Oroku Saki Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Διιερευσε η Alpha του DOOM. http://www.dsogaming.com/news/doom-alpha-leaked-online-new-details-about-gameplay-demon-classes-modding/ Παω να τη βρω,
Moderators Gi0 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Παλι? 14 χρονια πριν 2
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 History repeats itself.
Fulgore Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 http://gr.ign.com/doom/23879/news/oi-developers-tou-doom-upologizoun-pos-to-campaign Κρατηστε το παραπανω.13 ωρες με χαλαρο παιξιμο(δηλαδη easy με medium/normal difficulty εννοουν).Να δουμε ποσο θα εχει στην πραξη.
Alithinos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Έπαιξα το λικαρισμένο άλφα. υ.γ. λινκ δε δίνω, 5 λεπτά υπόθεση είναι με το google να το βρεις. Προσευχηθείτε να μην είναι έτσι το παιχνίδι γιατί απ' το hype που έχει δημιουργήσει η Beth θα πέσει αρκετή ξενέρα. Τα options γραφικών είναι ανύπαρκτα, μόνο ανάλυση οθόνης, brightness, fov, και AA. Για αυτό και στα requirements του παιχνιδιού λέει ότι τα minimum είναι για 720p, τα recommended για 1080p. Γιατί από επιλογές που να επηρεάζουν το frame rate μόνο η ανάλυση υπάρχει, και κάποιες ρυθμίσεις aa. Δεν βρήκα ρύθμιση για απενεργοποίηση mouse smoothing / acceleration. Πάμε τώρα στα του gameplay, που έπαιξα το multiplayer. Το level design είναι τελείως Quake, αλλά οι χαρακτήρες πολύ πιο αργοί φυσικά. Το μέγεθος του level πολύ μικρό, μικρότερο αυτών του Quake 3, Halo... Δυστυχώς υπάρχει περιορισμός να κουβαλάς έως 2 όπλα σε στυλ halo, με τα 'βασικά' να τα διαλέγεις πριν ξεκινήσεις σε loadout, και ότι όπλο υπάρχει μες τη πίστα να αντικαθιστά αυτό που κρατάς απ' το loadout σου άμα το σηκώσεις. Πράγμα που δίνει περίεργη αίσθηση. Υπάρχουν και τα κλασσικά runes από το quake (quad damage, haste, regeneration...) αλλά δεν μπορείς να πάρεις πάνω από ένα ποια. Υπάρχει και το νέο demon rune που σε κάνει δαίμονα για 1 λεπτό και μπορείς να πετάς με jetpack και να ρίχνεις φωτιές. Μου άφησε περίεργη αίσθηση με το πως συνδιάζει το γνώριμο με το ξένο. Μου πήρε λίγη ώρα μέχρι να καταλάβω τι παιζόταν με τα όπλα που έβρισκα, μιας και δεν σου βγάζει κουμπί να πατήσεις για να τα σηκώσεις, αλλά παίρνει αυτόματα ότι όπλο βρει και μετά ψάχνεις το όπλο που χες αν έπεσε στο πάτωμα... Βασικά αφού είπαν να κοπιάρουν το Quake σε τέτοιο βαθμό, να φτιάξουν maps με jump pads, runes, και δε συμμαζεύεται, ας άφηναν και τα όπλα να τα παίρνεις όπως στο quake, και χωρίς όριο τι μπορείς να κουβαλήσεις, να το κάναν σαν μια καλύτερη quake εμπειρία. Προσωπικά μου άρεσε το multi του quake, και στο quake live έχω ξοδέψει καμιά 200αριά ώρες. Τώρα αυτό το πράμα να διαλέγω το loadout μου στην αρχή λες και παίζω battlefield ή counterstrike, και το level design να είναι σαν του quake, και με τα runes, κτλπ, δίνει μια... off αίσθηση. Είναι κάπως καλύτερο από το multi του Duke Nukem Forever, πατάει πολύ στο multi των quake αλλά δεν έχει κάτι αρκετά ξεχωριστό, και σε όσους αρέσει το στυλ quake arena... μπορούν να παίξουν το ίδιο το quake live που είναι και free to play. Ελπίζω στο τελικό παιχνίδι να υπάρχουν περισσότερες επιλογές, περισσότερα και μεγαλύτερα maps, μπας και το σώσουν.
Tobajara Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 1) Το μέγεθος του level πολύ μικρό, μικρότερο αυτών του Quake 3, Halo... 2) Δυστυχώς υπάρχει περιορισμός να κουβαλάς έως 2 όπλα σε στυλ halo 1) Φρίκη 2) Φρίκη Και με βάση αυτά που λες για τα γραφικά, κλάμα. Κακομασημένο Quake 3 Arena καταλαβαίνω πως είναι από τα γραφόμενά σου, όπου ακόμα και εκεί είχες όσα όπλα ήθελες και σπινταριστό gameplay. Αν αντιλαμβάνομαι σωστά το Doom είναι πιο αργό, και για αίσθηση δεν το συζητώ καν με τα όπλα, shields κλπ. Ειδικά αυτό με τα levels με ξενέρωσε πάρα πολύ. Γκαραντί κονσολοgameplay. 2
Alithinos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 1) Φρίκη 2) Φρίκη Και με βάση αυτά που λες για τα γραφικά, κλάμα. Κακομασημένο Quake 3 Arena καταλαβαίνω πως είναι από τα γραφόμενά σου, όπου ακόμα και εκεί είχες όσα όπλα ήθελες και σπινταριστό gameplay. Αν αντιλαμβάνομαι σωστά το Doom είναι πιο αργό, και για αίσθηση δεν το συζητώ καν με τα όπλα, shields κλπ. Ειδικά αυτό με τα levels με ξενέρωσε πάρα πολύ. Γκαραντί κονσολοgameplay. ναι ρε συ, αφού έχει τυπικό 'lobby screen' και μέχρι 12 παίκτες σε κάθε ομάδα. που άμα μπουν 24 παίκτες σε αυτό το level που έπαιξα... της πόπης. με το που κάνεις spawn μπροστά σου οι εχθροί. αυτό μπορείς να το δεις ίσως κάπως καλά από την άποψη του ότι γίνεται ένας πανζουρλισμός συνέχεια, αλλά εξαρτάται, κάποιους ίσως και να τους κουράσει μετά από λίγο. Και για του λόγου το αληθές, έβγαλα screenshots: Οι επιλογές γραφικών Οι επιλογές ανάλυσης Οι επιλογες χειρισμου Και τέλος, τα loadouts: Το καλό το ότι το παιχνίδι έτρεξε χωρίς frame drops ή texture flickering και άλλα τέτοια, αλλά με ομαλό frame rate. 1
Fulgore Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Εγω γιαυτο ανεβασα και παραπανω τις δηλωσεις περι ωρων.Κυριως μονο στο Witcher 3 οι τυπαδες οτι ειπαν ισχυε απο πλευρας ωρων.Στους περισσοτερους αλλους η διαρκεια σχεδον παντα ειναι αρκετα λιγοτερη απο αυτη που λενε. Αρα ειπαμε γυρω στις 13ωρες με χαλαρο βαθμο δυσκολιας(αντε πες Normal).Να δουμε στην πραξη ποσο θα ειναι που ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ζητημα να ειναι κοντα στις 10-11ωρες.
NEKROMA Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Το 2018 θα το αγοράσω 7~ευρο για την συλλογή ,ουτε απο το θειο δεν θα το κατεβασω... 1
Oroku Saki Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Eαν το single player ειναι σαν τα παλια τοτε ολοι θα ειμαστε ευχαριστημενοι . Η beta ηταν μονο για το multiplayer
dimyok Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Τσου δεν θα είμαστε όλοι ευχαριστημενοι .Εσυ μπορεί , αφου ειπες οτι θα το εχεις D1 για να stremαρεις σε ολη την κονσολαδικη μεγαλοπρεπεια του σε 1440p αναλυση σε 21.5ιντσες??? Οπότε θα το πάρεις όσο χάλια και να είναι . 1
KilliK Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Έπαιξα το λικαρισμένο άλφα. υ.γ. λινκ δε δίνω, 5 λεπτά υπόθεση είναι με το google να το βρεις. Προσευχηθείτε να μην είναι έτσι το παιχνίδι γιατί απ' το hype που έχει δημιουργήσει η Beth θα πέσει αρκετή ξενέρα. Τα options γραφικών είναι ανύπαρκτα, μόνο ανάλυση οθόνης, brightness, fov, και AA. Για αυτό και στα requirements του παιχνιδιού λέει ότι τα minimum είναι για 720p, τα recommended για 1080p. Γιατί από επιλογές που να επηρεάζουν το frame rate μόνο η ανάλυση υπάρχει, και κάποιες ρυθμίσεις aa. Δεν βρήκα ρύθμιση για απενεργοποίηση mouse smoothing / acceleration. Πάμε τώρα στα του gameplay, που έπαιξα το multiplayer. Το level design είναι τελείως Quake, αλλά οι χαρακτήρες πολύ πιο αργοί φυσικά. Το μέγεθος του level πολύ μικρό, μικρότερο αυτών του Quake 3, Halo... Δυστυχώς υπάρχει περιορισμός να κουβαλάς έως 2 όπλα σε στυλ halo, με τα 'βασικά' να τα διαλέγεις πριν ξεκινήσεις σε loadout, και ότι όπλο υπάρχει μες τη πίστα να αντικαθιστά αυτό που κρατάς απ' το loadout σου άμα το σηκώσεις. Πράγμα που δίνει περίεργη αίσθηση. Υπάρχουν και τα κλασσικά runes από το quake (quad damage, haste, regeneration...) αλλά δεν μπορείς να πάρεις πάνω από ένα ποια. Υπάρχει και το νέο demon rune που σε κάνει δαίμονα για 1 λεπτό και μπορείς να πετάς με jetpack και να ρίχνεις φωτιές. Μου άφησε περίεργη αίσθηση με το πως συνδιάζει το γνώριμο με το ξένο. Μου πήρε λίγη ώρα μέχρι να καταλάβω τι παιζόταν με τα όπλα που έβρισκα, μιας και δεν σου βγάζει κουμπί να πατήσεις για να τα σηκώσεις, αλλά παίρνει αυτόματα ότι όπλο βρει και μετά ψάχνεις το όπλο που χες αν έπεσε στο πάτωμα... Βασικά αφού είπαν να κοπιάρουν το Quake σε τέτοιο βαθμό, να φτιάξουν maps με jump pads, runes, και δε συμμαζεύεται, ας άφηναν και τα όπλα να τα παίρνεις όπως στο quake, και χωρίς όριο τι μπορείς να κουβαλήσεις, να το κάναν σαν μια καλύτερη quake εμπειρία. Προσωπικά μου άρεσε το multi του quake, και στο quake live έχω ξοδέψει καμιά 200αριά ώρες. Τώρα αυτό το πράμα να διαλέγω το loadout μου στην αρχή λες και παίζω battlefield ή counterstrike, και το level design να είναι σαν του quake, και με τα runes, κτλπ, δίνει μια... off αίσθηση. Είναι κάπως καλύτερο από το multi του Duke Nukem Forever, πατάει πολύ στο multi των quake αλλά δεν έχει κάτι αρκετά ξεχωριστό, και σε όσους αρέσει το στυλ quake arena... μπορούν να παίξουν το ίδιο το quake live που είναι και free to play. Ελπίζω στο τελικό παιχνίδι να υπάρχουν περισσότερες επιλογές, περισσότερα και μεγαλύτερα maps, μπας και το σώσουν. told ya.
dimyok Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Ευτυχως που βρήκαμε το "demo" στο θειο και ειδαμε τι πανε να μας σερβιρουνε .90% Marketing με φοβερη εμφαση και hype στο multiplayer και βγηκε αλλο ενα tactical battlefield/Blops
Moderators Praetorian Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Leaked alpha βρήκατε. Μετα βίας αποκαλείται κάτι τέτοιο demo, και σίγουρα όχι demo που προοριζόταν για δημόσια χρήση. Επίσης, όχι άλλα μηνύματα για θείους και leaked εκδόσεις παρακαλώ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα