Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 ας πάρει 2 ετήσιες αναβολές και μετά για απαλλαγή... 1
TeZaS Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Καλο θα ηταν να μην δίνουμε τέτοιες συμβουλές εκτός κ αν το λες εντελώς εντελώς για πλάκα και δεν το εννοείς. Δεν μιλαμε για ψιλου πηδημα το να παρει το οπλο και να αρχίζει να πυροβολαει , μην τρελαθούμε κιόλας.. Σε καμία περίπτωση να μην κάνει κατι τέτοιο γιατι το πιο πιθανό είναι να περάσει στρατοδικείο παρα να παρει αναβολή.. Θα ρίξει 2 σφαίρες που είναι και άσφαιρες κιόλας, και όταν πάει στρατοδικείο θα πει οτι ήταν κάποια φαντάσματα και έσωσε το στρατόπεδο και δεν καταλαβαίνει γτ είναι κατηγορούμενος ύστερα απο την ηρωική του πράξη. Άντε γεια μετα Ι5 ευτυχία!!!!
mphxths Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 αν καταφερει και σκισει την τελαμωνα...μετα συζηταμε για τουφεκιες ...πρεπει να το θελεις ΠΟΛΥ...για να βγαλεις την γεμιστηρα απο κει μεσα
TeZaS Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Εγώ στην θέση του θα έκανα το άλλο. Θα έπαιρνα τα γορδόνια της αρβύλας, θα τα έκοβα λίγο σε ένα σημείο έτσι ώστε όταν ασκηθεί πίεση να κοπούν, θα τα πέρναγα στον λαιμό μου και θα κρεμιόμουν και καλά απο την κουκέτα. Ι5 ευτυχία και πάλι!!! αχαχαχαχαχαχ
arxaggelos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Εγώ στην θέση του θα έκανα το άλλο. Θα έπαιρνα τα γορδόνια της αρβύλας, θα τα έκοβα λίγο σε ένα σημείο έτσι ώστε όταν ασκηθεί πίεση να κοπούν, θα τα πέρναγα στον λαιμό μου και θα κρεμιόμουν και καλά απο την κουκέτα. Ι5 ευτυχία και πάλι!!! αχαχαχαχαχαχ ...είπε λίγο πριν τον βρουν κρεμασμένο με ένα βλεμμα απορίας και έκπληξης στα γουρλωμένα και άψυχα μάτια του.
TeZaS Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Έχει κανείς να προτείνει κανα καλό λουκέτο σε μας τα πουστόνεα????
mphxths Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 λιγο προσοχη με λουκετα και λουκανικα και τετοια....επειδη εχεις το λουκετο δεν παει να πει οτι ειναι και κλειδωμενο Ειδικα στην περιπτωση του λουκανικου....υπηρξε φαση στην μοναδα που ο αλλος ειχε λουκετο στο λουκανικο , αλλα αν πιεζες λιγο τις καταστασεις εβαζες το χερι μεσα...ανετα... Στα στρατιωρικα σακιδια....που βαζουν τα λουκετα στα φερμουαρ..παλι υπηρξαν περιπτωσεις που το σακιδιο ηταν ψιλοαδειο και μπορουσες να το τσακαλωσεις και εκανες την δουλεια σου.... Αρα θελει προσοχη...
TeZaS Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δηλαδή το πρόβλημα είναι οι σάκοι και όχι τόσο τα λουκέτα? Έχω διαβάσει και καλά οτι παίζονται φάσεις που ανοίγουν με το ίδιο κλειδί και τέτοιαα
qsis Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 αν κλείσεις σωστά το λουκάνικο δε μπαίνει χέρι, αυτό όμως που συμβαίνει είναι ότι στα λουκέτα ειδικά που σου δίνουν με αυτά οι συνδυασμοί των κλειδιών που τα ανοίγουν είναι συγκεκριμένοι δηλαδή σε ένα λόχο είναι πολύ σύνηθες κάποιος με το κλειδί του να ανοίγει το λουκέτου άλλου ή άλλων
Liverpool89 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Το λουκανικο αν το κλεισεις σωστα δεν μπαινει χερι.. Και τα σημαντικα πραγματα τα βαζουμε ή στο φωριαμο αν εχουμε. Ή στο λουκανικο κατω κατω... Εκει και ανοιχτο να ειναι δυσκολευεσαι να τα βγαλεις, ποσο μαλλον αν εχει μια μικρη χαραμαδα...
flik Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Το λουκάνικο όπως ειπώθηκε ήδη, αν το κλείνεις σαν "φάκελο" τότε δεν ανοίγει. Εκεί βάλε ένα δικό σου λουκέτο και οκ. Το λουκέτο που έδιναν αυτοί ή γενικά ό,τι βλακεία λουκέτο είχα, το έβαζα στον οπλοβαστό. Εγώ στο λουκάνικο έβαζα λίγα πρόχειρα πράγματα που ήθελα να τα έχω κοντά μου, γιατι φοριαμό ή δεν θα είχα, ή θα ήταν έξω απο τους θαλάμους λίγο μακριά.
Gtr34 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 <p>Δηλαδή το πρόβλημα είναι οι σάκοι και όχι τόσο τα λουκέτα? Έχω διαβάσει και καλά οτι παίζονται φάσεις που ανοίγουν με το ίδιο κλειδί και τέτοιαα</p> Ναι ισχυει αυτο με το κλειδι, γι αυτο να παρεις καλα λουκετα ,επισης να τα τραβηξεις να δεις αν ανοιγουν γιατι υπαρχουν και ελαττωματικα .
Rush13 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Και τι να σε κλέψουν δηλαδή , το κωλόχαρτο και τα μωρομάντιλα? Το πορτοφόλι και το κινητο να τα έχεις στην παραλλαγή σου και όλα τα άλλα it's ok! Από ερχόμενη εβομάδα πρέπει να παρουσιαστώ αλλά δεν έχω σκοπό να πάω άρα θα είμαι ανυπότακτος εσωτερικού.Τα ερωτήματα μου είναι τα εξής και θα παρακαλούσα να μην γεμίσει το θέμα troll και σχόλια τύπου "κάνε αναζήτηση και θα μάθεις".01] Αν δεν παρουσιαστώ θα σκάσουν οι μπάτσοι σπίτι μου ή θα πάρουν τηλέφωνο (όπως όταν ήρθε το σκ@τόχαρτο κατάταξης)?02] Υπάρχει περίπτωση να συλληφθώ και να με κρατήσουν μέσα μέχρι να γίνει στο στρατοδικείο ? (Αστείο ακούγεται αλλά το διάβασα και αυτό)03] Αν πάρουν τηλέφωνο οι μπάτσοι ή σκάσουν στο σπίτι και βάλω δικούς μου ανθρώπους να πουν ότι λείπω εκτός Νομού και δεν θα επιστρέψω σύντομα θα σταματήσουν να ενοχλούν ή υπάρχει περίπτωση να μην ενοχλήσουν καθόλου?04] Διάβασα εδώ στο φόρουμ, πως αν καταταχθείς δεν θα κάνεις επιπλέον μήνες θητείας (καταργήθηκε αυτός ο νόμος). Ισχυεί?5] Το στρατοδικείο γίνεται ΌΤΑΝ καταταχθώ ? Άν όχι, σε πόσους μήνες γίνεται?6] Πρόβλημα στην θεώρηση της κάρτας ανεργίας δεν θα έχω μιας και θα είμαι ανυπότακτος εσωτερικού ε?Αυτές ήταν οι ερωτήσεις μου και θα παρακαλούσα να απαντηθουν από κάποιον που γνωρίζει ή έχει ακούσει τι γίνεται επι του θέματος. Διαβάζω για συλλήψεις και έχω αγχωθεί αφάνταστα και δεν θέλω να κάνω καμια βλακεία για δαύτους... Αεροδρόμια κτλ δεν χρησιμοποιώ αφού δεν ταξιδεύω άρα μέχρι εδώ δεν θα έχω πρόβλημα... Σας ευχαριστώ προκαταβολικά. Λογικά θα σε καλέσουν να απολογηθείς και αν αρνηθείς να καταταγείς θα χάσεις κάποια πολιτικά σου δικαιώματα Να ξέρεις οτι θα έχεις μεγάλο θέμα να βρεις δουλειά μετά εκτος και αν είσαι καλλυμένος και δεν σε νοιάζει οπότε βγάλε ενα i5 και στο καλό
Gtr34 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Και τι να σε κλέψουν δηλαδή , το κωλόχαρτο και τα μωρομάντιλα? Το πορτοφόλι και το κινητο να τα έχεις στην παραλλαγή σου και όλα τα άλλα it's ok! Τη παραλλαγή η το δεύτερο ζευγάρι άρβυλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις