Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
στο 401 πάντως που είχα ρωτήσει αν μπορούσα να ξαναπάω μετά την απολυση μου ειχαν πει οχι.

να πας να κάνεις τι δηλαδή; Προφανώς δεν μπορείς να μπαινοβγαίνεις.

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ο οδηγός επιβίωσης είναι μούφα. δεν λέει τπτ μέσα για την περίπτωση που ξυπνήσεις μια μέρα και όλοι έχουν γίνει zombies

Έχω παίξει σχεδόν όλα τα Resident Evil, και ξέρω να ρίχνω με πραγματικά όπλα. Do I qualify sir?

Δημοσ.

Τις πρώτες μέρες στο κέντρο θα κάνουν την εμφανιση τους διαφοροι πλασιέ βιβλίων, ένας πουλούσε εναν οδηγό επιβίωσης, ο άλλος και καλά ένα βιβλιαράκι που μέσα γράφει τους στρ. κανονισμούς, κτλ.

Imo, μην αγοράσετε τίποτα ειναι πεταμένα λεφτά, καθώς στο 99,9% των περιπτώσεων δεν θα σας χρειαστούν και ούτε πρόκειτε να τα διαβάσετε

Χαχαχαχα... Αυτός που είχε έρθει στο μεσολογγι για να πουλήσει αυτό το βιβλίο ο τύπος δεν την πάλευε με την καμία...είχαμε λιώσει στο γέλιο με τις μ@λ@κίες που έλεγε και έκανε....επικές στιγμές γέλιου...να έχεις την ζέστη ν α έχεις και αυτό να σου ζαλίζει τα φρύδια....

Δημοσ.

Ο οδηγός επιβίωσης είναι μούφα. δεν λέει τπτ μέσα για την περίπτωση που ξυπνήσεις μια μέρα και όλοι έχουν γίνει zombies

Αναφέρει όμως πως αν πετυχεις λιοντάρι μπροστα σου θα σωθείς μόνο αν αρχίσεις να τρεχεις κάνοντας ζιγκ ζαγκ :lol: :lol:

Δημοσ.

Χαχαχαχα... Αυτός που είχε έρθει στο μεσολογγι για να πουλήσει αυτό το βιβλίο ο τύπος δεν την πάλευε με την καμία...είχαμε λιώσει στο γέλιο με τις μ@λ@κίες που έλεγε και έκανε....επικές στιγμές γέλιου...να έχεις την ζέστη ν α έχεις και αυτό να σου ζαλίζει τα φρύδια....

οι ίδιοι είναι που πάνε σε όλα τα κέντρα. Η πλάκα είναι πως είδα αρκετό κόσμο στη Λαμία να σκάει λεφτά για τα χαζοβιβλία τους.

Δημοσ.

να πας να κάνεις τι δηλαδή; Προφανώς δεν μπορείς να μπαινοβγαίνεις.

ειχα κάνει μια μικροεπεμβαση και ρώτησα αν μπορούσα να ξαναεπισκευτω τον γιατρο που την έκανε, τους ειπα αυτο με το 6μηνο αλλα δεν ισχυει. Η μόνη περιπτωση που κάποιος έχει εκκρεμότητα για ιατρικό θέμα ειναι να μην τον απολύσουν μέχρι να ολοκληρωθει η θεραπεία...

Δημοσ.

Πηγα προχτες και αγορασα: Εχουμε και λεμε:

5 Μπλουζακια για απο μεσα απο το χιτωνιο

5 Ζευγαρια Καλτσες προβλεπε

2 Ισοθερμικες Φανελες για τη Σκοπια

5 Λουκετα (Οπλο, Σακ Βουαγιαζ, Στρατιωτικο τσαντακι, Ντουλαπι κ οτι αλλο χρειαστει)

Σλιπινγκ Μπαγκ

Παραμανες και Βελονα-Κλωστη

Σπρευ για κοριους και παρομοια τσιμπηματα

Χανσαπλαστ

Μπεταντιν

Για κάλους, ειδικο εμπλαστρο.

Θελω ακομα να παρω καποια γαντακια μιας χρησεως και οπωσδηποτε πατους για τα αρβυλα.

Τι αλλο θα μπορουσα να παρω;

PS: Μηπως ειμαι υπερβολικος; :confused:

PS2: Αληθεια, πειτε μου αν σας ερχεται κατι αλλο στο μυαλο που θα χρειαστω.

• Super Moderators
Δημοσ.

Όλα αυτά τα πράγματα δεν πρόκειται να σου χρειαστούν πριν την ορκομωσία.

Ούτε κάλους θα προλάβεις να βγάλεις, ούτε να ράψεις τίποτε.

Δημοσ.

anthony_88 στους πατους μην τσιγκουνευτεις τα ευρω, θα τα βγαλουν τα λεφτα τους.

παρε και μωρομαντηλα

Δημοσ.

Ενταξει, τα πηρα με οριζοντα θητειας, οχι ορκομωσιας. Ουτως ή αλλως, σε 15-20 μερες μετα την παρουσιαση, πλεον ορκιζομαστε. Απο το να τρεχω στην αδεια, τρεχω απο τωρα... :-)

Μικα, πώς να ζητησω τους πατους;

• Super Moderators
Δημοσ.

Καλά κάνεις και προετοιμάζεσαι. Απλά, θα πρότεινα να μην εμφανιστείς στην κατάταξη με όλα αυτά τα πράγματα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...