FreakBoy Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Εμεις που φευγουμε για Κυπρο εκτος απο τις 4 μερες αδειας της ορκομωσιας παιζει να μας δωσουν παραπανω;;Επισης με τις αδειες των χριστουγεννων τι παιζει θα τις παρουμε κανονικα και ας ειμαστε μονο κανενα 10 ημερο στην μοναδα;;
Pablo_Hasan Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Ναι, μάλλον θα πάρετε το τρίτο γκρουπ των φώτων
fotaras13 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Εμεις που φευγουμε για Κυπρο εκτος απο τις 4 μερες αδειας της ορκομωσιας παιζει να μας δωσουν παραπανω;;Επισης με τις αδειες των χριστουγεννων τι παιζει θα τις παρουμε κανονικα και ας ειμαστε μονο κανενα 10 ημερο στην μοναδα;; Ναι δικαιούσαι κάτι παραπάνω ξέρω για Κύπρο μόλις βγει η μετάθεση σου όμως. Άδειες Χριστουγέννων, Πάσχα τις παίρνουν όλοι υποχρεωτικά όσοι υπηρετούν και ας έχουν και μια μέρα στη μονάδα. Το θέμα είναι ότι συνήθως οι παλιότεροι/βύσματα καβατζώνονται από τώρα ποιο γκρουπάκι από τα δυο θα πάρουν οπότε αναγκαστικά θα σε βάλουν αυτοί σε όποιο θέλουν χωρίς εσύ να διαλέξεις.
Pablo_Hasan Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Καλά τους κάθεται, δεδομένου ότι πρέπει να παρουν και βδομάδα προσαρμογής που είναι επίσης υποχρεωτική και στο καπάκι εορταστικό γκρουπ...
FreakBoy Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Και κατι αλλο τα λεφτα θα μας τα δινουν στο χερι η πρεπει να ανοιξω τραπεζικο λογαριασμο γιατι μεχρι στιγμης δεν μας εχουν πει τιποτα
MikeJ Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 2 γκρουπάκια είναι φέτος, έχουν ανακοινωθεί... 17-28 το πρώτο και 30-11 το δεύτερο... Δεδομένου ότι οι παλιοί θα θέλουν το 2ο και εμείς οι νέοι θα πάρουμε το 1ο βλέπω να μην κλείνουμε ούτε εβδομάδα προσαρμογής στη μονάδα... Όσοι είναι για νησιά ξεκινάνε 11 από το κέντρο (το δικό μας τουλάχιστον στη Καλαμάτα) θα φτάσουν ουσιαστικά 12 και στις 17 φεύγουν για διακοπές...
the other one Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά θέλω να ρωτήσω η αεροπορία είναι 12μηνή αντί για 9μηνή; Κι αν ναι πιστεύετε πως αξίζει να πας αεροπορία έστω και με 3 μήνες στη πλάτη; έχει μεγάλη διαφορά; Επίσης πιστεύετε πως καλό είναι να πας με πτυχίο στο χέρι ή με 1-2 μαθήματα ακόμα έχω ακούσει καλά και κακά κι απ' τις 2 μεριές πχ αν είσαι φοιτητής παίρνεις bonus άδειες αλλά σου χρεώνουν κακή χρήση αναβολής και έχεις +1 μήνα ισχύουν αυτά; Το πτυχίο θα είναι πανεπιστήμιο πληροφορικής δε ξέρω κατά πόσο βοηθάει.
Pablo_Hasan Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Εξαρτάται τι βύσμα έχεις, το καλύτερο είναι εκεί που το βύσμα σου είναι πιο κοντά σε εσένα...
gokuthelegend Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά θέλω να ρωτήσω η αεροπορία είναι 12μηνή αντί για 9μηνή; Κι αν ναι πιστεύετε πως αξίζει να πας αεροπορία έστω και με 3 μήνες στη πλάτη; έχει μεγάλη διαφορά; Επίσης πιστεύετε πως καλό είναι να πας με πτυχίο στο χέρι ή με 1-2 μαθήματα ακόμα έχω ακούσει καλά και κακά κι απ' τις 2 μεριές πχ αν είσαι φοιτητής παίρνεις bonus άδειες αλλά σου χρεώνουν κακή χρήση αναβολής και έχεις +1 μήνα ισχύουν αυτά; Το πτυχίο θα είναι πανεπιστήμιο πληροφορικής δε ξέρω κατά πόσο βοηθάει. Εγώ προσωπικά, όσο καλά και να ήταν, όσα βύσματα και να είχα, δεν θα καθόμουν 3 μήνες παραπάνω στον στρατό. 1
ntinos_chania Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Ξέρει κάποιος τι παίζει με τις άδειες των Χριστουγέννων στον ΚΕΣΝ (Καρδίτσα). Διάβασα κάπου ότι παίρνουν όλοι μαζί άδειες. Ισχύει κάτι τέτοιο? Αν ναι, ποιες μέρες? Επίσης, προσμετρώνται οι μέρες της άδειας στις 6 εβδομάδες που διαρκεί η εκπαίδευση εκεί?
TheDevilMayCare Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Εξαρταται τί θητεια: αν εισαι βολεμενος (περιπου σαν στο σπιτι σου δηλαδη, ή & σπιτι σου!)ειναι <αστειο> το παραπανω διαστημα, οταν -μονο!- οι αδειες σου μπορει να ειναι...4 μηνεςΕπι παντοδυναμιας ναυτικου, ειχα δει αδεια απολυσεως 40 [σαραντα ωρε παλικαρια!] μερες
Pablo_Hasan Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Σιγά, άλλοι πήρανε κάτι μήνες άδεια απολυσεως Btw. Στρατόπεδο στην Καρδίτσα; Seriously?
TheDevilMayCare Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Εγω παντως ειδα το 40ημερο του φιλου και φιλος-ξεφιλος ανεβασα 40 πιεση 1
Pablo_Hasan Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Άμα ήξερες πόσοι κάνουν εικονική θητεία...
ParhsG Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Εγω παντως ειδα το 40ημερο του φιλου και φιλος-ξεφιλος ανεβασα 40 πιεση Στη μονάδα μου ο κψμιτζής πήρε 63 μέρες άδεια απολύσεως.. ένας αλλος 50.
Προτεινόμενες αναρτήσεις