Προς το περιεχόμενο

Moto 360 Official Thread


Swimmer21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μιας και δεν υπαρχει thread αποκλειστικά για το Moto 360, επισυνάπτω το σχολιο μου απο την ειδηση σχετικα με την καινουρια εκδοση του Moto 360 εδώ

 

Οταν εχω χρονο θα ακολουθησει και καποιο σχετικο review και γενικοτερα το θεμα θα ενημερωνεται με καινουρια apps/watchfaces και καινουριες δυνατοτητες.

 

Το εχω απο τα Χριστούγεννα..

 

Στην αρχη το εχεις για μοστρα αλλα μετα καταλαβαινεις τη χρησιμοτητα του να μη βγαζεις το κινητο για να δεις τις ειδοποιησεις σου, να απαντας σε οποιοδηποτε μηνυμα (sms, facebook, viber) με τη φωνη (καταλαβαινει και Ελληνικα) ενω οδηγας ή εισαι εξω μέσα σε 3 δευτερόλεπτα και χωρις να πατησεις τιποτα σε καμια οθονη. Σε καλουν, βλεπεις ποιος ειναι χωρις να βγαλεις το κινητο, αν θες απαντας. Και αν απαντησεις παλι απαντας χωρις το κινητο καθως εγω προσωπικα το εχω συνδεδεμενο με bluetooth hands free. Μαλιστα το effect της δονησης ειναι ιδιο με του κινητου σε καθε εφαρμογη (πχ facebook message 2 δονησεις, Sms 1 δονηση) και με εφαρμογες απο Playstore μπορεις να τα αλλαξεις και να καταλαβαινεις τι ειδοποιηση εχεις και απο ποιον, χωρις να κοιταξεις πουθενα.

 

Με το τελευταιο Update 5.1.1 εχεις και το google maps και ενω οδηγας απλα λες "Ok google" + "25ης Μαρτιου 17" και σου δειχνει αυτοματα τις καρτες οδηγιων στο ρολοι και ανοιγει αυτοματα το κινητο σου στην πλοηγηση. Με εχει σωσει στα στενα του κεντρου οταν κανω δουλειες με τα ποδια που πρεπει να παω σε διαφορα μαγαζια/μερη. Λες που θες να πας και απλα σε παει. Σε καθε στροφη ή αλλαγη πορειας, λαμβανεις μια δονηση που σε κανει να κοιταξεις το ρολοι και λεει πχ "Σε 100 μετρα δεξια". 

 

Με το ιδιο Update μπορεις πλεον ενω οδηγας και εχεις το χερι στο τιμονι να κανεις flick up τον καρπο και να δεις ολες τις ειδοποιησεις. Slide δεξια και απαντας με φωνη σε οτι θες.

 

Με καποιες εφαρμογες απο xda χωρις να κανεις root, εχεις και Mini πληκτρολογιο για να απαντας ευκολα σε ειδοποιησεις οταν δεν μπορεις να απαντησεις με φωνη, πχ στο μετρο. Πολυ πιο γρηγορα απο το να βγαλεις το κινητο απο τη τσεπη σου.

 

Σχετικα με την μπαταρια, με μετρια+ χρηση (αρκετα μηνυματα sms και facebook) και ολη μερα ανοιχτο bluetooth με ολα ενεργοποιημενα στη μετρια φωτεινοτητα (χωρις ambient mode που ειναι συνεχως η οθονη ανοιχτη, δεν εχει και νοημα κιολας γιατι αν γυρισεις τον καρπο να δεις την ωρα το καταλαβαινει και αναβει), βγαζω 1 μερα άνετα. Γυριζω απο 8ωρο δουλειας (+4-5ωρες εκτός σπιτιού = 12 ώρες) το βραδυ και εχω ενα 50% ακομα μπαταρια που φτανει για το οτιδηποτε.

 

Και παλι ομως δεν ειχα ποτε προβλημα με την μπαταρια, καθως οταν γυριζεις σπιτι, μεχρι να ετοιμαστεις να φυγεις παλι σε μιση ωρα εχει φορτισει ασυρματα και ευκολα ενα 30-40% + . Το πετας πανω στην ασυρματη βαση του και μεχρι να ετοιμαστεις ειναι σχεδον γεματο παλι.

 

Αν θελει καποιος να ρωτησει κατι σχετικα με το ρολοι τι μου αρεσει τι δεν μου αρεσει, συμβουλες κλπ ευχαριστως εδω ή σε PM

 

Οσο για το Moto 360 v2, δεν αλλαζουν και πολλα περα απο λιιιιγο μεγαλυτερη μπαταρια, λανσαρισμα 2 μεγεθων (για γυναικες και ανδρες) αλλα και καλυτερη σχεδιαση στη συνδεση με το λουρακι (που καποιοι ειχαν προβληματα με ραγισματα στο πισω μερος απο μεταλλικα μπρασελε, στους οποιους αλλαζαν το ρολοι δωρεαν κατευθειαν). Το flat tire (το μαυρο σημειο στο κατω μερος της οθονης) παραμενει και γενικα δεν εχει κατι επιπλεον να σου προσφερει καθως οι δυνατοτητες του ρολογιου καθοριζονται απο το Android Wear OS το οποιο ειναι ηδη και στο Moto 360 1ης γενιάς στη τελευταια εκδοση του. Οποτε δεν νομιζω να το προτιμησουν πολλοι που ηδη εχουν το προηγουμενο Moto 360. 

 

Γενικα ομως κατα τη γνωμη μου ειναι το πιο ομορφο Smartwatch, αρκετα προσεγμενο αλλα και απο τα φθηνοτερα στην αγορα πλεον, το οποιο αν και οχι απαραιτητο, ειναι αρκετα χρησιμο σε πολλες περιπτωσεις και σιγουρα το μελλον καπου εκει κινειται, μακρια απο κινητα αλλα σε καποιας μορφης συσκευη την οποια θα φορας σε καποιο σημειο του σωματος σου. Μην ξεχναμε οτι παλιοτερα τα κινητα ζυγιζαν 1 κιλο και ειχαν μεγεθος τουβλου και μεχρι το 2000 ηταν αρκετα μεγαλα και ακομψα και πολλοι δεν τα ηθελαν. Εχουμε να δουμε πολλα ακομα..

 

11903542_10153522632661070_1075826705_n.

 

11903433_10153522632756070_878418069_n.j

 

11908248_10153522632591070_499713961_n.j

 

11920490_10153522632721070_1686620697_n.

 

11938703_10153522632571070_1398312685_n.

 

11949776_10153522632706070_468834344_n.j

Επεξ/σία από Swimmer21
  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βγήκε και το καινούριο Update:
 
Moto 360 Release Notes (August 2015)

Interactive Watch Faces
Interactive watch faces make it easier to stay connected. With just a tap on your watch face, you can change its design, reveal more information, or even launch a specific app.
You can download interactive watch faces from Play Store. To set up, touch and hold on the current watch face, then scroll left/right to select the one you just downloaded. You can also select it from the Android Wear phone app.

Together Watch Face
Two Android Wear users can stay close throughout the day by turning their entire watch face into a space for sharing. Once you’ve paired your watch face with a partner’s, you’ll be able to share things like photos and emojis, and more.
To set up, touch and hold on the current watch face, then scroll left/right to find the Together watch face. You can also select it from the Android Wear phone app.
 
Google Translate for Wear
Translate a conversation into any of the 44 available languages, then flip your wrist to show the translation to someone else. When they respond in their own language, flip your wrist back, and you’ll see in a translation of what they’ve just said.
 
Weather Microapp
Shows current weather conditions and four-day forecast for your current location. To open the weather microapp, swipe left on the watch face, then scroll down and tap Weather.

Privacy improvement for notifications
Your notifications won’t show in full screen until the watch is oriented in a way that only you can see it. This feature prevents others from reading an incoming notification when your watch screen is pointed away from you.

Bug Fixes
A variety of system optimizations to improve performance and stability.
 

 
https://motorola-global-portal.custhelp.com/app/answers/prod_answer_detail/a_id/107206/kw/August/p/2815%2C9141

Επεξ/σία από Swimmer21
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλε ή έκδοση αυτήν δεν έχει μέτρηση παλμών σωστά; Το v2;

 

Εχει μετρηση παλμων, φυσικα. Και το v2

 

  • 1.56" LCD display; 320 x 290 pixels; 205ppi; Corning Gorilla Glass 3
  • TI OMAP 3 chipset; 512MB RAM; 4GB of built-in storage
  • 320mAh battery rated at a full day of mixed use; Qi wireless charging with bundled cradle
  • 46mm in diameter; 11.5mm thick
  • Stainless steel case with IP67 rating
  • Available in different finishes with metal or genuine leather band (off-the-shelf standard 22mm band)
  • Bluetooth 4.0 LE connectivity
  • Dual-microphone setup for voice commands
  • Built-in optical heart rate monitor and pedometer
  • Android Wear OS with Google Now integration
  • Incredibly light at 49 grams with the leather band
Επεξ/σία από Swimmer21
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βήματα μετράει κανονικά η έχει απόκλιση λάθους;

 

Μπορεί να μετρήσει στο γυμναστήριο θερμίδες κλπ;

 

Καταγραφή ύπνου κάνει αυτόματα;

 

Gps διαδρομή για τρέξιμο;

 

 

Πολύ ωραίο το review σου μου έλυσε πολλές απορίες. . !

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βήματα μετράει κανονικά η έχει απόκλιση λάθους;

 

Μπορεί να μετρήσει στο γυμναστήριο θερμίδες κλπ;

 

Καταγραφή ύπνου κάνει αυτόματα;

 

Gps διαδρομή για τρέξιμο;

 

 

Πολύ ωραίο το review σου μου έλυσε πολλές απορίες. . !

 

Υπαρχουν προγραμματακια για καταγραφη υπνου σε συνδιασμο με το κινητο.. Βηματα μετραει παρα πολυ καλα αλλα αν κανεις δουλειες μεσα στο σπιτι η στην εργασια σου με τα χερια κλπ μπορει να μετρησει εξτρα βηματα.

 

Θερμιδες ναι βαζεις το υψος και το βαρος σου και σε συνδιασμο με τα βηματα και τους παλμους μετραει θερμιδες που καις.

 

Ολα αυτα με το Google Fit και υπαρχουν παρα πολλα προγραμματα που κανουν το ιδιο πανω κατω.

 

Gps διαδρομη κλπ κατεβαζεις προγραμμα στο κινητο (endomondo, runtastic, κλπ) και στο δειχνει στο ρολοι και το ελεγχεις απο εκει, χαρτες, χρονο κλπ

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξέρω τι παραπάνω έχει το gear s2 αυτήν την στιγμή εκτός από την τιμή σε σχέση με αυτό. .

 

Δουλεύω πολύ χάρτες google από το κινητό και θέλω γρήγορα να παίρνω το αποτέλεσμα όπως βλέπω έχει και εφαρμογή αυτό google map's μεγάλο - η χάρτες Nokia Here του gear. . Βέβαια δεν ξέρω πως φαίνεται στο ρολόι γιατί με βολεύει να βγάζει την διαδρομή και να γυρνάει η πυξίδα όπου κοιτάω τον χάρτη. .

 

Αυτό με το keyboard και sms πως γίνεται;

 

μπορείς να μιλήσεις από το κινητό σε μια κλήση τηλεφώνου ή μόνο sms reply;

 

Στο gear s2 όπως και στο Apple watch έχουν εφαρμογή για γυμναστήριο ελλειπτικό βάρη ποδήλατο,τρέξιμο σε διάδρομο κάτι τέτοιο λογικά δουλεύει με παλμούς έχει κάτι ανάλογο το 360;

Επεξ/σία από hackertom
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το Moto 360 δείχνει πρόγνωση καιρού για τις επόμενες 24 ώρες για Αθήνα.

 

Άσπρες κάθετες γραμμές: Πυκνότητα συννεφιάς ανάλογα το ύψος των γραμμών ΓΙΑ ΜΕΡΑ

Γκρί κάθετες γραμμές : Πυκνότητα συννεφιάς ανάλογα το ύψος των γραμμών ΓΙΑ ΝΥΧΤΑ

Μπλέ γραμμούλες: mm βροχής

Άσπρες γραμμούλες: mm χιονιού

 

Στη φωτό δείχνει βροχή (αν πέσει η θερμοκρασία θα είναι χιόνι) για αύριο από τις 13:00 μέχρι 18:00 και μετά χιόνι 3:00 με 7:00 το ξημέρωμα Πρωτοχρονιάς!

 

xnLhaMU.png

 

Ρολόι: Moto 360

Watchface: Krona Sunlight

Επεξ/σία από Swimmer21
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδια εσεις που το εχετε θα ηθελα να ρωτησω αν μπορει να χρησιμοποιηθει για σκονακια στο σχολειο.(μην με φατε μια ερωτηση εκανα)

 

Ναι εχει PDF/NOTE Reader σαν εφαρμογη και με zoom και με negative mode που σ κανει τη λευκη σελιδα μαυρη και τα γραμματα λευκα

 

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.smartmadsoft.wear.reader&hl=el

 

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.smartmadsoft.wear.pdfreader&hl=el

Επεξ/σία από Swimmer21
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οποτε μπορεις πες μας τι εφαρμογες εχεις εγκατεστημενες στο moto 360!

 

Αα και πως το έκανες να καταλαβαίνει ελληνικά το Google now από το ρολόι. Εγώ δεν μπορώ να το κάνω όσο και να το έχω ψάξει.

Επεξ/σία από georgesteiros
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αα και πως το έκανες να καταλαβαίνει ελληνικά το Google now από το ρολόι. Εγώ δεν μπορώ να το κάνω όσο και να το έχω ψάξει.

(Από το κινητό) GOOGLE εφαρμογή --> ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ (swipe menu) --> ΦΩΝΗ --> ΓΛΩΣΣΕΣ --> και κανε τικ και την Ελληνική.

 

http://www.greenbot.com/article/2900892/how-to-select-multiple-languages-for-google-voice-search.html

 

Ξετικαρε την Αγγλική Γλώσσα για καλύτερα αποτελέσματα και τέσταρε το..

 

Υπαρχουν και αλλα hack για αλλες λειτουργιες στα Ελληνικα, θα γραψω καποιον οδηγο οταν εχω χρονο, καθως και για το ποιες εφαρμογες χρησιμοποιω

Επεξ/σία από Swimmer21
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με iPhone πως συνεργάζεται φίλοι μου;

 

Το κανει σωστά ή θελει καλέμι και σφυρί για να δουλέψει;

 

Δουλευουν ολα πλεον, βγηκε και η Android Wear εφαρμογη για iOS.. Το μονο προβλημα ειναι οτι δεν υποστηριζει καποια watchfaces εχω την εντυπωση αλλα εχω καιρο να το κοιταξω, μαλλον δουλεουν ολα μια χαρα.. (ηδη υπηρχαν διαφοροι τροποι να τα κανεις install)

 

http://www.theverge.com/2015/8/31/9231701/moto-360-does-work-with-the-iphone

Επεξ/σία από Swimmer21
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...