Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

«Οι άνθρωποι δε στερούνται δυνάμεως, αλλά θελήσεως» ~ Βίκτορ Ουγκώ

Εγω θελω να πεταξω, εχω ομως τη σχετικη δυναμη?

Ωραια κοτσανα ειπε ο Βικτωρας :)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

έχουμε συνδεσει απαραιτήτως και για κάποιον λόγο τους εξωγήινους με κάποιο απίστευτο τεχνολογικό πολιτισμό. είναι δηλαδή δύσκολο να υπάρχει αντίστοιχη νοημοσύνη με το ίδιο ή και μικρότερο τεχνολογικό επίπεδο; ή πρέπει σώνει και καλά όταν έρθουν , αν έρθουν, για κάποιον αδιευκρινιστο λόγο να σκοτώσουν όλους τους ανθρώπους. Μα ένας υπερεξελιγμένος πολιτισμός μάλλον δεν θα είχε τόσο πολύ ανάγκη τη μικρή γη για ενεργεια ή κάτι άλλο. 

Δημοσ.

έχουμε συνδεσει απαραιτήτως και για κάποιον λόγο τους εξωγήινους με κάποιο απίστευτο τεχνολογικό πολιτισμό. είναι δηλαδή δύσκολο να υπάρχει αντίστοιχη νοημοσύνη με το ίδιο ή και μικρότερο τεχνολογικό επίπεδο; ή πρέπει σώνει και καλά όταν έρθουν , αν έρθουν, για κάποιον αδιευκρινιστο λόγο να σκοτώσουν όλους τους ανθρώπους. Μα ένας υπερεξελιγμένος πολιτισμός μάλλον δεν θα είχε τόσο πολύ ανάγκη τη μικρή γη για ενεργεια ή κάτι άλλο.

Εχεις παίξει ποτέ civilization?
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Με έναν κύριο είμαι πάντα ένας κύριος και μισός, με ένα κάθαρμα είμαι ένα κάθαρμα και μισό. 

Οττο Φον Μπίσμαρκ

• Like 2
Δημοσ.

Εγω θελω να πεταξω, εχω ομως τη σχετικη δυναμη?

Ωραια κοτσανα ειπε ο Βικτωρας :)

Για τα ανθρωπίνως δυνατά το είπε,για αυτό έφτιαξε τις ιπτάμενες μηχανές ο άνθρωπος,ανέβα σε αεροπλάνο.

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...