NEKROMA Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 εγω πηρα μονο το μπλουζακι απο το παιχνιδι και λεω να το πουλησω ασχημο ειναι
Fulgore Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 εγω πηρα μονο το μπλουζακι απο το παιχνιδι και λεω να το πουλησω ασχημο ειναι Και αυτο τι ακριβως σχεση εχει με θεμα που αφορα το παιχνιδι?Η ειναι ασχετο τελειως το σχολιο(με το θεμα παντα)ή ειναι υπονοουμενο οτι το παιχνιδι ειναι πολυ κακο.
xtrmsnpr Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Έβγαλα και γμ τις γνώμες με αυτά που διάβασα.. η beta πχ δε μου άρεσε καθόλου,αλλά εκεί δεν είδα το παιχνίδι σχεδόν καθόλου. πάντως metacritic παίρνει 85% και 8.3 user score
Fulgore Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Έβγαλα και γμ τις γνώμες με αυτά που διάβασα.. η beta πχ δε μου άρεσε καθόλου,αλλά εκεί δεν είδα το παιχνίδι σχεδόν καθόλου. πάντως metacritic παίρνει 85% και 8.3 user score Beta ηταν το multiplayer του παιχνιδιου,πραγμα που δεν αρεσε στους περισσοτερους. Το Single player/campaign που εκει σκοτωνεις τερατα και δαιμονες(οπως στα παλια Doom)ειναι που αρεσαν τοσο στον κοσμο,γιαυτο και οι υψηλες βαθμολογιες που αναφερεις. Γιαυτο ειπα πιο πισω τι παιζει οσον αφορα την τιμη του. Αν και ειναι πρωτου προσωπου παιχνιδι το παιρνεις κυριως για το Campaign του παρα για το multiplayer του.
xtrmsnpr Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Beta ηταν το multiplayer του παιχνιδιου,πραγμα που δεν αρεσε στους περισσοτερους. Το Single player/campaign που εκει σκοτωνεις τερατα και δαιμονες(οπως στα παλια Doom)ειναι που αρεσαν τοσο στον κοσμο,γιαυτο και οι υψηλες βαθμολογιες που αναφερεις. Γιαυτο ειπα πιο πισω τι παιζει οσον αφορα την τιμη του. Αν και ειναι πρωτου προσωπου παιχνιδι το παιρνεις κυριως για το Campaign του παρα για το multiplayer του. cuz its classixXxxX θέλω και arena pew pew! το πήρα 24€ με το demon dlc κάτι τέτοιο από το IG. 1
mkp Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 ξέρει κανένας αν υπαρχή καπίο command για fps cap στο vulkan?
Fulgore Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 cuz its classixXxxX θέλω και arena pew pew! το πήρα 24€ με το demon dlc κάτι τέτοιο από το IG. Καλη τιμη ειναι αν σκεφτεις οτι πριν λιγους μηνες ειχε καμια 35ρια ευρω
kgian Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Αφού έχω λιώσει το doom 2016 και ο 5χρονος γιος μου έχει μάθει όλα τα τέρατα και τα όπλα απέξω, βάζω για αλλαγή το doom 3. Ξεκινάω, περνάνε τα 5 πρώτα λεπτά και ακόμα δεν έχω πάρει όπλο. Και η ατάκα του: "αυτό δεν είναι doom!". Τελικά, από μικρό κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια...
Fulgore Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Αφού έχω λιώσει το doom 2016 και ο 5χρονος γιος μου έχει μάθει όλα τα τέρατα και τα όπλα απέξω, βάζω για αλλαγή το doom 3. Ξεκινάω, περνάνε τα 5 πρώτα λεπτά και ακόμα δεν έχω πάρει όπλο. Και η ατάκα του: "αυτό δεν είναι doom!". Τελικά, από μικρό κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια... Πλακα κανεις ετσι? 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Πλακα κανεις ετσι? Γιατί ; Και 'γω με Resident Evil μεγάλωσα
tsofras Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Το πήρα και εγώ στα 24 με το dlc, αλλά δεν μπορώ να πώ ότι με τραβάει ιδιαίτερα, ακόμη και το campaign μου δίνει την αίσθηση ότι είναι "room based arena" καθαρίζεις και συνεχίζεις. Άσε που είναι αρκετά σκοτεινό και με κουράζει, έχω πάει το gamma στο 0.9 για να παίζω , γιατί με το αρχικό callibration το είχα στο 0.2 και δεν έβλεπα την τύφλα μου :S
KilliK Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Αφού έχω λιώσει το doom 2016 και ο 5χρονος γιος μου έχει μάθει όλα τα τέρατα και τα όπλα απέξω, βάζω για αλλαγή το doom 3. Ξεκινάω, περνάνε τα 5 πρώτα λεπτά και ακόμα δεν έχω πάρει όπλο. Και η ατάκα του: "αυτό δεν είναι doom!". Τελικά, από μικρό κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια... ενω ειναι Doom, το console game που βγαλανε το 2016..
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Καλά δεν συγκρίνουμε DOOM 3 με DOOM τώρα, DOOM χωρίς τρόμο δεν υφίσταται, καλό και το νέο αλλά έπρεπε να 'χει άλλο όνομα κανονικά.
Sephir Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Μάλλον το DOOM 3 έπρεπε να είχε άλλο όνομα. Το στήσιμο του ήταν τελείως διαφορετικό από τα δύο πρώτα, ενώ το τελευταίο είναι πιο κοντά στη φιλοσοφία τους. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα