opera Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Το σίγουρο είναι ότι αυτή έχει το ζόρι και ότι αν θέλει τα χρήματα θα δεχτεί τους δικούς σου όρους,αλλιώς ας βρει τρόπο να αποδείξει ότι της χρωστάς. Το ελεύθερο επάγγελμα έχει ρίσκο.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Super Moderators Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Το ονομα της θα φαινεται μπροστα-μπροστα αφου θα εχει κοπει στο ονομα της η επιταγη.Οσο για τις οπισθογραφησεις εκει πραγματικα δεν βγαζεις ακρη. [...] Πλην όμως, εάν οπισθογραφήσει την επιταγή, δεν θα φαίνεται αυτή ως ο τελικός αποδέκτης των χρημάτων. Αυτό ήταν το νόημα της παρέμβασής μου.
ScorpioX777 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Πλην όμως, εάν οπισθογραφήσει την επιταγή, δεν θα φαίνεται αυτή ως ο τελικός αποδέκτης των χρημάτων. Αυτό ήταν το νόημα της παρέμβασής μου. Το πας πολυ μακρια,δεν νομιζω για ενα τετοιο ποσο να ρισκαρει,αλλα καταλαβα πως το εννοεις.
Vector2D Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Ναι αυτο ακριβως! Μου λεει αποδειξη? Θα δωσεις +23%! Γιαυτο ηθελα εξαρχης τραπεζικη καταθεση. Ευχαριστω paredwse. Α ρε Έλληνες που είμαστε!!!! άκου λογική... > θες να δώσεις 23%! μετά βρίζουμε την Ελλάδα και αγοράζουμε από το ebay γιατί εδώ κλέβουν.... ΕΣΕΙΣ ΚΛΕΒΕΤΕ! ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ!
angmar Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Λες ότι έχεις υπόλοιπο, άρα έχεις ήδη πληρώσει κάποια χρήματα για την δουλειά που σου παρείχε. Αυτά πως πληρώθηκαν; Πήρες αποδεικτικό πληρωμής; Αν ναι, γιατί για εκείνα σου έδωσε και για τα τωρινά δεν σου δίνει; Τι συμφωνία κάνατε; Στην τελική πάρ την ένα τηλέφωνο και πες της, διατείθεμαι να σου πληρώσω τα 200€ μέσω τραπέζης και θέλω και απόδειξη παροχής υπηρεσιών ( ή και τιμολόγιο αν έχεις που να το κόψεις), αλλιώς ή δεν πληρώνω μία ή το επόμενο τηλεφώνημα είναι στο 1517. Το θέμα θα λήξει πολύ σύντομα μετά απ αυτό.
greekparot Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Καλα μιλαμε σοβαρα...? Εννοειτε πως ΔΕΝ θα δεχτει καποιο τροπο πληρωμής που καταγράφετε εφόσον συμφωνησατε μαυρα. Στοιχειωδη πράγματα ειναι αυτά. Και δεν αντιλαμβάνομαι και που ειναι το πρόβλημα αμα δωθούν στο χέρι. Υποννοειτε οτι? Υπαρχει περιπτωση να πει οτι δεν πληρώθηκε? Δεν νομίζω να το κάνει, αλλα και δεν θα κάνει και τίποτα επι αυτού γιατι το ποσό ειναι ασήμαντο για να κινήσεις οποιαδήποτε αλλη ιστορία. Οταν συμφωνείτε μαύρα, μαθετε να συναλλασεστε μαύρα. Ποιος σου ειπε οτι μιλησα και συμφωνησα για μαυρα; Αν αυτη θελει να καρπωθει τωρα ολη την 200αρα ειναι αλλη υποθεση. Εγω θελα να ειμαι εξασφαλισμενος γιαυτο ψαχνω νομιμη οδο... (Καταθεση κ.α). Λες ότι έχεις υπόλοιπο, άρα έχεις ήδη πληρώσει κάποια χρήματα για την δουλειά που σου παρείχε. Αυτά πως πληρώθηκαν; Πήρες αποδεικτικό πληρωμής; Αν ναι, γιατί για εκείνα σου έδωσε και για τα τωρινά δεν σου δίνει; Τι συμφωνία κάνατε; Στην τελική πάρ την ένα τηλέφωνο και πες της, διατείθεμαι να σου πληρώσω τα 200€ μέσω τραπέζης και θέλω και απόδειξη παροχής υπηρεσιών ( ή και τιμολόγιο αν έχεις που να το κόψεις), αλλιώς ή δεν πληρώνω μία ή το επόμενο τηλεφώνημα είναι στο 1517. Το θέμα θα λήξει πολύ σύντομα μετά απ αυτό. Ειχαν πληρωθει στη τραπεζα και στο τελος με τα 200€ συνολικη αποδειξη. Αντε για τα πρωτα ειμαι εξασφαλισμ. γιατι εχω τα καταθετηρια. Τωρα τι στραβωμα εφαγε κ τα θελει cash...
angmar Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Αρα, αν πχ της έδωσες 800€ θα πας τώρα να της δώσεις στο χέρι άλλα 200€ και θα πάρεις μια απόδειξη 1000€. Εφόσον απ τα γραφόμενά σου φαίνεται ότι συμφωνήσατε απόδειξη στο τέλος δεν υπάρχει πρόβλημα, τώρα αν δε θέλει να κόψει απόδειξη καθόλου, μη πληρώνεις τίποτα extra.
greekparot Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Τα θελει στο χερι, της ειπα θα στα φερω και να εχεις κ την αποδειξη ετοιμη. Μου λεει αν θες αποδειξη... Τα γνωστα... Εγω τα θελω μονο σε μετρητα. Θα εχει να λαμβανει...
NoExit Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Η μικρογραφια της ελληνικης κοινωνιας αυτο το τοπικ. Κοιταει ποιος θα φαει τα λεφτα ποιανου κι ολοι μαζι του κρατους.
Valerie_ Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Τα πρώτα που της πληρωσες Μήπως ήταν πριν τα cc?
gokuthelegend Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Τα θελει στο χερι, της ειπα θα στα φερω και να εχεις κ την αποδειξη ετοιμη. Μου λεει αν θες αποδειξη... Τα γνωστα... Εγω τα θελω μονο σε μετρητα. Θα εχει να λαμβανει... Δηλαδή αν 200 ευρώ είναι καθαρά χωρίς το ΦΠΑ, μαζί με το φπα σου ζητάει 246 ευρώ; Αν θες απόδειξη δώσ'της τα να τελειώνει η υπόθεση.
angmar Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Φυσικά και δε θα δώσει παραπάνω λεφτά. Δηλαδή υπήρχε αρχική συμφωνία για Χ+200 με απόδειξη και τώρα γίνεται Χ+200 + ΦΠΑ γι αυτά τα 200 αν θέλει απόδειξη; greekparot μη δίνεις μια, μη την πάρεις καν τηλέφωνο, πάρε το ΣΔΟΕ και πες τους την ιστορία.
fylatos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δεν φτάνει που δε κόβει απόδειξη. Είναι και χαζή και ζητάει μόνο 23% ως διάφορα από τα μαύρα. Δλδ μόνο το ΦΠΑ. Το φόρο εισοδήματος ούτε που τον σκέφτηκε.
Alxnks Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δεν είναι απαραίτητο να την εισπράξει η ίδια, μπορεί να οπισθογραφήσει την επιταγή και να την δώσει σε τρίτο. Και πάλι λοιπόν δεν φαίνεται το όνομά της πουθενά... Να είναι διγραμμη ώστε να πρεπει να την εξαργυρωσει μονο η ίδια.
greekparot Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Να είναι διγραμμη ώστε να πρεπει να την εξαργυρωσει μονο η ίδια. Μπορει να μου την εκδοσει η τραπεζα αυτη την επιταγη με χρεωση / δεσμευση του ποσου απο τον τραπεζικο μου λογ/σμο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα