Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εαν υπαρξει για παραδειγμα, μια εκπεφρασμενη μαζικη κοινωνικη απαιτηση
για μειωση της θητειας αυτη δεν θα μπορει να αγνοηθει -ειδικα απο μια ταξη
μεγεθους και πανω! Plus στη τελικη ψηφοφοροι δεν ειναι μονο τα καραβανια
:shifty:
Αλλα τα 43 τηλεφωνηματα (και βαλε!) θα γινουν, μονο για την "ταχτοποιηση"
του γιοκα & κουβεντα καμια, για οτιδηποτε ουσιαστικο βελτιωσης συνθηκων 
:eek: 

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτός είναι ο ρόλος του βυσματος, βαλβίδα ασφαλείας για να μην υπάρχουν μαζικές αντιδράσεις.

Πάνω στο βύσμα έχει δομηθει η θητεία...

Δημοσ.

Μετά απο τόσα χρόνια η συζήτηση καλά κρατεί. Καλώς η κακώς η θητεία υπήρχε, υπάρχει, και θα υπάρχει. Κατ' εμέ οχι παραπάνω απο 3 μήνες εκπαίδευσης σε ΚΕΝ και ύστερα ανα 5ετία μερικές μέρες επανεκπαίδεσης/ενημέρωσης. Το 9μηνο είναι ανούσιο και εντελώς αντιπαραγωγικό, καθαρά μέσο για να δικαιολογεί το μισθολόγιο των εκατοντάδων χιλιάδων κοπρομηχανών κοιλαράδων μονιμάδων.

Και η πλάκα είναι οτι το πρώτο "κακό εθνοκτόνο" μνημόνιο προέβλεπε σταδίακη μείωση της στρατιωτικής θητείας..

• Like 1
Δημοσ.

Ιάσωνα δεν μπορείς με φύσημα καρδιάς να υπηρετήσεις σε επίλεκτες μονάδες.

Ανάλογα το πόσο μεγάλο είναι το φύσημα στη καρδιά....και εγώ έχω αλλά είναι πάρα πολύ μικρό σκέψου που δε διακρίνεται εύκολα, αλλά και πάλι έχει να κάνει με τον οργανισμό του καθενός. Επίσης θυμάμαι όταν είχα πάει να βγάλω δελτίο για ποδόσφαιρο πριν από 2 χρόνια περίπου και έκανα καρδιογράφημα και υπέρηχο για τη καρδιά δε βρήκαν τίποτα.

• Super Moderators
Δημοσ.

παιζει να ειναι η πρωτη φορα  (εαν γινει για παραδειγματισμο :P )

αμα σκεφτεις εγω στους 9 μηνες τι μλκιες εγραφα συνεχεια στο facebook και δεν εγινε τιποτα :D

60 μέρες φυλακή τελικά, 50 από τον Α/ΓΕΣ και 10 από την υπουργάρα... :P

Δημοσ.

σε ευχαριστβ sargio

ναι αλλα γιατι δεν μοριοδοτουνται και αυτοι?

Δεν έχω ιδέα...

Πάντως στην εποχή μου δεν είχα ακούσει τίποτα γι αυτο το ΤΕΝΕΦ... (απο 'σένα το 'μαθα φαντάσου)

Δημοσ.

Τελικά παραμύθια ήταν πως μέχρι να ορκιστεις δεν μετράνε τα φ?

ναι παραμυθια ειναι. οι περισσοτερες ειναι αγραφες στο ΚΕΝ, οπως εμενα που μου εριξαν 5 επειδη καθυστερησα σε απογευματινη αναφορα. ή για τυχον αξυρισια

τα 20αρια που εριξαν ομως για κλοπες κινητων τηλεφωνων γραφτηκαν στις καρτελες κανονικα.

ημουν εγω στη στρατολογια που τις περασα στις καρτελες.

60 μέρες φυλακή τελικά, 50 από τον Α/ΓΕΣ και 10 από την υπουργάρα... :P

τερμα ο αλβανικος αετος. μονο ο δικεφαλος ειναι εγκυρος :P

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...