Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λογικά υπάρχουν αποθέματα από όσους παρέδωσαν ρουχισμό όταν απολύθηκαν από τη μονάδα. Μεταχειρισμένα δλδ αλλά κλαιν θα γίνει η δουλειά σου..

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, phanispal είπε

Τι εννοείς ό,τι να 'ναι;

Θες να 'σαι μοντελάκι, να κάνεις το παντελόνι τσίνο;

Αρχικα να πω οτι δεν ειμαι και το πρωτο μποι ...

Εννοω οτι στο κεντρο φορουσα small παντελονια (για μενα στα ορια του τσουβαλιου που φορτωνουν τις πατατες), σημερα ειδα οτι μου ειχαν δωσει και ενα x small (δεν ξερω εαν εγινε κατα λαθος) το οποιο καθεται πολυ καλα. Αλλα δεν ειναι τα παντελονια το θεμα μου.

Τα χιτωνια ειναι που με εκνευριζουν καθως φτανουν κατω απο τον κωλο...και φοραω και αλλα ρουχα απο μεσα. Οταν πηγα να τα αλλαξω στο κεντρο ο Ανθλχος μου ειπε οτι ηταν μια χαρα και δεν τα αλλαξα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χθες πήρα το φύλλο πορείας μου από το ΚΕΠΒ, είμαι για Αυλώνα με ειδικότητα οδηγός αυτοκινήτου. Μπορεί κάποιος να μου δώσει πληροφορίες για την ειδικότητα (πέρα από το προφανές) ;

Επεξ/σία από lebron15
Δημοσ.
8 ώρες πριν, giannos13 είπε

Αρχικα να πω οτι δεν ειμαι και το πρωτο μποι ...

Εννοω οτι στο κεντρο φορουσα small παντελονια (για μενα στα ορια του τσουβαλιου που φορτωνουν τις πατατες), σημερα ειδα οτι μου ειχαν δωσει και ενα x small (δεν ξερω εαν εγινε κατα λαθος) το οποιο καθεται πολυ καλα. Αλλα δεν ειναι τα παντελονια το θεμα μου.

Τα χιτωνια ειναι που με εκνευριζουν καθως φτανουν κατω απο τον κωλο...και φοραω και αλλα ρουχα απο μεσα. Οταν πηγα να τα αλλαξω στο κεντρο ο Ανθλχος μου ειπε οτι ηταν μια χαρα και δεν τα αλλαξα.

Θα έχουν αλλά όσο φοριέται μπορεί και να μην στο αλλάξουν.
Ενώ αν σου σκιστεί ή πέσει μπογιά σε αγγαρεία μάλλον θα σου δώσουν νέο αμέσως.

Μπορεί να έχει αλλάξει αυτό σήμερα, αλλά όσοι απολύονταν κράταγαν χιτώνια, παντελόνια κτλπ

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Είμαι σε αναβολή 2 χρόνων για λόγους υγείας καθώς το Σεπτέμβρη που παρουσιάστηκα κανονικά για να υπηρετήσω πάθαινα κρίσεις πανικού-άγχους λιποθυμικά επεισόδια κλπ, πράγμα που δεν με επέτρεψαν την παραμονή μου στο στρατόπεδο. Πλέον έχω φρικάρει και δεν θέλω με τίποτα να ξανά προσπαθήσω καν να μπω εκεί μέσα. Δεν θέλω τίποτα να μου θυμίζει όλα όσα πέρασα εκείνες τις μέρες στο στρατό. Τους είχα πει και εγώ ότι δεν μπορώ να το κάνω αυτό και ότι θα παω για απαλλαγή.. γιαυτό και μου έδωσαν τα 2 χρόνια απευθείας. Απλά κάποιοι άνθρωποι δεν είμαστε για αυτές τις συνθήκες... γιαυτό αλώστε υπάρχουν και τα Ι5 πιστεύω. Το θέμα είναι ότι φοβάμαι τώρα ότι σε 1μιση χρόνο που λήγει η αναβολή μου, ότι θα με αναγκάσουν να κάνω τη θητεία μου.. πράγμα που δεν μπορώ ούτε θέλω να το σκέφτομαι...  Ξέρω τη διαδικασία ότι θα πρέπει να έχω μια γνωμάτευση από ψυχιάτρο κλπ και όντως υπάρχει κάποιος που με παρακολουθεί από τη στιγμή που βγήκα με αναβολή και ο ίδιος με καθυσήχασε ότι θα την πάρω την απαλλαγή.. απλά εγώ για κάποιο λόγο φοβάμαι ότι θα βρω δυσκολίες... Υπάρχει περίπτωση να με εξαναγκάσουν να το κάνω αυτό; Δηλαδή να μην δεχτούν να μου δώσουν Ι5 ;

Δημοσ.

Οχι φιλε. Καταρχην μην αγχωνεσαι. Να ξερεις οτι οταν εχεις καποιο προβλημα, αυτοι ειναι που δε θελουν να πας περισσοτερο. Και εκτος αυτου, και με το ζορι να σε ελεγαν να μπεις, αν ειχες παλι αυτες τις κρισεις πανικου, παλι θα σε εδιωχναν. Δε γινεται να σε κρατησουν οταν αναφερεις ενα τετοιο προβλημα.

• Like 2
Δημοσ.
21 ώρες πριν, giannos13 είπε

Κλαιω πραγματικα.Φημες λενε οτι υπηρξε αξιωματικος που παραδεχτηκε οτι το ρουχο χρειαζεται αλλαγη και δεν ΄'σου ειναι μια χαρα΄΄.

• Like 1
Δημοσ.

@Lelouch αν δε θες να χάσεις ένα χρόνο από τη ζωή σου επειδή χρειάζεσαι εισόδημα τότε μπορείς να πας ΔΕΑ για να έχεις εισόδημα. τους μήνες που θα εκπαιδεύεσαι ως ΥΕΑ και δε θα έχεις εισόδημα, θα κοιμάσαι και θα τρως εντός στρατοπέδου. 

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά έκοψα την αναβολή μου 27/12 (ξέρω τελευταία στιγμή :  P ) για να μπω  με την Β ΕΣΣΟ  Μαρτίου βάζω τα στοιχεία μου στο site της στρατολογίας και μου βγάζει. Δεν έχετε προγραμματιστεί για κατάταξη με την ΕΣΣΟ που ακολουθεί. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην αρμόδια Στρατολογική Υπηρεσία. Αυτό σημαίνει οτι θα μπω με Γ ΕΣΣΟ  Μαΐου ? ή απλά δεν βγήκαν οι ημερομηνίες κατάταξης με την Β ΕΣΣΟ ? ( παίρνω τηλ στα ρουφ αλλά δεν το σηκώνουν )

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Mentalist Patrick είπε

Καλημέρα παιδιά έκοψα την αναβολή μου 27/12 (ξέρω τελευταία στιγμή :  P ) για να μπω  με την Β ΕΣΣΟ  Μαρτίου βάζω τα στοιχεία μου στο site της στρατολογίας και μου βγάζει. Δεν έχετε προγραμματιστεί για κατάταξη με την ΕΣΣΟ που ακολουθεί. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην αρμόδια Στρατολογική Υπηρεσία. Αυτό σημαίνει οτι θα μπω με Γ ΕΣΣΟ  Μαΐου ? ή απλά δεν βγήκαν οι ημερομηνίες κατάταξης με την Β ΕΣΣΟ ? ( παίρνω τηλ στα ρουφ αλλά δεν το σηκώνουν )

μάλλον πας με την Γ, εχω διακόψει απο 2/11 και μια 2 εβδομάδες μετά μου έγραφε οτι είμαι υποχρεος με την Β ΕΣΣΟ.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε

μάλλον πας με την Γ, εχω διακόψει απο 2/11 και μια 2 εβδομάδες μετά μου έγραφε οτι είμαι υποχρεος με την Β ΕΣΣΟ.

Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση Χρήστο  :D

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Mentalist Patrick είπε

Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση Χρήστο  :D

όταν είχα μιλήσει με το ΡΟΥΦ(ναι σηκωσαν τηλέφωνο)το καλοκαίρι για να ρωτήσω, μου είπαν οτι απο τις ημερομηνίες που βλέπεις (αυτές δηλαδή που πρέπει να διακόψεις για να μπεις με τις αντίστοιχες ΕΣΣΟ) κάνε την διακοπή όσο το συντομότερο γίνεται γιατί "κλείνουν" οι θέσεις.

Αν ήταν να μπεις με την Β εσσο θα σου είχε έρθει και μήνυμα στο κινητό να μπεις σε μια ιστοσελιδα να δηλώσεις ορισμένα στοιχεία εως 20/1.

Αν δεν σου έχει έρθει κάτι τέτοιο,στο πρώτο 10ημερο του μαρτίου αν λάβεις κάτι αντίστοιχο πας για Μάιο.

Αν ήθελες όπως και δήποτε να μπείς με την Β ΕΣΣΟ, όταν κάνεις την διακοπή της αναβολής το δηλώνεις οπότε σε βάζουν με την επόμενη εσσο. Το γράφουν και στην σελίδα τους.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 9/2/2018 στις 1:41 ΜΜ, arsenal είπε

SOS! Παρακαλώ πολύ κάποιο να κάνει ένα print screen τα διαθέσιμα σημεία υποδοχής και να τα ανεβάσει/στειλει!

Παρακαλώ! είναι ανάγκη

(Από την ΕΣΣΟ που αναμένεται να μπει)

https://parousiasi.army.gr/

εγώ είμαι για Μάιο και μου βγάζει αυτά.

Screenshot (41).png

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...