PC_MAGAS Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Ενταξει εξαρταται και το στρατοπεδο και τον εκαστοτε διοικητη παντα αυτο. Εγώ πάλι πέρασα χάλια και ας ήμουν σε Plugin Field
jimakos234 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Εξαρτάται που θα πέσεις, δεν έχουν παντού το ίδιο φαγητό Ρεθυμνο και Καρδιτσα εχει φαγηταρες παντως. Και κυπρο, στο στρατοπεδο μου ειναι καλυτερα απο τον μεσο ορο στην Ελλαδα Εγώ πάλι πέρασα χάλια και ας ήμουν σε Plugin Field Εξαρταται αν δεν ησουν plugin. Κανονικη ΕΛΔΥΚ ησουν? Στην Λευκωσια?
PC_MAGAS Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Ρεθυμνο και Καρδιτσα εχει φαγηταρες παντως. Και κυπρο, στο στρατοπεδο μου ειναι καλυτερα απο τον μεσο ορο στην Ελλαδα Εξαρταται αν δεν ησουν plugin. Κανονικη ΕΛΔΥΚ ησουν? Στην Λευκωσια? ΟΟΟΧΙ, 3.1ΔΕΜ μαζί με ΕΦ αγκαλίτσα στην 188ΜΜΠ (ωριμώτης 0).
jimakos234 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 ΟΟΟΧΙ, 3.1ΔΕΜ μαζί με ΕΦ αγκαλίτσα στην 188ΜΜΠ (ωριμώτης 0). Μια απο τα ιδια, αλλα 5 ΕΜΑ στρατοπεδο, στο ΛΣ. Αλλα εμεις δεν εχουμε κυπριους καθολου (ευτυχως?)
oykas2001 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Να ρωτήσω κάτι, μου ήρθε πρόσκληση για ενημέρωση μιας μέρας κατά τον Οκτώβριο. Τι είναι πάλι αυτό; Τι ακριβώς ενημέρωση;
colombiano747 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 και μια γενικη ερωτηση. οσοι εχετε παει στρατο και ειχατε σχεση πως πηγαν τα πραγματα κατα την θητεια;
dionisis1925 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Να ρωτήσω κάτι, μου ήρθε πρόσκληση για ενημέρωση μιας μέρας κατά τον Οκτώβριο. Τι είναι πάλι αυτό; Τι ακριβώς ενημέρωση; Δεν ξέρω,πάντως εκεί κατά τον Οκτώβριο θα γίνει η άσκηση Παρμενίων.
Kyriakos131211 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 και μια γενικη ερωτηση. οσοι εχετε παει στρατο και ειχατε σχεση πως πηγαν τα πραγματα κατα την θητεια; Πήγαινε για να μάθεις . Ο καθένας την περνάει διαφορετικά . Εύχομαι να περάσει εύκολα και σε εσένα - αν δεν έχεις πάει - 1
Pablo_Hasan Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 και μια γενικη ερωτηση. οσοι εχετε παει στρατο και ειχατε σχεση πως πηγαν τα πραγματα κατα την θητεια; πάντως όσοι ειχαν γκομενα και βύσμα ήταν απο τους χειροτερους χώστες, έβαζαν βύσμα για άδεια να πηδήξουν την γκομενα και πηδαγαν όλο το λόχο, καλύτερα να μην πας καθόλου αν ειναι έτσι. κατι άλλοι χωρίς βύσμα ειχαν σαλτάρει απο την εμπλοκή και μιλαγαν με την άλλη στο τηλεφωνο λες και ηταν σειρά τους 2
opcorsa Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Πήγαινε για να μάθεις . Ο καθένας την περνάει διαφορετικά . Εύχομαι να περάσει εύκολα και σε εσένα - αν δεν έχεις πάει - αν δουλευεις λογικα πληρωνεσαι υποχρεωτικα και απο τον εργοδοτη νομιζω..οποτε ΖΩΑΡΑ
PC_MAGAS Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 και μια γενικη ερωτηση. οσοι εχετε παει στρατο και ειχατε σχεση πως πηγαν τα πραγματα κατα την θητεια; Αναλόγως το πόσο μπορείς να κοινωνικοποιηθείς εάν είσαι Hikikomori ή ξοδεύεις 16/24 ώρες στο pc την ψιλοέβαψες. (Καλή ώρα) Κύπρο ήταν καλά αλλά οι παλιά σειρά μου έκανε το βοίο αβοίοτο.
Shadows Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Αν σε καλουν πχ 28/8 στο ναυτικο νοσοκομειο και εσυ πας 5 μερες πιο πριν φρουραρχειο για την διαδικασια του ι5 που σε παραπεμπουν και αυτοι σε επιτροπη.Σε ποια επιτροπη θα πας?Σε αυτη που θα πηγαινες κανονικα στις 28/8 αν παρουσιαζοσουν στο ναυτικο νοσοκομειο ? Ποια ειναι η διαφορα του να παρεις ι5 μεσω φρουραρχειου και μεσο ναυτικου νοσοκομειου(εφ'οσον σε καλουν σε αυτο)?
Pablo_Hasan Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Το φρουραρχειο δεν σου δίνει απαλλαγή, παραπεμπτικο για επιτροπή απαλλαγων στο νοσοκομείο σου δίνει. Αν σε έχουν καλέσει για εξέταση Ι πας κατευθείαν στο νοσοκομείο.
tsioulak Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Το φρουραρχειο δεν σου δίνει απαλλαγή, παραπεμπτικο για επιτροπή απαλλαγων στο νοσοκομείο σου δίνει. Το φρουραρχειο σου δινει παραπομπη για να σε δει γιατρος σε νοσοκομειο, ο γιατρος σε στελνει επιτροπη.
Shadows Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Το φρουραρχειο δεν σου δίνει απαλλαγή, παραπεμπτικο για επιτροπή απαλλαγων στο νοσοκομείο σου δίνει. Αν σε έχουν καλέσει για εξέταση Ι πας κατευθείαν στο νοσοκομείο. Να στο κανω πιο νιανια,οσους ειχαν αναβολες για λογους υγειας στο ναυτικο,αντι να τους καλεσουν στο στρατοπεδο,τους καλουν στο ναυτικο νοσοκομειο πειραια,οπου περνας συνεντευξη απο ψυχιατρο και επιτροπη και θεωρητικα ζητας και απο εκει ι5 .Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι,αν σε αυτη την περιπτωση χρειαζεται ολη η διαδικασια με το φρουραρχειο ή πας απευθειας την μερα που σε καλουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις