ProponitisTouKanape Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 πώς το έκαναν; και πότε ήταν η τελευταία φορά που αυτοί είχαν θέματα με τους γείτονές τους και πότε ήταν η δική μας; και καλά άσε την ελβετία, είναι κι άλλες "προηγμένες" χώρες που πολλοί θαυμάζετε και κάνουν το ίδιο γιατί δε μου απαντάς για ποιο λόγο το κάνουν αυτοί; η στάση σου μου θυμίζει τη στάση πολλών σε διάφορα θέματα ειδικά τώρα με τη κρίση, δηλαδή πονάει δόντι βγάζει δόντι πχ είναι σκατά τα πανεπιστήμια==> να τα κλείσουμε ιδιωτικά είναι σκατά η υγεία ==> να τα κλείσουμε όλα ιδιωτικά κτλ καλώς ή κακώς πληρώνουμε φόρους για να μας παρέχει κάποια πράγματα το κράτος, όχι μόνο για τις δόσεις των δανείων σε όποιον δεν αρέσει αυτά που παρέχει το κράτος έχει δύο επιλογές, ή να την κάνει ή να συμβάλλει στο να βελτιωθεί το κράτος όταν πετύχουμε τη παγκόσμια ειρήνη και τρέχουμε όλοι στα λιβάδια κρατώντας λουλούδια να καταργήσουμε και το στρατό, αλλά όπως έχει το θέμα έως τώρα από το τίποτα κάτι είναι και αυτό. αλλά αν του τη βαρέσει κανενός και ξεκινήσει ιστορίες δε θα έρθουν ούτε οι φιλοί σου οι ευρωπαίοι να σε ξελασπώσουν, ούτε οι αμερικάνοι, ούτε οι ρώσοι. μόνος σου θα την φας και τουλάχιστον πρέπει να μπορείς να είσαι σε θέση να απειλείς κι εσύ ότι θα σκοτώσεις κανέναν Επιτρεπω ιδιωτικα πανεπιστημια δεν σημαινει κλεινω τα δημοσια Καταργω την υποχρεωτικη ασφαλιση δεν σημαινει ιδιωτικοποιω την υγεια Καταργω την υποχρεωτικη θητεια δεν σημαινει καταργω τον στρατο. Οι φανταροι ακομα και σε περιπτωση πολεμου θα ηταν στην καλυτερη περιπτωση κρεας στην πρωτη γραμμη. Εκτος αν την εχεις δει Πρεκκας και πιστευεις οτι θα ξαναζησεις το 40 αν ποτε επιτεθουν οι Τουρκοι 2
Adon1s Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 η 346 πότε απολύεται; 12 και 13 Ιουνίου (δεν ξέρω αν μπήκαν και στις 14 Σεπτέμβρη) οι 9μηνοι... ( 9μηνος 46-ρης εδω)
logistoulis Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Επιτρεπω ιδιωτικα πανεπιστημια δεν σημαινει κλεινω τα δημοσια Καταργω την υποχρεωτικη ασφαλιση δεν σημαινει ιδιωτικοποιω την υγεια Καταργω την υποχρεωτικη θητεια δεν σημαινει καταργω τον στρατο. Οι φανταροι ακομα και σε περιπτωση πολεμου θα ηταν στην καλυτερη περιπτωση κρεας στην πρωτη γραμμη. Εκτος αν την εχεις δει Πρεκκας και πιστευεις οτι θα ξαναζησεις το 40 αν ποτε επιτεθουν οι Τουρκοι Υπάρχει η απαξίωση που είναι σχεδόν το ίδιο Ακόμα και με τη δημόσια παιδεία ως έχει οι έχοντες είναι ήδη σε πιο πλεονεκτική θέση, αυτό το πράγμα θα μπορούσε να χειροτερέψει Τεσπά αυτά είναι άλλο θέμα συζήτησης, απλά είναι και αυτά μέρος της ισωπεδωσης των πάντων Το ότι θα είναι κρέας ο φαντάρος το ανέφερα ξεκάθαρα, αλλά αυτό είναι ο φαντάρος γενικά δεν αφορά μόνο τη δική μας περίπτωση Μόνο οι καθυστερημένοι εύχονται πολέμους και νομίζουν ότι είναι ταινίες ή βιντεοπαιχνίδια
Rmacobra Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 240 Κ.Σ χαχα καλοι πολιτες μαγκες μου εγω εχω ακομα...
sargio01 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Οι νέοι είναι πονηροί Και θέλουν το κακό μας Στα μαγειρία τρέχουνε Να φαν' το φαγητό μας :lol: (το τραγουδούσαμε στο κέντρο επειδή τους νεοσύλλεκτους τους πήγαιναν τροχάδην στο συσσίτιο χαχαχα)
FarCry Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 ρε παιδια τι μλκιες γραφετε για πολεμους? δεν προκειται να γινει κανενας πολεμος σωμα με σωμα οπως παλια. θα ριξουν 2-3 πυρηνικες και θα γινει ιαπωνια style. γιαυτο δεν προκειται να γινει ξανα οπως παλια
sargio01 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Καλά ναι, περίμενε! Μα οι πόλεμοι σήμερα ρε φιλαράκι γίνονται για να πουλάει η πολεμική βιομηχανία, με τον πυρηνικό πόλεμο θα πουλήσει ένας μια φορά και τέλος, δεν συμφέρει! (πάρε παράδειγμα τη Συρία, η Αμερική κύρηξε και επίσημα τον πόλεμο, λες να αμολύσει πυρηνική βόμβα για να τελειώνουμε ή πιστεύεις οι ρίψεις του '45 έγιναν για τα πιστεύω της ανθρωπότητας; )
FarCry Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Καλά ναι, περίμενε! Μα οι πόλεμοι σήμερα ρε φιλαράκι γίνονται για να πουλάει η πολεμική βιομηχανία, με τον πυρηνικό πόλεμο θα πουλήσει ένας μια φορά και τέλος, δεν συμφέρει! (πάρε παράδειγμα τη Συρία, η Αμερική κύρηξε και επίσημα τον πόλεμο, λες να αμολύσει πυρηνική βόμβα για να τελειώνουμε ή πιστεύεις οι ρίψεις του '45 έγιναν για τα πιστεύω της ανθρωπότητας; ) υπαρχουν οι διεθνεις κανονες και οι απαγορεψεις (χρηση χημικων οπλων, κλπ.) αλλα στον παγκοσμιο πολεμο αυτα δεν υπαρχουν
sargio01 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δεν διαφωνώ, σκέψου όμως τι φράγκα θα βγάλουν πουλώντας 5m$ το κάθε άρμα μάχης και πόσα τυφέκια επι πόσο κάνει το καθ'ένα. Προσωπικά, αν ήμουν η General Dynamics θα πλήρωνα μίζες για να μην χρησιμοποιήσουν πυρηνικά
Tsalikis177 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) ρε παιδια τι μλκιες γραφετε για πολεμους? δεν προκειται να γινει κανενας πολεμος σωμα με σωμα οπως παλια. θα ριξουν 2-3 πυρηνικες και θα γινει ιαπωνια style. γιαυτο δεν προκειται να γινει ξανα οπως παλια ναι...μλκιες γράφουν. επίσης μλκιες είναι που η Αμερική έχει κατακτήσει 3-4 χώρες (ιραν ιρακ συρια και όπου αλλού έχει κάνει πόλεμο και τους έχει πάρει τα πετρέλαια) Επεξ/σία 11 Απριλίου 2017 από Tsalikis177
JohnTehGreek Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 επίσης μλκιες είναι που η Αμερική έχει κατακτήσει 3-4 χώρες (ιραν ιρακ συρια και όπου αλλού έχει κάνει πόλεμο και τους έχει πάρει τα πετρέλαια) Τι έχει κάνει ακριβώς η Αμερική λέει; θα ριξουν 2-3 πυρηνικες και θα γινει ιαπωνια style. Καμία πυρηνική δεν θα πέσει, είναι απειλές που χρησιμοποιούν προβληματικοί ηγέτες όπως ο Πουτιν και ο Κιτρινιάρης της Κορέας για να νιώσουν σπουδαίοι (στην πραγματικότητα το δαχτυλάκι τους αν σηκώσουν έχουν καταστραφεί και αυτοί και όποιος άλλος επιχειρήσει την χρήση πυρηνικών). Τα πυρηνικά είναι καθαρά για εκφοβισμό.
logistoulis Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 υπαρχουν οι διεθνεις κανονες και οι απαγορεψεις (χρηση χημικων οπλων, κλπ.) αλλα στον παγκοσμιο πολεμο αυτα δεν υπαρχουν και μετά λέτε εμένα υπερβολικό που τη μικροσύρραξη για κάνα νησάκι την κάνατε παγκόσμιο
FarCry Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 ναι...μλκιες γράφουν. επίσης μλκιες είναι που η Αμερική έχει κατακτήσει 3-4 χώρες (ιραν ιρακ συρια και όπου αλλού έχει κάνει πόλεμο και τους έχει πάρει τα πετρέλαια) γιατι μου κοβεις σκετη μια προταση? εχει και παρακατω κειμενο δεν την εγραψα σκετη τη φραση
Προτεινόμενες αναρτήσεις