Valerie_ Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Το τσιγάρισμα πάντα νόμιζα ότι περιλαμβάνει με κάποιον τρόπο και τσιγάρα γι'αυτό όταν βλέπω συνταγή να το αναφέρει, την προσπερνώ και πάω στην επόμενη. [ναι, ακόμα δεν ξέρω τί είναι και δεν το έχω ψάξει Χ-) ] ρίλι; μακαρόνια με κιμα δεν τρως δηλαδή; ή παστίτσιο; 1
idomeneas7 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Κι εγώ ξέρω κάποια που έδινε στα μωρά της αποφάγια όλα στο μπλεντερ: ψαρόσουπα, γάλα, μπανάνα, κεφτεδάκια, κλπ. Ο,τι περίσσευε στο σπίτι τα έλιωνε και μετα σε 2 μπιμπερο με μεγάλη τρύπα για να κοιμούνται όλη νύχτα τα μωρά. Αυτά κάποιες δεκαετίες πριν βέβαια, όμως ακόμα τα λέει γελώντας και υποστηρίζει ότι "ετσι έπαιρναν βιταμινες" τα παιδια.
*nenya* Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 ρίλι; μακαρόνια με κιμα δεν τρως δηλαδή; ή παστίτσιο; Άλλο τρώω άλλο φτιάχνω αυτά που ανέφερες δεν μπορώ να τα φτιάξω. Από μακαρόνια ναπολιτάνα φτιάχνω μόνο ή άντε και καρμπονάρα στο τσακίρ κέφι.
Valerie_ Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Άλλο τρώω άλλο φτιάχνω αυτά που ανέφερες δεν μπορώ να τα φτιάξω. Από μακαρόνια ναπολιτάνα φτιάχνω μόνο ή άντε και καρμπονάρα στο τσακίρ κέφι. εντάξει ρε παιδί μου,υπέθεσα πως μένεις μόνη και μαγειρεύεις εσύ για σένα κλπ εγώ και στην καρμπονάρα τσιγαρίζω,εσύ πως τη φτιάχνεις; τεσπα 1
*nenya* Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 εντάξει ρε παιδί μου,υπέθεσα πως μένεις μόνη και μαγειρεύεις εσύ για σένα κλπ εγώ και στην καρμπονάρα τσιγαρίζω,εσύ πως τη φτιάχνεις; τεσπα Χαχαχ μόνη μένω αλλά μια φορά τη βδομάδα αν θέλω να φάω κανα καλό φαγητάκι πάω για τάπερ στο πατρικό Την φτιάχνω έτσι http://www.thekitchn.com/recipe-authentic-spaghetti-alla-carbonara-recipes-from-the-kitchn-170893 1
Runner25 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Πρώτο πρώτο το δικό μου κουλό είπα. Πάρε κι άλλο ένα για να μη λες: όταν ήμουν 6-7 χρονών μου είχαν δώσει να καθαρίσω πατάτες και επειδή δεν τις είχα πλύνει, οταν τις ξεφλουδιζα ακουμπαγαν στα χωματα που ειχα στα χερια μου και μαυριζαν. Τοτε εγω νόμιζα οτι θελουν κι αλλο καθαρισμα ώσπου μετά από καμιά ώρα που ήρθαν να πάρουν τις καθαρισμένες πατάτες, εγώ τις είχα κάνει όλες "πατατάκια" από το ξεφλούδισμα. Και κάτι άλλο που βλέπω σε αρκετές μαμάδες είναι να ρίχνει κάτω το μωρό το παιχνίδι του (σε δημόσιο χώρο), να το σκουπιζουν με μωρομάντηλο και να το ξαναδίνουν στο μωρό να το βάλει στο στόμα του, πιστεύοντας ότι καθαρισε. αντισωματα βρε, θα κανεις και παιδια αυριο
Expertr Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 <p> Ο χρήστης Valerie_ είπε:<br /> εντάξει ρε παιδί μου,υπέθεσα πως μένεις μόνη και μαγειρεύεις εσύ για σένα κλπ<br /> εγώ και στην καρμπονάρα τσιγαρίζω,εσύ πως τη φτιάχνεις;<br /> τεσπα<br /> Χαχαχ μόνη μένω αλλά μια φορά τη βδομάδα αν θέλω να φάω κανα καλό φαγητάκι πάω για τάπερ στο πατρικό <br /> Την φτιάχνω έτσι http://www.thekitchn.com/recipe-authentic-spaghetti-alla-carbonara-recipes-from-the-kitchn-170893<br /> <br />Οταν ριχνεις τα μακαρονια μεσα σε μια κατσαρολα μαζι με λιγο λαδι και τα "καις" να μην κολανε αυτο ουσιαστικα λεγεται τσιγαρισμα..Η μαζι με λιγο κρεμμυδακι κτλ</p>
idomeneas7 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 αντισωματα βρε, θα κανεις και παιδια αυριο 'Εχω παιδί σήμερα και μπορώ να σου πω με βεβαιότητα πως σε ένα βρέφος δεν το κάνεις αυτό. Αλλιώς ποιός ο λόγος να αποστειρώνουν μπουκάλια και πιπίλες? 1
revolver1990 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 'Εχω παιδί σήμερα και μπορώ να σου πω με βεβαιότητα πως σε ένα βρέφος δεν το κάνεις αυτό. Αλλιώς ποιός ο λόγος να αποστειρώνουν μπουκάλια και πιπίλες? Ψέματα των πολυεθνικών για να πουλάνε.Για όλα φταίει το σύστημα. Συγγενής μου 2ου βαθμού παρακαλώ πιστεύει ότι υπάρχουν οι δρακονιανοί(γυναίκα ετών 27) 1
deesnider Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 πιστεύει ότι υπάρχουν οι δρακονιανοί Τι εννοείς «πιστεύει»; Δεν υπάρχουν; Έτσι δε λέγονται αυτοί που τρώνε δρακουλίνια; 7
LiquidTroll Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Με ευκαιρία το άλλο θέμα με τα βουτυρόπαιδα που δεν ξέρουν να βρασουν ενα αβγο, ας μαζεψουμε εδώ διάφορα χαριτωμένα ανοικοκυροσύνης και απενπροκοπιάς. Επαναλαμβάνω το δικό μου: παλιά νόμιζα πως τα πιάτα δεν χρειάζεται να τα πλένεις από κάτω γιατί μόνο μέσα βάζεις φαγητό και τρως, άρα κάτω δεν λερώνονται. Ο καλός μου όταν τον γνώρισα νόμιζε πως για να φτιάξεις μια μπριζολα παίρνεις ένα βαθύ τηγάνι, το γεμίζεις λάδι μέχρι πάνω και βουτάς μέσα τη μπριζόλα μαζί με τις πατάτες. Επίσης τον είχα πιάσει μια φορά να σφουγγαρίζει και στον κουβά είχε βάλει μόνο μισό μπουκάλι χλωρίνη. Τότε κατάλαβα γιατί όλες του οι φόρμες είχαν άσπρες πιτσιλιές παντού και γιατί το σπίτι του βρώμαγε χλωρίνη. Σειρά σας. Idomeneas , dafuq I just read?
Moderators Spect~ Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Και κάτι άλλο που βλέπω σε αρκετές μαμάδες είναι να ρίχνει κάτω το μωρό το παιχνίδι του (σε δημόσιο χώρο), να το σκουπιζουν με μωρομάντηλο και να το ξαναδίνουν στο μωρό να το βάλει στο στόμα του, πιστεύοντας ότι καθαρισε. οταν ειναι βρεφος ειναι αλλιως. Οταν αρχιζει να μεγαλωνει δεν εχει αναγκη ! οπως ειπα αντισωματα! Η υπερβολικη καθαριοτητα κανει τα παιδια ευαισθητα! Δεν παθαινουν τιποτα!! 3
PavlaraS18 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Πολλοί σκουπίζονται στην τουαλέτα μετά το χοντρό στα όρθια με το χέρι να περνάει κάτω απο το όργανο και όχι καθιστοί . Μην μου πείτε οτι είστε ένας απο αυτούς
dimitris21gr Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 κι η μανα μου το ιδιο κανει, επισης παλιες πιτζαμες τις κοβει κομματια και τις κανεις ξεσκονιστηρια. Και πίστευα πως μόνο η δική μου το κάνει αυτό! 1
agamoi-thytai Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Idomeneas , dafuq I just read? Ο/Η idomeneas7 μας εχει δώσει να καταλάβουμε πως ειναι γένους θηλυκού, παρόλο το παραπλανητικό nick name.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα