Προς το περιεχόμενο

Doom [2016]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Doom = Doom 3  με καλυτερα γραφικα και τα iddqd/idfa enabled.

τελειως consoloειδες, ενω λειπει το worldbuilding του 3 και η horror ατμοσφαιρα των προηγουμενων games.

διασκεδαστικο, αλλα classic old school Doom, it aint.

Δεν το έχω παίξει, ακόμη, αλλά μήπως είσαι κάπως άδικος; Σε αυτό που βλέπω σε gameplay videos στο youtube, δε βλέπω και τη μεγάλη σχέση με το Doom 3, πάντως...

Δημοσ.

Καμία σχέση με το DOOM 3, αυτό ήταν horror και μάλιστα δυνατό..Ένιωθες ότι έχεις να κάνεις με δαίμονες, με ανθρωποθυσίες και όλα αυτά. Στο νέο είσαι σε μια αρένα που απλά βγαίνουν ''δαίμονες'' και σκοτώνεις αβέρτα τρέχοντας με χίλια.

Δημοσ.

Καμία σχέση με το DOOM 3, αυτό ήταν horror και μάλιστα δυνατό..Ένιωθες ότι έχεις να κάνεις με δαίμονες, με ανθρωποθυσίες και όλα αυτά. Στο νέο είσαι σε μια αρένα που απλά βγαίνουν ''δαίμονες'' και σκοτώνεις αβέρτα τρέχοντας με χίλια.

Κάτι σαν τα κλασσικά μου ακούγεται αυτό, δηλαδή...Ποιο Doom 3 λέει ο άλλος...

Δημοσ.

Δεν το έχω παίξει, ακόμη, αλλά μήπως είσαι κάπως άδικος; Σε αυτό που βλέπω σε gameplay videos στο youtube, δε βλέπω και τη μεγάλη σχέση με το Doom 3, πάντως...

doom 3 ειναι. ιδιο στορυ, setup και missions. εκει ειναι η ομοιοτητα.

Δημοσ.

Το παιχνιδι λεγεται DOOM οχι DOOM 4 γιατι ειναι reboot του πρωτου . Δεν ειναι σαν το  3 , εκτος απο το story που παλι τρεχεις να σταματησεις την hell invasion ok δηλαδη τι σκατα περιμενατε οι tube-critics κατι σε CoD ; :P

Περα απο την επιφυλαξη μου , δεν ειναι πατατα και τα αξιζει τα λεφτα του , ειδικα σε ενα καλο sale.

• Like 1
Δημοσ.

Το παιχνιδι λεγεται DOOM οχι DOOM 4 γιατι ειναι reboot του πρωτου . Δεν ειναι σαν το  3 , εκτος απο το story που παλι τρεχεις να σταματησεις την hell invasion ok δηλαδη τι σκατα περιμενατε οι tube-critics κατι σε CoD ; :P

Περα απο την επιφυλαξη μου , δεν ειναι πατατα και τα αξιζει τα λεφτα του , ειδικα σε ενα καλο sale.

και το Doom 3 reboot του πρωτου ηταν. τι σημαινει αυτο; για να ξεχωριζουμε τους τιτλους, εγω το λεω Doom 4, που ηταν και ο αρχικος του τιτλος, και σε οποιον αρεσει.

το θεμα ειναι οτι το Doom 4 ειναι remake του Doom 3 το οποιο ειναι remake του Doom. θα περιμενε κανεις τουλαχιστον στο στορυ, λιγη πρωτοτυπια.

αντιθετως, παλι satellite calibrations και reactor cooldown κανoυμε.  :-D

επισης, ενα παραπονο. τους ηταν τοσο δυσκολο να μας δωσουν την δυνατοτητα να αρπαζουμε τα βαρελια και αλλα αντικειμενα και να τα πεταμε στα mobs? δηλαδη πρεπει να περιμενω ποτε θα περασει το τερας απο το βαρελι, για να το πυροβολησω και να εκραγει;

Δημοσ.

Καθομαι και ακουω παραπονο για πρωτοτυπο story σε παιχνιδι Doom. Και καπου εδω χανεται η λογικη

• Like 1
Δημοσ.

Καθομαι και ακουω παραπονο για πρωτοτυπο story σε παιχνιδι Doom. Και καπου εδω χανεται η λογικη

ωραια πλανη. 

Δημοσ.

ωραια πλανη.

Εγώ βλέπω έναν μόνο εδώ μέσα σε πλάνη. Και αυτός δεν είναι ο Fulgore. Όταν οι περισσότεροι βλέπεις ότι δεν συμφωνούν με την άποψη σου σκέφτηκες μήπως εσύ έχεις κάπου λάθος; Μπορώ να κάτσω να σου γράψω κι εγώ κατεβατά γιατί δεν συμφωνώ με τίποτα από αυτά που λες αλλά απ´ότι βλέπω άκρη δεν θα βγάλουμε.

Κάτσε να χαρείς το παιχνίδι (όσο μπορείς) και μη προσπαθείς να μας βγάλεις όλους τρελούς.

• Like 2
Δημοσ.

Εγω παντως αυτο που ξερω ειναι οτι με τοσο κραξιμο που εφαγε για το multiplayer στην beta θα περιμενες ο κοσμος να το κραζει απο το πρωι μεχρι το βραδυ το παιχνιδι απο οταν βγηκε αλλα βλεπω οτι γενικα αρεσει http://www.metacritic.com/game/pc/doom

Δημοσ.

Δεν θα σχολιάσω κατά πόσο ή όχι είναι καλό παιχνίδι, αλλά σίγουρα δεν μπορεί να χαρακτηρίζεται αυτό το παιχνίδι σαν επιστροφή στις ρίζες της σειράς. Αυτά είναι πράγματα που λέει η Bethesda/Id για να "πείσει" τους οπαδούς της σειράς ή "game journalists" που δεν ασχολούνται να παίξουν τα παλιά πριν αναφερθούν σε old school κτλπ.

• Like 1
Δημοσ.

Θέλει λέει να πετάει βαρέλια σε mobs. Κι εγώ θα ήθελα να πετάω μπανανόφλουδες. Αυτό τι σημαίνει; Ότι επειδή δεν έχω αυτή τη δυνατότητα ασκώ κριτική στον τίτλο;

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ βλέπω έναν μόνο εδώ μέσα σε πλάνη. Και αυτός δεν είναι ο Fulgore. Όταν οι περισσότεροι βλέπεις ότι δεν συμφωνούν με την άποψη σου σκέφτηκες μήπως εσύ έχεις κάπου λάθος; Μπορώ να κάτσω να σου γράψω κι εγώ κατεβατά γιατί δεν συμφωνώ με τίποτα από αυτά που λες αλλά απ´ότι βλέπω άκρη δεν θα βγάλουμε.

Κάτσε να χαρείς το παιχνίδι (όσο μπορείς) και μη προσπαθείς να μας βγάλεις όλους τρελούς.

no, you move.

Εγω παντως αυτο που ξερω ειναι οτι με τοσο κραξιμο που εφαγε για το multiplayer στην beta θα περιμενες ο κοσμος να το κραζει απο το πρωι μεχρι το βραδυ το παιχνιδι απο οταν βγηκε αλλα βλεπω οτι γενικα αρεσει http://www.metacritic.com/game/pc/doom

o κοσμος το campaign παιζει. το αν το multiplayer θα εχει την ιδια απηχηση, μενει να το δουμε.

Δημοσ.

Δεν θα σχολιάσω κατά πόσο ή όχι είναι καλό παιχνίδι, αλλά σίγουρα δεν μπορεί να χαρακτηρίζεται αυτό το παιχνίδι σαν επιστροφή στις ρίζες της σειράς. Αυτά είναι πράγματα που λέει η Bethesda/Id για να "πείσει" τους οπαδούς της σειράς ή "game journalists" που δεν ασχολούνται να παίξουν τα παλιά πριν αναφερθούν σε old school κτλπ.

Πείτε τουλάχιστον τι θεωρείτε επιστροφή στις ρίζες να καταλάβουμε κι εμείς. Μήπως όμως τότε θα το χαρακτηρίζατε copy paste? Λεω εγώ τώρα... Γιατί όταν διαβάζω για βαρέλια μόνο επιστροφή στις ρίζες δεν βλέπω.

Πάντως το παιχνίδι είναι καλό και αυτό φενεται και από την κοινότητα. Old school θέλετε να το λέτε; New school; Δεν έχει καμία σημασία.

o κοσμος το campaign παιζει. το αν το multiplayer θα εχει την ιδια απηχηση, μενει να το δουμε.

Και ο κόσμος λέει ότι του άρεσε στην πλειοψηφία. Τι να κάνουμε τωρα;
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...