Προς το περιεχόμενο

Doom [2016]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν οι προτεινομενες απαιτησεις της Alpha ειναι ιδιες και στο τελικο παιχνιδι για 1080p 60 fps max settings τοτε αφου το pc μου ειναι αρκετα πιο πανω απο αυτες ειναι σχεδον βεβαιαο οτι θα παιζει και σε 1440p max settings αν και ισως οχι 60 fps. Θα το παιξω 1440p DSR το αποφασισα γιατι θελω οσο περισσοτερες προβολες γινεται. Γιατι αν το βαλω 1080p 60 fps πολυ θα απογοητευτουν οπως ο D.Luffy και αλλοι.

γω πάντως κανένα παιχνίδι δε το παίζω πάνω από 1080p..

pointless όσο δε πάει..Οπότε δεν έχω πρόβλημα να το παίξεις σε 1080p

Δημοσ.

μετα μαρεσει που μου λεγανε μερικοι''βαλτον στο ignore τον ταδε''για να τον διαβαζω τωρα απο τα quote....

Αλλωστε ειπαμε οτι εστω οτι παιζεις σε 1440p οπως γραφουν καποιοι και καποιοι,ειναι ''καρκινος''για τα ματυα ας πουμε οταν μιλαμε για μικρα monitor οπως του κυριου πιο πισω. Και να θες να κανεις μοστρα τι να κανεις ρε συ. 1440p αναλυση σε 21.5ιντσες??? Εδω οι 25 της Dell U2515 και ειναι κυριολεκτικα οριακα για παιχνιδια η αναλογια ιντσων/αναλυσης.

Δημοσ.

μετα μαρεσει που μου λεγανε μερικοι''βαλτον στο ignore τον ταδε''για να τον διαβαζω τωρα απο τα quote....

Αλλωστε ειπαμε οτι εστω οτι παιζεις σε 1440p οπως γραφουν καποιοι και καποιοι,ειναι ''καρκινος''για τα ματυα ας πουμε οταν μιλαμε για μικρα monitor οπως του κυριου πιο πισω. Και να θες να κανεις μοστρα τι να κανεις ρε συ. 1440p αναλυση σε 21.5ιντσες??? Εδω οι 25 της Dell U2515 και ειναι κυριολεκτικα οριακα για παιχνιδια η αναλογια ιντσων/αναλυσης.

γω με τον οροκουσακη είμαστε φίλοι αδερφικοί και στο steam και τα λέμε,ignore δε θα τον βάλω,γιατί δε με ενοχλεί τί λέει.

Κάντε τον λίγο παρέα να δείτε τί άνθρωπος είναι...

--

εμένα μου αρκεί το 1080p πάντως,23'' έχω οπότε

• Like 1
Δημοσ.

Τα περισσοτερα παιχνιδια στο pc κανουν 50 ευρω την ημερα κυκλοφοριας. Υπαρχουν και καποια που κανουν 60 ευρω οπως της Rockstar για παραδειγμα.

Δημοσ.

Πωπω ρε παιδια βαλτε τον ολοι σε ignore να τελειωνει το θεμα.Δεν μπορω να διαβαζω αλλο(πλεον μεσω απαντησεων)την παραπληροφορηση και τα ασχετα που γραφει??

Το GTA V που εχει και ενα τεραστιο multiplayer day one κατω απο 50ευρω εκανε(47-48 αν θυμαμαι καλα) τι 60ευρα λεει ο αλλος παλι?

Δημοσ.

το Denuvo θα τσούζει άσκημα είδη σε ότι νέο εχει μπει είναι +10 ευρώ γιατι ετσι . Η πλακα ειναι να κανει το ιδιο σε pc και ps4 και να το παρω τελικα μτχ για κονσολα ενω μονο στο pc παιζω shooters . H απλως ξεχναμε το δισκακια και ψαχνουμε μονο για φτηνα cd keys

• Like 1
Δημοσ.

Το Doom προσωπικα εκτως του οτι εχω παιξει και τα προηγουμενα θα ηθελα να το επαιρνα μονο και μονο λογω multiplayer.Οχι οτι εχω προσδοκιες απο αυτο αλλα για να αποκτησει καποιο value/κινητρο σαν αγορα του παιχνιδιου.

Κατα τα αλλα η τιμη που εχει ειναι το λιγοτερο απαραδεκτη. Και το Fallout 4 εδινε Pre order το μπλουζακι(και δεν ειχε καν μεσα ολο το παιχνιδι)αλλα το εδιναν 40περιπου ευρω αν θυμαμαι καλα.

Βλεπω νταβατζιλικι και στο pc δυστηχως και δεν μου αρεσει καθολου. Αν ειναι ετσι να το γυρισω σε κανενα mmo να περναει η ωρα μου μεχρι να εχουν λογικες και ανθρωπινες τιμες..... Ακομα και το Wow με συνδρομη δειχνει πιο value for money απο αυτα που βλεπουμε.....

Δημοσ.

Καλα μωρε προφανως και δεν εχει καν σχεση με το Doom απλα το ανεφερα και καλα σαν καταντια τον τελευταιο καιρο με τις τιμες που βλεπουμε στα παιχνιδια :P

Τετοιες τιμες θα βλεπουν και οι console gamers και θα μας λενε μετα,και με το δικιο τους,οτι το pc gaming ειναι ακριβο(απο πλευρας παιχνιδιων).

Ενω πχ στο Street Figher V(που προφανως και αξιζει να το αγορασεις λογω του Online,βλεπεις μια γεναια χρηματικη διαφορα των 20ευρω μεταξυ PC εκδοσης και PS4.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...