με institute, το επομενο θα το κανω με γκομενα για χαρακτηρα :P

Δημοσ.

Το φτιάχνεις αλλα είναι μούφα, τζάμπα perk ξοδεύεις, το tesla που κάνει dmg στους γύρω είναι το best imho και το φτιάχνεις με rank 2 αντί για 4. Γενικά έχει πολύ άχρηστα perks και άνετα όπως και εγώ την πρώτη φορα κανεις char που δεν θα σου αρέσει.

Δημοσ.

ξέρει κανείς πως να αποτρέψω το παιχνίδι κάθε φορά να κάνει επαναφορά της ταχύτητας του ποντικιου (look sensitivity) όταν το ξεκινάω;

με λίγα λόγια δεν κρατάει την ρύθμιση και πρέπει ΚΑΘΕ φορά να μπω στο μενού και να το ρυθμίσω.

Πρέπει να έχεις προχωρημένο μοντέλο και σου βγαίνουν κανονικά σαν Mod όταν δουλεύεις σε κάποιο station.

OK το βρήκα. Αξίζει σε σχέση με τα υπόλοιπα Torso mods?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...