Προς το περιεχόμενο

Doom [2016]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω πηρα μονο το μπλουζακι απο το παιχνιδι και λεω να το πουλησω ασχημο ειναι

Και αυτο τι ακριβως σχεση εχει με θεμα που αφορα το παιχνιδι?Η ειναι ασχετο τελειως το σχολιο(με το θεμα παντα)ή ειναι υπονοουμενο οτι το παιχνιδι ειναι πολυ κακο.

Δημοσ.

Έβγαλα και γμ τις γνώμες με αυτά που διάβασα.. :-D

η beta πχ δε μου άρεσε καθόλου,αλλά εκεί δεν είδα το παιχνίδι σχεδόν καθόλου.

πάντως metacritic παίρνει 85% και 8.3 user score

Δημοσ.

Έβγαλα και γμ τις γνώμες με αυτά που διάβασα.. :-D

η beta πχ δε μου άρεσε καθόλου,αλλά εκεί δεν είδα το παιχνίδι σχεδόν καθόλου.

πάντως metacritic παίρνει 85% και 8.3 user score

Beta ηταν το multiplayer του παιχνιδιου,πραγμα που δεν αρεσε στους περισσοτερους.

Το Single player/campaign που εκει σκοτωνεις τερατα και δαιμονες(οπως στα παλια Doom)ειναι που αρεσαν τοσο στον κοσμο,γιαυτο και οι υψηλες βαθμολογιες που αναφερεις. Γιαυτο ειπα πιο πισω τι παιζει οσον αφορα την τιμη του.

Αν και ειναι πρωτου προσωπου παιχνιδι το παιρνεις κυριως για το Campaign του παρα για το multiplayer του.

Δημοσ.

Beta ηταν το multiplayer του παιχνιδιου,πραγμα που δεν αρεσε στους περισσοτερους.

Το Single player/campaign που εκει σκοτωνεις τερατα και δαιμονες(οπως στα παλια Doom)ειναι που αρεσαν τοσο στον κοσμο,γιαυτο και οι υψηλες βαθμολογιες που αναφερεις. Γιαυτο ειπα πιο πισω τι παιζει οσον αφορα την τιμη του.

Αν και ειναι πρωτου προσωπου παιχνιδι το παιρνεις κυριως για το Campaign του παρα για το multiplayer του.

cuz its classixXxxX θέλω και arena pew pew!

το πήρα 24€ με το demon dlc κάτι τέτοιο από το IG.

• Like 1
Δημοσ.

cuz its classixXxxX θέλω και arena pew pew!

το πήρα 24€ με το demon dlc κάτι τέτοιο από το IG.

Καλη τιμη ειναι αν σκεφτεις οτι πριν λιγους μηνες ειχε καμια 35ρια ευρω :)

Δημοσ.

Αφού έχω λιώσει το doom 2016 και ο 5χρονος γιος μου έχει μάθει όλα τα τέρατα και τα όπλα απέξω, βάζω για αλλαγή το doom 3. Ξεκινάω, περνάνε τα 5 πρώτα λεπτά και ακόμα δεν έχω πάρει όπλο. Και η ατάκα του: "αυτό δεν είναι doom!". Τελικά, από μικρό κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια...

Δημοσ.

Αφού έχω λιώσει το doom 2016 και ο 5χρονος γιος μου έχει μάθει όλα τα τέρατα και τα όπλα απέξω, βάζω για αλλαγή το doom 3. Ξεκινάω, περνάνε τα 5 πρώτα λεπτά και ακόμα δεν έχω πάρει όπλο. Και η ατάκα του: "αυτό δεν είναι doom!". Τελικά, από μικρό κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια...

Πλακα κανεις ετσι?

• Like 2
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το πήρα και εγώ στα 24 με το dlc, αλλά δεν μπορώ να πώ ότι με τραβάει ιδιαίτερα, ακόμη και το campaign μου δίνει την αίσθηση ότι είναι "room based arena" καθαρίζεις και συνεχίζεις.

Άσε που είναι αρκετά σκοτεινό και με κουράζει, έχω πάει το gamma στο 0.9 για να παίζω , γιατί με το αρχικό callibration το είχα στο 0.2 και δεν έβλεπα την τύφλα μου :S

Δημοσ.

ενω ειναι Doom, το console game που βγαλανε το 2016..  :rolleyes:

Δημοσ.

Μάλλον το DOOM 3 έπρεπε να είχε άλλο όνομα. Το στήσιμο του ήταν τελείως διαφορετικό από τα δύο πρώτα, ενώ το τελευταίο είναι πιο κοντά στη φιλοσοφία τους.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...