The__Blade Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Καλημερα, τι ακριβως σου κανει για να δω αν ειναι το ιδιο προβλημα.
billeiros Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, The__Blade είπε Καλημερα, τι ακριβως σου κανει για να δω αν ειναι το ιδιο προβλημα. Αυτό που έχει τα χειριστήρια στην οθόνη αλλά φορτώνει συνεχώς χωρίς να δείχνει εικονα 1
The__Blade Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, billeiros είπε Αυτό που έχει τα χειριστήρια στην οθόνη αλλά φορτώνει συνεχώς χωρίς να δείχνει εικονα Τα ίδια και εδώ και μεταφέρεται σε 5 δευτερολεπτα στο games library 1
billeiros Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις το ξαναδοκίμασα. Επέλεξα από το games library στην οθόνη του κινητού. Με ξεκίνησε το παιχνίδι στον υπολογιστή και το ηλεγχα κανονικά από τα κουμπιά στην οθόνη του κιν έχοντας και ήχο στο κινητό αλλά η οθόνη ήταν μπλε 2
The__Blade Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, billeiros είπε Μόλις το ξαναδοκίμασα. Επέλεξα από το games library στην οθόνη του κινητού. Με ξεκίνησε το παιχνίδι στον υπολογιστή και το ηλεγχα κανονικά από τα κουμπιά στην οθόνη του κιν έχοντας και ήχο στο κινητό αλλά η οθόνη ήταν μπλε Ωραία εγώ το δοκίμασα σήμερα και είχα εικόνα στο tablet κανονικά (Witcher 3 & Tomb Raider) όμως τα control δεν άκουγαν με τίποτα, απλά θέλει να μας τρελάνει 😂
billeiros Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Πριν λίγο μου δούλεψε κανονικά. Όσο μ άφησε ο γιος δλδ γιατί τον σαμποταρισα όσο έπαιζε fortnite..χεχε 1
The__Blade Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 13 λεπτά πριν, billeiros είπε Πριν λίγο μου δούλεψε κανονικά. Όσο μ άφησε ο γιος δλδ γιατί τον σαμποταρισα όσο έπαιζε fortnite..χεχε Σε ποιο game?
kostiger Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπερα παιδες. Καμια προταση για περιορισμο του θορυβου και της θερμοκρασιας της καρτας μου; Το συστημα μου ειναι αυτο: Zalman ΖΜ-Τ1 ΑΤΧ mini Τower case PSU Seasonic S12II-620 BRONZE 620 KW Asrock H110 DGS R.3 1151 socket Intel Core i5-6500 Box 3.2 ghz 4 cores 4 threads Samsung Evo 850 250 gb ssd RAM Crucial CT8G4DFD8213 8GB DDR4 2133MHZ HDD SEAGATE ST1000DM010 BARRACUDA 1TB SATA3 7200 RPM RAM Kingston 8GB DDR4 2400 MHZ MSI Radeon RX 580 8GB OC
Votritis Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, kostiger είπε Καλησπερα παιδες. Καμια προταση για περιορισμο του θορυβου και της θερμοκρασιας της καρτας μου; Το συστημα μου ειναι αυτο: MSI Radeon RX 580 8GB OC τι θερμοκρασιες φτάνει?
kostiger Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 57 λεπτά πριν, Votritis είπε τι θερμοκρασιες φτάνει? Σε φουλ load με ultra settings στα 2560*1080/75, 77-82 βαθμους..
Πέτρος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Undervolt, έχεις κάνει? ΓΙα αρχή, από εκεί ξεκινάς (σίγουρα παίρνει κάποιο, έστω και λίγο) και ίσως και custom fan curve.
kostiger Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Πέτρος είπε Undervolt, έχεις κάνει? ΓΙα αρχή, από εκεί ξεκινάς (σίγουρα παίρνει κάποιο, έστω και λίγο) και ίσως και custom fan curve. Εχω κατεβασει το software της AMD, δεν το εχω χρησιμοποιησει ομως..
Πέτρος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Επειδή έχω άλλη γενιά κάρτας και δεν είμαι σίγουρος για τις ρυθμίσεις που έχει το Polaris. Ρίξε μια ματιά εδώ: και ακολούθα τις οδηγίες για να φτάσεις στην εικόνα που είναι στα 3', περίπου, και επέλεξε "custom" απάνω. Εκεί που γράφει "Voltage control", βάλε το από automatic σε manual, και από ότι τιμές σου δίνει σε Ρ7 και Ρ6, βγάλε για αρχή 50mV. Πάτα apply, παίξε λίγο και δες αν είσαι σταθερός. Αν δεν σου κάνει κόλπα, βγάλε άλλα 20 από το καθένα, και επανέλαβε. Αν πέσεις κάτω από τις τιμές στα υπόλοιπα "Ρ", βγάλε το ίδιο και από εκεί (αλλά να μη φτάσει κάποια τιμή κάτω από 900). Όταν αρχίσεις να έχεις αστάθεια (να κολλάει ο υπολογιστής, να σε πετάνε τα παιγνίδια κλπ, πήγαινε 15-20mV παραπάνω σε Ρ6-Ρ7, και λογικά θα είσαι ok. Αυτός, είναι ο ορισμός του μπακαλίστικου τρόπου. Ευχαρίστως να βοηθήσω όσο μπορώ, αλλά θέλει διάβασμα και από εσένα. 2
kostiger Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 12 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Επειδή έχω άλλη γενιά κάρτας και δεν είμαι σίγουρος για τις ρυθμίσεις που έχει το Polaris. Ρίξε μια ματιά εδώ: και ακολούθα τις οδηγίες για να φτάσεις στην εικόνα που είναι στα 3', περίπου, και επέλεξε "custom" απάνω. Εκεί που γράφει "Voltage control", βάλε το από automatic σε manual, και από ότι τιμές σου δίνει σε Ρ7 και Ρ6, βγάλε για αρχή 50mV. Πάτα apply, παίξε λίγο και δες αν είσαι σταθερός. Αν δεν σου κάνει κόλπα, βγάλε άλλα 20 από το καθένα, και επανέλαβε. Αν πέσεις κάτω από τις τιμές στα υπόλοιπα "Ρ", βγάλε το ίδιο και από εκεί (αλλά να μη φτάσει κάποια τιμή κάτω από 900). Όταν αρχίσεις να έχεις αστάθεια (να κολλάει ο υπολογιστής, να σε πετάνε τα παιγνίδια κλπ, πήγαινε 15-20mV παραπάνω σε Ρ6-Ρ7, και λογικά θα είσαι ok. Αυτός, είναι ο ορισμός του μπακαλίστικου τρόπου. Ευχαρίστως να βοηθήσω όσο μπορώ, αλλά θέλει διάβασμα και από εσένα. Ευχαριστω πολυ! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα