nonreligius Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 http://adyta.4d3d2d.com/metafysika-fainomena/item/83.html Σε αυτή τη φωτογραφία εμφανίζεται πάνω από το κεφάλι ενός βαπτιζόμενου ένα περιστέρι. Την έχω δει και από κοντά τη φώτο, και φαινόταν σαν να είναι κατευθείαν από την εμφάνιση του φιλμ. Η απορία μου είναι αφού η φώτο είναι μαυρόασπρη, άρα από τις παλιές με τα φιλμ, πώς μπορείς να κάνεις τέτοιο μοντάζ; Υπήρχε τρόπος να γίνει κάτι τέτοιο; Απ'την άλλη πλευρά, δεν είναι απίθανο να είναι όντως θαύμα;
Moderators Spect~ Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Το φωτοσοπ της εποχής γινόταν απευθειας πάνω στο φιλμ. Σύμπτωση ή φιλμοσοπ θαύμα για κανένα λογο 1
nonreligius Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Το φωτοσοπ της εποχής γινόταν απευθειας πάνω στο φιλμ. Και πώς γίνεται δηλαδή; Αφού το φιλμ αν δει το φως καταστρέφεται στο σκοτάδι το έκαναν;
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Θα ειχε κανει κανενα extreme κουρεμα και φαινεται ετσι, μην ψαρωνεις...
Moderators Spect~ Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Και πώς γίνεται δηλαδή; Αφού το φιλμ αν δει το φως καταστρέφεται στο σκοτάδι το έκαναν; ακριβως δε ξερω γιατι δεν γνωριζω την διαδικασια εκτυπωσεις απο φιλμ αλλα ολα γινονται σε σκοτεινο θαλαμο! Οπως και να χει το εδιτ παλια το εκαναν κοβοντας και ραβοντας τα φιλμ
*nenya* Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Έτος: 2015 Ακόμα οι άνθρωποι πιστεύουν σε περιστέρια a.k.a. θεία πνεύματα που εμφανίζονται σε εικόνες αλλά και εικόνες που δακρύζουν κλπ. 19
gdriver Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 εμένα περισσότερο μου μοιάζει για κάποιο artifact της λήψης ή της εμφάνισης του φίλμ. ειλικρινώς δε θα με εντυπωσίαζε κάτι από τη συγκεκριμένη φωτογραφία. είναι αναλόγως το τί θέλει ο καθένας να πιστέψει. έτσι , για το θρήσκο άνθρωπο δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για το τί είναι , για κάποιον "αδιάφορο" με τα της θρησκείας μάλλον δεν είναι το οτιδήποτε. επίσης έτσι όπως το βλέπω μπορεί να είναι και κάποιο αντικείμενο της εκκλησίας -ναού και απλώς με τη γωνία λήψης να φαίνεται κάτι σαν περιστέρι ας πούμε.
jmirko15 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Έτος: 2015 Ακόμα οι άνθρωποι πιστεύουν σε περιστέρια a.k.a. θεία πνεύματα που εμφανίζονται σε εικόνες αλλά και εικόνες που δακρύζουν κλπ. Δικαίωμα του καθενώς δεν είναι; Εσύ τι ζόρι τραβάς; 1
*nenya* Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Εσύ τί ζόρι τραβάς; Δικαίωμα του καθενός είναι αμέ. Και δικαίωμά μου επίσης να σχολιάζω. Simple as that. 17
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα