Undertaker25 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Α, νόμισα ότι μιλούσες για την εκκλησία παραβολικά. Και πάλι είναι υποχρεωμένος να πολεμήσει ΚΑΙ γι' αυτή διότι αποτελεί τμήμα της παράδοσης του έθνους που ανήκει. Αλλά έχει τόσους λόγους να πολεμήσει υπερ της πατρίδος του που και μουσουλμάνος να είναι, δεν αλλάζει κάτι. Εξάλλου, αν ποτέ συμμετάσχουμε σε πόλεμο δεν θα είναι θρησκευτικός ο λόγος. Ο Νιγηριανός έχει έναν επιπλέον λόγο να υπηρετήσει για να αποδείξει ότι αξίζει το δικαίωμα να είναι υπήκοος αυτής της χώρας. Τους Αλβανούς τους διαχώρισα για τους λόγους που σου είπα. Ο στρατός δεν μπορεί να σε κάνει να ακολουθήσεις κανέναν κανόνα αν εσύ είσαι αντιδραστικό στοιχείο τέτοιου βαθμού. Τέτοια αλλαγή σκέψεως γίνεται μόνο με πλύση εγκεφάλου τύπου παιδομαζώματος. Δικαίωμά σου να θεωρείς ότι είναι για γέλια η άποψή μου περί πολιτικών δικαιωμάτων. Όπως επίσης είναι δικαίωμά μου να θεωρώ για γέλια δικές σου απόψεις.
Moderators Spect~ Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Περι αποψεων εννοειται ετσι και αλλιως ανταλλαγη αποψεων κανουμε ουτε τσακωνομαστε ουτε τιποτα. Παντως ενας απο τους στοχους του στρατου ειναι να σε "συμμορφώσει" και να σε βγαλει ετοιμο για πολεμο γιατι αν δεν σε μαθει να ακολουθεις κανονες σημαινει οτι εχει αποτυχει γιατι θα πας σε πολεμο θα σου πει κανε αυτο και θα τους πει "καλα ναι τα λεμε ψηλε" Σαν αθεος/μουσουλμανος (βαλε οτιδηποτε θες εδω παντα) δεν ειναι τμημα της δικης μου παραδοσης αρα δεν εχω λογο!
Undertaker25 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Είναι άλλα όμως τμήματα της δική του παραδόσεως για τα οποία οφείλει να πολεμήσει όπως για τους προγόνους του που έχυσαν το αίμα τους για να είναι αυτός ελεύθερος. Οκ, ο στρατός σε "συμμορφώνει" κατά κάποιο τρόπο αλλά είναι διαφορετικό να απευθύνεσαι σε έναν Έλληνα που οι γονείς του γεννήθηκαν Έλληνες και αγαπάνε τη χώρα παρά σε κάποιον οι γονείς του ήρθανε από μια κάπως εχθρική χώρα με ακραία ποσοστά εθνικισμού και κοιτούν πως να σου αρπάξουν την υπόλοιπη Ήπειρο (βλ. πρόσφατες δηλώσεις Ράμα). Δύσκολα θα τους πείσεις να πολεμήσουν για τα ιερά και τα όσια αυτού του τόπου όταν θεωρούν απελευθερωτικό στρατό τους σφάχτες του UCK.
Undertaker25 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Πολύ ωραία. Αν ήθελες να μάθεις να πολεμάς όπως εσύ θεωρείς σωστά, γιατί δεν δήλωσες 35ΜΚ ή έστω τους εγχώριους Καταδρομείς? Και κάτι άλλο. Πες ότι δε μας ξαναβάζουν να σφουγγαρίσουμε, πλύνουμε, φτιάξουμε αποθήκες κτλ κτλ. Ποιος περιμένεις να τα κάνει? Η παραδουλεύτρα που θα προσλάβει το στρατόπεδο?
Moderators Spect~ Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δεν ειπε κανεις να μην σφουγγαρισει αλλα να μην κανει μονο αυτο. Επισης ο στρατος πρεπει να σε μαθαινει να πολεμος αναξερατητα απο τη μοναδα που εισαι οχι σε συγκεκριμενες εκτος εαν -που δεν- θα ερθει η ωρα πολεμουν καλεσουν μονο οσους ηταν πχ 35ΜΚ 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Όχι. Το ότι πληρώνεις 6.000 πρόστιμο δεν σημαίνει ότι η υποχρεωτική θητεία είναι γελοία. Σημαίνει ότι είναι γελοίο που την εξαγοράζεις με 6.000 ενώ, προσωπική μου άποψη, θα έπρεπε να σου αφαιρούνται τα πολιτικά σου δικαιώματα. To συγκεκριμένο πρόστιμο δεν είναι για εξαγορά... 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Πολύ ωραία. Αν ήθελες να μάθεις να πολεμάς όπως εσύ θεωρείς σωστά, γιατί δεν δήλωσες 35ΜΚ ή έστω τους εγχώριους Καταδρομείς? Και κάτι άλλο. Πες ότι δε μας ξαναβάζουν να σφουγγαρίσουμε, πλύνουμε, φτιάξουμε αποθήκες κτλ κτλ. Ποιος περιμένεις να τα κάνει? Η παραδουλεύτρα που θα προσλάβει το στρατόπεδο? Στην 35ΜΚ δεν μαθαίνεις να πολεμάς σωστά, μόνο στα ΟΥΚ γίνεσαι πράγματι κομάντο αν το θες έτσι. Τα υπόλοιπα απλά έχουν τρέξιμο, κάμψεις και καμιά πορεία ~50 χιλιόμετρα.
Undertaker25 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Ναι, αλλά ουσιαστικά είναι εξαγορά γιατί δεν υπηρετείς. Νομίζω κιόλας, δεν ειμαι σιγουρος. Στην 35ΜΚ δεν μαθαίνεις να πολεμάς σωστά, μόνο στα ΟΥΚ γίνεσαι πράγματι κομάντο αν το θες έτσι. Τα υπόλοιπα απλά έχουν τρέξιμο, κάμψεις και καμιά πορεία ~50 χιλιόμετρα. Εντάξει, έχει μια άλφα εκπαίδευση, μαθαίνουν κάτι περισσότερο. Στα ΟΥΚ πας μόνο ως ΕΠΟΠ πλέον.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Ναι, αλλά ουσιαστικά είναι εξαγορά γιατί δεν υπηρετείς. Νομίζω κιόλας, δεν ειμαι σιγουρος. Όχι, οφείλεις να υπηρετήσεις ακόμα κι αν το πληρώσεις. Αν παραμείνεις πχ εξωτερικό μέχρι τα 35, μετά θα δώσεις κι άλλα για εξαγορά... 1
logistoulis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 αναρωτιέμαι τι θα γινόταν το '40 αν όλοι ήταν τόσο κλαψομούνηδες όπως σήμερα (βάζω και τον εαυτό μου μέσα) http://www.mixanitouxronou.gr/i-katantia-tou-ellinikou-stratou-molis-pente-chronia-prin-to-epos-tou-40-aniparktos-oplismos-ke-monimos-kinimaties-axiomatiki/
sargio01 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 (...)Θα πετάω εγώ χλωρίνη στον εχθρό και θα προσπαθώ να τον σφουγγαρίσω όταν αυτός θα με πυροβολάει?(...) (...)επειδή έμαθε να κάνει τέντα το κρεβάτι του. Θα κάνει έναν ωραίο αερολιμένα από κουβέρτες να προσγειωθούν τα αεροπλάνα... :lol: (...)Αν ήθελες να μάθεις να πολεμάς όπως εσύ θεωρείς σωστά, γιατί δεν δήλωσες 35ΜΚ ή έστω τους εγχώριους Καταδρομείς? (...) Αυτό με την 35 μκ και τους εγχώριους καταδρομείς, δεν το 'πιασα...
Tetrabitos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 αναρωτιέμαι τι θα γινόταν το '40 αν όλοι ήταν τόσο κλαψομούνηδες όπως σήμερα (βάζω και τον εαυτό μου μέσα) http://www.mixanitouxronou.gr/i-katantia-tou-ellinikou-stratou-molis-pente-chronia-prin-to-epos-tou-40-aniparktos-oplismos-ke-monimos-kinimaties-axiomatiki/ Θα ειχαμε μαθει γερμανικα και θα ειχμε ολοι μερσεντες! 2
Undertaker25 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 :lol: Αυτό με την 35 μκ και τους εγχώριους καταδρομείς, δεν το 'πιασα... Η 35ΜΚ βρίσκεται στην Κύπρο. αναρωτιέμαι τι θα γινόταν το '40 αν όλοι ήταν τόσο κλαψομούνηδες όπως σήμερα (βάζω και τον εαυτό μου μέσα) http://www.mixanitouxronou.gr/i-katantia-tou-ellinikou-stratou-molis-pente-chronia-prin-to-epos-tou-40-aniparktos-oplismos-ke-monimos-kinimaties-axiomatiki/ Τίποτα. Απλά θα αρνούνταν να πολεμήσουν και θα αποκαλούσαν φασίστες όσους καλούσαν τους υπόλοιπους να πάνε στο μέτωπο.
Tetrabitos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Τίποτα. Απλά θα αρνούνταν να πολεμήσουν και θα αποκαλούσαν φασίστες όσους καλούσαν τους υπόλοιπους να πάνε στο μέτωπο. Αυτο, θα ειχαμε παει με τον Μουσολινι και τον Χιτλερ και λογικα θα πολεμουσαμε την Σοβιετικη ενωση! Σε ενα παραλληλο συμπαν θα μας φωναζαν μεσα στο θεμα Σταλινικους! Πιασε το αυγο και κουρευτο με τιποτα δεν ειναι ευχαριστημενοι! 1
Pablo_Hasan Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Lol, πάλι καλά που ο undertaker ξέρει να λύνει και να δένει το g3 σε κάτω από λεπτό και μπορούμε να κοιμομαστε ήσυχοι... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις