Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε αλάνια ήταν κανείς Καρατάσου (1994) 229 σειρά Η Νταλιπη το 1995; με τον κοντη και Σταθοπουλο, εγώ ήμουν οδηγός στον Συνταγματαρχη και ψάχνω τον οδηγό του τάγματος Δεν θυμάμαι όνομα καθόλου.

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε αλάνια ήταν κανείς Καρατάσου (1994) 229 σειρά Η Νταλιπη το 1995; με τον κοντη και Σταθοπουλο, εγώ ήμουν οδηγός στον Συνταγματαρχη και ψάχνω τον οδηγό του τάγματος Δεν θυμάμαι όνομα καθόλου.

βυσμα τυπε :P ?

• Like 1
Δημοσ.

βυσμα τυπε :P ?

Από τα μεγαλύτερα άσε άσε.. 6 άτομα σε δωμάτιο ειδικά διαμορφωμένο για αραλίκι, αλλά δυστυχώς μιλάμε για προ Χριστού εποχή, ούτε κινητά ούτε τίποτα από τεχνολογία.. Μια amiga να είχαμε σπίτι κλαιν ( είχα Gameboy το πρώτο μαζί μου).

Ψάχνω τον συνάδελφο οδηγό του τάγματος..

Μεγάλο ρεμάλι!!

Δημοσ.

Να κάτι που μάλλον δεν είναι ράδιο αρβύλα...

https://thecaller.gr/ellada/eksagora-thitias-anavoli/

Στα 33 έτη (από τα 35 που ισχύει σήμερα) φαίνεται πως μειώνεται το όριο ηλικίας για την εξαγορά της στρατιωτικής θητείας, αφού ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας προανήγγειλε την κατάθεση σχετικής ρύθμισης.

μεχρι ποτε σε παιρνουν φανταρο αν δεν θες να εξαγορασεις ? επισης ποσο κοστιζει η εξαγορα της θητειας ?

Δημοσ.

μεχρι ποτε σε παιρνουν φανταρο αν δεν θες να εξαγορασεις ? επισης ποσο κοστιζει η εξαγορα της θητειας ?

Είτε 40 ή 45, δεν θυμάμαι καλά.

Δημοσ.

Μεχρι τα 45 καποιος ειναι υποχρεος κανονικης θητειας. Οχι μειωμενης

Μεχρι σημερα που επισημα δεν εχει υποργαφει η αλλαγη για την εξαγορα στα 33, για να εξαγορασει καποιος τη θητεια πρεπει να ειναι 35 χρονων, να κανει τη βασικη εκπαιδευση 20 ημερων στο κεντρο και το υπολοιπο ειναι εξαγορασημο προς 810€ το μηνα.

Η καταβολη γινεται ως εξης:

Για τους υπόχρεους πλήρους στρατεύσιμης στρατιωτικής υποχρέωσης, το ένα τέταρτο (1/4) με την πρώτη δόση και το υπόλοιπο μέχρι τρείς ισόποσες ετήσιες δόσεις, μέχρι την 31η Δεκεμβρίου του έτους που προκύπτει, αν στο έτος απόλυσής τους προστεθούν τρία έτη
Για τους υπόχρεους εννεάμηνης μειωμένης στρατεύσιμης στρατιωτικής υποχρέωσης, το ένα τρίτο (1/3) με την πρώτη δόση και το υπόλοιπο, μέχρι δύο ισόποσες ετήσιες δόσεις, μέχρι την 31η Δεκεμβρίου του έτους που προκύπτει, αν στο έτος απόλυσής τους προστεθούν δύο έτη
Για τους υπόχρεους εξάμηνης μειωμένης στρατεύσιμης στρατιωτικής υποχρέωσης, το ένα δεύτερο (1/2) με την πρώτη δόση και το υπόλοιπο ένα δεύτερο (1/2) σε μία δόση, μέχρι την 31η Δεκεμβρίου του επομένου από την απόλυση έτους

Μακαρι ν αλλαξουν και τον τιμοκαταλογο με την τωρινη τροποποιηση αλλα δεν νομιζω

• Like 1
Δημοσ.

Yeah right...

Βαρέθηκες να παίρνεις ένα χιλιαρικάκι μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει, χωρίς άγχος, με πολύ ξύσιμο, μέχρι να πας 50  και να πάρεις σύνταξη και εφάπαξ 50 χιλιαρικάκια εσύ και από άλλα 10 χιλιαρικάκια τα παιδιά σου.... 

• Like 3
Δημοσ.

Έλληνες αντιεξουσιαστές πολεμούν στη Ράκα κατά των Τζιχαντιστών

Φωτογραφίες, οι οποίες ανέβηκαν στον αντιεξουσιαστικό ιστοσελίδα Indymedia απεικονίζουν Έλληνες αντιεξουσιαστές, μαχητές που πολεμούν στη Ράκα  για την απελευθέρωσή της.

Τα πρόσωπα των μαχητών είναι καλυμμένα, ενώ ποζάρουν με τα όπλα τους μπροστά από έναν τοίχο στον οποίο είναι γραμμένο το σύνθημα: «Ζήτω η Διεθνιστική Επαναστατική Αλληλεγγύη».

http://tvxs.gr/news/kosmos/ellines-antieksoysiastes-polemoyn-sti-raka-kata-ton-tzixantiston-foto?utm_source=FacebookE&utm_campaign=userBaseE&utm_medium=240873

lol, ο πιο μάχιμος στρατός που έχουμε στην ελλάδα ειναι οι αντιεξουσιαστές 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...