De@th L0rd Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Ελληνίδα χρησιμοποιεί το νερό που λουζεται ,στο πλυντήριο. Μη πάει τζάμπα κρίμα είναι How the fuck is that possible? 1) Γνωστός μου στα φοιτητικά χρόνια, έπλενε τα πάντα στο σπίτι με υγρό πιάτων fairy κίτρινο. "Γιατί έτσι κάνει κ η μάνα του". Κόντεψα να σκοτωθώ κανα δύο φορές μπαίνοντας στο διαμερισμά του γιατί το πάτωμά του μονίμως γλιστρούσε. 2) Ο ίδιος έβαλε στα κοινόχρηστα επαγγελματικά πλυντήρια του κτιρίου, το ίδιο υγρό και πάντα σε ΑΦΘΟΝΗ ποσότητα. Αποτέλεσμα το υπόγειο δωμάτιο που βρίσκονταν τα πλυντήρια να γίνει ΑΦΡΟ-ΠΑΡΤΥ με τον ρώσο επιστάτη να ωρύεται. 3) Προσπαθούσε φτιάχνοντας ετικέτες για CD να βάλει κανονικά (0 μοίρες) την ετικέτα του ΔΙΣΚΟΥ στο πρόγραμμα, για να μην βγεί στριμμένη. Σχεδόν τα περισσότερα που έχουν ειπωθεί για το στρατό τα έζησα. Μου έκανε εντύπωση η φετόσουπα. Λοιπόν πατέντα του επίσημου μάγειρα οπλίτη. Αυτό το λέγανε γκοτζίλα άλλα μάλλουν για κατουρημένος πουρές κρέατος μου μύριζε. Πως το έφτιαχνε; Κονσέρβες στρατού λαντσιον μιτ,αυτές με το ζελε-λίπος τις πετούσε στην τεράστια κατσαρόλα με λίγο νερό και 2-3 μπουκάλια κέτσαπ και τις έβραζε. Μου ανακατεύεται το στομάχι ακόμη κ τώρα.
Tenshi Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 How the fuck is that possible? Μινι πλυντήριο άνω φόρτωσης. 1
idomeneas7 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 οταν ειναι βρεφος ειναι αλλιως. Οταν αρχιζει να μεγαλωνει δεν εχει αναγκη ! οπως ειπα αντισωματα! Η υπερβολικη καθαριοτητα κανει τα παιδια ευαισθητα! Δεν παθαινουν τιποτα!! Μα για βρέφος σου λέω. Τους πρώτους μήνες (ειδικά αν είναι πρόωρο) θέλει πολλή προσοχή γιατί δεν έχει κάνει εμβόλια και κινδυνεύει για επιπλοκές, ακόμα και μια απλή ίωση να κολλήσει. Πιό μετά το αφήνεις να παίζει στα χώματα, δεν αντιλέγω. Στις μέλλουσες μαμάδες είχε και πολλές που έβαζαν φυλαχτά στα μωρά... Η γαστρεντερολόγος της μικρής μου είπε για αρκετές περιπτώσεις που τα παιδιά καταπίνουν τις παραμάνες, σχεδόν πάντα ανοιχτές. Αλλά αμα είναι "να φυλάει το παιδι'....
Moderators Spect~ Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Μα για βρέφος σου λέω. Τους πρώτους μήνες (ειδικά αν είναι πρόωρο) θέλει πολλή προσοχή γιατί δεν έχει κάνει εμβόλια και κινδυνεύει για επιπλοκές, ακόμα και μια απλή ίωση να κολλήσει. Πιό μετά το αφήνεις να παίζει στα χώματα, δεν αντιλέγω. Στις μέλλουσες μαμάδες είχε και πολλές που έβαζαν φυλαχτά στα μωρά... Η γαστρεντερολόγος της μικρής μου είπε για αρκετές περιπτώσεις που τα παιδιά καταπίνουν τις παραμάνες, σχεδόν πάντα ανοιχτές. Αλλά αμα είναι "να φυλάει το παιδι'.... για αυτο και πρεπει να θηλαζει η γυναικα γιατι δινει αντισωματα στο βρεφος 1
headbanger Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 για αυτο και πρεπει να θηλαζει η γυναικα γιατι δινει αντισωματα στο βρεφος με τις ελληνίδες που καπνίζουν στην εγκυμοσύνη, που πίνουν σαν ταβερνιάριδες κατά την διάρκεια θυλασμού, περιμένουμε θετικές επιπτώσεις;; τραγικά πράγματα 5
idomeneas7 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 για αυτο και πρεπει να θηλαζει η γυναικα γιατι δινει αντισωματα στο βρεφος Δεν καλύπτει τα πάντα ο θηλασμός, πρέπει και να προσέχεις. Είναι πολλά που αμα τα κολλήσει σε τόσο μικρή ηλικία μπορεί να αφήσουν και κουσούρια για πάντα. Νεογέννητα στην σημερινή Ελλάδα πεθαίνουν από μικροβιαιμία, δεν τα έχουμε ξεπεράσει αυτά.
Valerie_ Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Μινι πλυντήριο άνω φόρτωσης.Κι όμως, σε κανονικό πλυντήριο το κάνει,καινούριο μάλιστα.
idomeneas7 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Κι όμως, σε κανονικό πλυντήριο το κάνει,καινούριο μάλιστα. Δεν θα είναι καινούργιο για πολύ ακόμα. 1
skipperas Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Φρέσκο πράμα.. μένω σε εστία, και μας τελείωσε το σαπούνι για τα πιάτα! Ε, ο ινδός ξεκίνησε να τα πλένει με απορυπαντικό πληντυρίου.. 2
theoritikos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Έπλενα λαχανικά και φρούτα με σαπουνονερο πριν τα κόψω/ξεφλουδισω ( ακόμα και τις πατάτες και τα μαρούλια ) Εφτιαξα ποπ-κορν με ανοιχτή κατσαρόλα. Το πρώτο CD που εγραψα,αντί για μαρκαδόρο χρησιμοποιησα στυλό bic στην επιφάνεια του. Εσπαγα το κεφάλι μου μετά να καταλάβω γιατί δεν έπαιζε στο player 1
Moderators stormrain Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Έπλενα λαχανικά και φρούτα με σαπουνονερο πριν τα κόψω/ξεφλουδισω ( ακόμα και τις πατάτες και τα μαρούλια ) Γενικα αυτο δεν μπορει να ειναι λαθος. Overkill ισως, αλλα λαθος χλωμο. Και τωρα που το σκεφτομαι, παιζει να το ειχε παρει το ματι μου και στο βιβλιο Οικιακης Οικονομιας στο γυμνασιο.
mathsrule Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Εφτιαξα ποπ-κορν με ανοιχτή κατσαρόλα. Τράβηξες βίντεο;
theoritikos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Γενικα αυτο δεν μπορει να ειναι λαθος. Overkill ισως, αλλα λαθος χλωμο. Και τωρα που το σκεφτομαι, παιζει να το ειχε παρει το ματι μου και στο βιβλιο Οικιακης Οικονομιας στο γυμνασιο. Ναι, από το βιβλίο της οικιακής οικονομίας το είχα πάρει. Τράβηξες βίντεο; Οχι, γιατί το nokia 3310 δεν τραβούσε βίντεο 1
idomeneas7 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Έπλενα λαχανικά και φρούτα με σαπουνονερο πριν τα κόψω/ξεφλουδισω ( ακόμα και τις πατάτες και τα μαρούλια ) Aυτό το κάναμε και σε ένα μαγαζί που δούλευα παλιά γιατί η αφεντικίνα ήταν πολύ σιχασιάρα (βέβαια δεν είχε πρόβλημα να βάζουμε ληγμένη κέτσαπ και μουστάρδα, αλλά τα λαχανικά έπρεπε να είναι πεντακάθαρα).
Alithinos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Το ότι υπήρχαν πολλοί που είχαν μαγαζάκια, και όταν δεν πάταγε κανείς γιατί έβρισκαν αλλού φθηνότερα, νόμιζαν πως άμα ανέβαζαν παραπάνω τις τιμές, θα έβγαζαν τα λεφτά που τους έλειπαν από τους λίγους πελάτες που είχαν. Τελικά οι λιγοστοί πελάτες πήγαν αλλού, και αυτοί έκλεισαν τα μαγαζιά τους. Και έτσι έκλεισαν τα περισσότερα μαγαζάκια στην Ελλάδα και εκτοξεύθηκε η ανεργία...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα