Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι γονείς μένουν στο ίδιο σπίτι; Πες όχι εκλιπαρώ.

όχι ρε! Αν ήταν ετσι δε θα πήγαινα.

Μετακομισαν μόνιμα Χαλκιδική και τα άφησαν όλα πίσω.

• Like 1
  • Απαντ. 90
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Αυτο με τις πεθερες που χωνονται στα ζευγαρια δεν μπορω να το καταλαβω.Αλλα φταινε και κατι μαλακες αντρες που τους τρεχει η μανα τους στα 30 φευγα λες και ειναι παιδακια.

Υπάρχει και η άλλη πλευρά.

Να φέρεται η μάνα στην κόρη σαν να ειναι παιδάκι.

Η προικα ειναι καπιταλιστικο καταλοιπο και ενισχυει τισ ταξικεσ διαφορες μεταξυ οικογενειων. η φτωχη μανα θα δωσει φτωχη προικα η τιποτα στην κορη τησ ενω η πλουσια μανα θα εχει πλουσια προικα. οι ταξικεσ ανισοτητες διαδονται.

....είπε ο υποψήφιος βουλευτής και αποχώρησε με χειροκροτήματα απο την ομιλία.
Δημοσ.

Η προικα ειναι καπιταλιστικο καταλοιπο και ενισχυει τισ ταξικεσ διαφορες μεταξυ οικογενειων. η φτωχη μανα θα δωσει φτωχη προικα η τιποτα στην κορη τησ ενω η πλουσια μανα θα εχει πλουσια προικα. οι ταξικεσ ανισοτητες διαδονται.

Κανεις λαθος στα δυτικα καπιταλιστικα κρατη τεινει να αφανιστει η προικα διοτι δουλευουν και οι δυο, γκαφρα υπαρχουν, οπως και παμφθηνα σεντονια κουβερτες σεμεδακια που τα φτιαχνουν εξαθλιωμενοι εργατες για ενα κομματι ψωμι σε τριτοκσμικες χωρες οπου η προικα θεωρειται δεδομενη.

http://www.vreta.gr/xeiropoiita-kentimata.html

Πεταξτε τωρα στον καδο οτι οπισθοδρομικη μαλακια μπορει να σας εχει αφησει η γιαγια σας. Αναλαμβανω να σας τα πεταξω εγω. Τζαμπα πραμα λεμε.

Δημοσ.

Xα, εμείς λάβαμε από 40 χρόνια πριν.

Έχουμε 40 από τη νεαρή κύρια με τις ίντριγκες! Πραγματική ευκαιρία!

Ακούω κάποιον να λέει 50? :-P

Εμείς δεν πήραμε φορμάκια αλλά έχει η κόρη το χνουδωτό κουνελάκι της μαμάς. Σνιφ.

• Like 1
Δημοσ.

Αν η γυναίκα δεν έχει τουλάχιστον 50 σεμεδάκια,2 διαφορετικά σετ πιάτων καλής πορσελάνης,4 κουπες,3 τηγάνια(Το 1 αντικολλητικό),2 σετ μαχαιροπήρουνα,αρκετά ποτήρια κρασιού και νερού,5 ποτήρια μπύρας,1 νταμιτζάνα,1 σετ κατσαρόλες της Fissler,2 σκούπες,1 φαράσι,2 σφουγγαρίστρες,2 τραπεζομάντηλα,4 κουβέρτες,6 σεντόνια,2 παπλώματα με πούπουλα χήνας,6 μαξιλαροθήκες,1 γκαζάκι και 2 μπρίκια τότε δεν την παντρεύομαι.

Τα υπόλοιπα τα βάζω εγώ. :-D

Δημοσ.

Έχουμε 40 από τη νεαρή κύρια με τις ίντριγκες! Πραγματική ευκαιρία!

Ακούω κάποιον να λέει 50? :-P

Εμείς δεν πήραμε φορμάκια αλλά έχει η κόρη το χνουδωτό κουνελάκι της μαμάς. Σνιφ.

Μετά από 50 χρόνια να δωσει φορμακια στο παιδί ψιλοδύσκολο, εκτός και αν είναι γιόκας χρόνια εργένης που άργησε να αναπαραχθεί.

Ούτε εμείς λάβαμε ακριβώς φορμάκια αλλά λούτρινα κουκλάκια και μάλλινη κουβέρτα με υφή "συρματάκι κατσαρόλας". Πλυμένα θεωρητικά, αλλά η σακούλα που τα περιέχει μυρίζει από μακριά μούχλα, κλεισούρα, ναφθαλίνη και κάτι άλλο αποροσδιόριστο.

Δημοσ.

Ιδομενέα, τα έδωσε με όλη της την αγάπη. Οκ, μπορεί να τα έπλυνε το 1987, αλλά τα φύλαξε ως ενθύμια του υιου της και τα έδωσε στο εγγόνι της και χωρίς να γνωρίζω το άτομο, ειμαι σχεδον σιγουρος πως αγαπάει και τους δυο.

Δε σε αναγκάζει κανείς να τα χρησιμοποιήσεις, σε σακούλα στα έδωσε βάλτε τα στο πατάρι και τα πετάτε στην πρώτη ευκαιρία, εκκαθάριση/ μετακόμιςη σε 1-2 χρονια.

Και στο προηγούμενο μηνυμα δεν εννοούσα να σε είχα νύφη αλλά πεθερά. Τα γραφόμενα σου δεν υποδεικνύουν ότι θα σαι καλύτερη πεθερά από τη δική σου.

• Like 1
Δημοσ.

Η μαμά του καλού μου καλή και άγια, δεν την ξέρω και πάρα πολύ καλά βέβαια, ευτυχώς ή δυστυχώς θα μας χωρίζουν μερικά χιλιάδες χιλιόμετρα :D

• Like 1
Δημοσ.

Ιδομενέα, τα έδωσε με όλη της την αγάπη. Οκ, μπορεί να τα έπλυνε το 1987, αλλά τα φύλαξε ως ενθύμια του υιου της και τα έδωσε στο εγγόνι της και χωρίς να γνωρίζω το άτομο, ειμαι σχεδον σιγουρος πως αγαπάει και τους δυο.

Δε σε αναγκάζει κανείς να τα χρησιμοποιήσεις, σε σακούλα στα έδωσε βάλτε τα στο πατάρι και τα πετάτε στην πρώτη ευκαιρία, εκκαθάριση/ μετακόμιςη σε 1-2 χρονια.

Και στο προηγούμενο μηνυμα δεν εννοούσα να σε είχα νύφη αλλά πεθερά. Τα γραφόμενα σου δεν υποδεικνύουν ότι θα σαι καλύτερη πεθερά από τη δική σου.

Τόση ώρα νόμιζα έκανες πλάκα, μη μου βγεις κι εσύ mister Proper που όταν λέμε τα ελαττώματα του άλλου σημαίνει δεν τον αγαπάμε. Απλά δεν ταιριάζω με την συγκεκριμένη, δεν είπα ότι είναι και ο εωσφόρος. Ισως είναι δικό μου το πρόβλημα, αλλά με την πλειοψηφία των συγγενών (εξ αίματος & αγχιστείας) να συμφωνούν, ίσως και να μην είναι μόνο δικό μου.

Πιθανώς όταν γίνω κι έγω πεθερά να είμαι το ίδιο σπαστική, δεν ξέρω κατά πόσο θα κολλάνε οι χαρακτήρες μας.

Τέλος πάντων, ξεφύγαμε από το ανάλαφρο ύφος που αρμόζει στην κουβέντα.

Δημοσ.

Ευτυχώς δεν μου δόθηκαν σεμεδάκια, κουρτίνες, σεντόνια και άλλες αηδίες γιατί θα έφευγαν από το παράθυρο. Τα αγόρασα όλα μόνος μου. 

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ κληρονόμησα παλιότερα πολλές σκουπιδοσακούλες σεμεδάκια, τραπεζομάντηλα, κεντητά κλπ τα οποία έβγαλα δίπλα στα σκουπίδια και μιλάμε έγινε χαμός. Πλάκωσε πάρα πολύς κόσμος και τα είχαν εξαφανίσει σε μερικά λεπτά. Δεν είχα ιδέα ότι είναι τόσο περιζήτητα τότε, αν το ήξερα θα είχα βγάλει πολλά λεφτά.

Δημοσ.

Ευτυχώς δεν μου δόθηκαν σεμεδάκια, κουρτίνες, σεντόνια και άλλες αηδίες γιατί θα έφευγαν από το παράθυρο. Τα αγόρασα όλα μόνος μου. 

Αγόρασες μόνος σου σεμεδάκια; Προχωρημένο σε βρίσκω!

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...