Προς το περιεχόμενο

Doom [2016]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου ρθε η 980Τι σημερα,οποτε τι καλυτερο τεστ απο το doom.

Ολα ultra εκτος απο 2Χ anisotropic και Fxaa(ποτε δε τιγκαρα αυτα,μου φαινεται οτι δεν εβλεπα ιδιαιτερες διαφορες σε fhd).

Στο πρωτο level 160-180 fps.Μετα βεβαια δε ξερω αν εχει πουθενα πιο δυσκολα πραγματα αλλα με εξεπληξε.

Αυτα σε 1080Ρ και vram usage 2800ΜΒ.

Το παιχνιδακι εχει πλακιτσα παντως,σε βαζει απο νωρις στο πνευμα του "ελατε να πεθανετε"

Α να σημειωσω οτι η καρτα με το καλημερα τρεχει σε 1300 πυρηνα και θερμοκρασιες μεχρι 75.

Μια χαρα αν αναλογιστει οτι ειμαι σε midi κουτι.

Απο θορυβο ντε,οι υπολοιποι ανεμιστηρες τη καλυπτου ευκολα.

Δημοσ.

Το anisotropic πάντα στο 16x ρε παιδί, αφού δεν έχει καθόλου performance hit. Επίσης, για ποιο λόγο κονσολο-FXAA αντί για το άλλο ΑΑ που έχει το οποίο επίσης δεν έχει μεγάλο performance hit και δεν έχει την θολούρα του FXAA.

• Like 3
Δημοσ.

Το anisotropic πάντα στο 16x ρε παιδί, αφού δεν έχει καθόλου performance hit. Επίσης, για ποιο λόγο κονσολο-FXAA αντί για το άλλο ΑΑ που έχει το οποίο επίσης δεν έχει μεγάλο performance hit και δεν έχει την θολούρα του FXAA.

Να σου πω την αληθεια δε τα ειχα ψαξει πολυ,διοτι εχουν βγαλει τοσες επιλογες και χανεσαι.Φαντασου απο εποχες crysis τα εβαζα ετσι.

Ετσι και αλλιως απο τοτε ειχα να παρω καρτα που να μπαινεις settings και να σπαμαρεις ultra παντου  :P

Θα τα δοκιμασω το βραδυ οπως τα λες.

Δημοσ.

Δες αυτό για να καταλάβεις γιατί το AF πρέπει να 'ναι πάντα στο 16X(Ειδικά από τη στιγμή που δεν κοστίζει καθόλου πλέον σε επιδόσεις). Για ΑΑ στο DOOM βάλε το TSSAA(8TX) και παίξε με το sharpening του παιχνιδιού να το φέρεις στα γούστα σου.

93AarJD.jpg

Δημοσ.

Γενικώς με το anisotropic δεν έχω συναντήσει ποτέ  drop που να το προσέχεις... Οπότε full πάντα.

Και τα ΑΑ στο DOOM δεν έχουν διαφορά μεταξύ τους, ίσως πιο λίγο το fxaa .. αλλά άμα είναι να βάλω fxaa για να κερδίσω frames, καλύτερα off.

Επίσης όποιος έχει 2GB κάρτα και έχει θέματα δείτε αυτό LINK

Δημοσ.

Τα εβαλα τερμα ολα ΤΧΑΑ και ΑF και δεν ειδα οντως καμια ιδιαιτερη διαφορα στα frames.

Κατω απο 130 οσο εχω παιξει,πουθενα.

Μερικά settings (όπως textures) έχουν και μία έξτρα σκάλα πιο πάνω από ultra που λέγεται nightmare. Δεν θα δεις άμεσες οπτικές διαφορές αλλά αξίζει να παίξεις το παιχνίδι με όλα τα καλούδια που μπορεί να δώσει. Τα fps εννοείται ότι δεν θα πέσουν κάτω από 100.

Πραγματικά, αναρωτιέμαι τι θα βλέπαμε από αυτή τη μηχανή γραφικών αν οι devs στοχεύαν "μόνο" 60 frames average...

Δημοσ.

Τα βαλα και τα nightmare settings.

Παντως οπου λενε οτι 4 gb vram ειναι μια χαρα ,μαλλον δεν εχουν παιξει πολλα games.

4,5 gb τρωει το doom 5 και κατι το shadow of mordor.

Και ειναι παιχνιδια που μια 480 μπορει να τα τρεξει φουλ σε 1080 υποθετω ,αρα θες 8αρα...

Δημοσ.

Μην μπερδεύεσαι, υπάρχουν παιχνίδια που δεσμεύουν όση VRAM βλέπουν, το Shadow of Mordor για παράδειγμα αυτό κάνει. Με 4GB κάρτες το max-άρεις άνετα, όπως επίσης max-άρεις και άλλους τίτλους που λένε ότι και καλά θέλουν 6GB VRAM σε 1080P και παίζουν κομπλέ σε 1440P με 4άρα κάρτα(Rainbow Six: Siege). Προσωπικά όσο είχα την 970 σε 1440P, μόνο στο DOOM δεν μπορούσα να βάλω Nightmare και στο Deus Ex: Mankind Divided Ultra textures. Όλα τα άλλα παίζουν απροβλημάτιστα.

Δημοσ.

Ισως,αλλα και παλι 4αρα νομιζω δεν αξιζει πλεον για 1080.

Παντως το doom τη πινει τη ραμ.Κατεβαζει τα 8 για πλακα.

Αν του δωσεις και αλλη μεχρι ποσο φτανει?

Βεβαια εχω παραγγειλει αλλα 2 ντιμακια για να παω στα 16 οποτε θα το τσεκαρω και εγω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...