petaw-se-oneiro Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα σας. Σε 3 μήνες κλείνω τα 18, άρα είμαι ακόμα ανήλικος. Μπορώ να εργαστώ κάπου νόμιμα;
agamoi-thytai Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Χωρις καμία δόση trolling, σοβαρά τώρα, βρήκες δουλειά ; 2
petaw-se-oneiro Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Χωρις καμία δόση trolling, σοβαρά τώρα, βρήκες δουλειά Καταλαβαίνω τον τρόπο σκέψης σου. Απλά να ξέρω αν πρέπει να κοιτάζω μήπως και ή οχι...
green gordon Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Αρχισε το ψαξιμο απο τωρα.Μεχρι να παντρευτεις θα χεις βρει.
petaw-se-oneiro Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Αρχισε το ψαξιμο απο τωρα.Μεχρι να παντρευτεις θα χεις βρει. Δεν σκέφτομαι να παντρευτώ, οπότε να πάψω να σκέφτομαι περι δουλειάς; 1
MikeJ Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Ναι αμέ, μπορείς και άνετα μάλιστα αφού είσαι κοντά στα 18 (από τα 15- 16 και πάνω νομίζω επιτρέπεται) Γι αυτό εξάλλου υπάρχει το νυχτερινό λύκειο και υπάρχει πρόβλεψη οι ανήλικοι που εργάζονται, το εισόδημά τους να δηλώνεται μαζί με το εισόδημα του κηδεμόνα τους που έχει το μεγαλύτερο εισόδημα στις φορολογικές δηλώσεις. Τώρα για λεπτομέρειες δε ξέρω, ψάξου στο ιντερνετ...Φαντάζομαι πως θα απαιτείται σίγουρα και η ενυπόγραφη συγκατάθεση του κηδεμόνα (εφόσον μιλάμε για νόμιμη και δηλωμένη εργασία)
gokuthelegend Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Από τα 15 και μέχρι να ενηλικιωθείς μπορείς να δουλέψεις νόμιμα υπό προϋποθέσεις. Δες εδώ ένα άρθρο που βρήκα τυχαία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα