Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 103
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

αν ηταν η παραλιακη της Συρου ισως.....

με χαβαγιανας δε βγαινεις βραδυ και κυριως οχι σε καλα μαγαζια..

Πες τα γιατί όταν τα λέω με λένε κλασικο :P

Δημοσ.

Νταξει, δεν είναι τόσο χάλια το post σου.

Ίσως έκανα dislike λόγω της μη αλλαγής γλώσσας στο "ποστς" και τον περιττό τόνο. :P

Δημοσ.

Το καλο ντυσιμο θελει λεφτα, εγω αυτο ξερω. Κατι πουκαμισα και κατι σικ παντελονακια και γενικως οτι εχει στενη - κομψη γραμμη θελει ραφτη. Αλλιως ειτε σκεφτεσαι την ωρα που θα φτασεις σπιτι να τα πεταξεις απο πανω σου, ειτε θα τα παρεις ολιγον μπολικα και θα δειχνεις σαν σεκιουριτας.

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως είναι κάτι αντρικά παντελονια σε ωραία στενή γραμμή, παντελονια κοστουμιου νομίζω, που κάνουν κάτι κωλαρακια απίστευτα!!! Γι'αυτό κάθε φορά όταν πάω σε γαμους μένω με το στομα ανοιχτό :o ααααχ

• Like 1
Δημοσ.

Το καλο ντυσιμο θελει λεφτα, εγω αυτο ξερω. Κατι πουκαμισα και κατι σικ παντελονακια και γενικως οτι εχει στενη - κομψη γραμμη θελει ραφτη. Αλλιως ειτε σκεφτεσαι την ωρα που θα φτασεις σπιτι να τα πεταξεις απο πανω σου, ειτε θα τα παρεις ολιγον μπολικα και θα δειχνεις σαν σεκιουριτας.

Μπορείς να πας σε ράφτη και να στα στενέψει. Οι τιμες ξεκινάνε απο €5 και ισως και λιγότερο.

Δημοσ.

μπα, εχει καλυτερη πικρα:

να μην εχεις μια να σε ντυσει/παει για ψωνια και μετα να βγαινεις με μια (οχι την ιδια, αλλη :P) και

να σου λεει "ααα, δεν εισαι trendy" :P

Δημοσ.

Μερικά ακόμα color combinations:

06390f49321b5e0b8886d3a5e9f7152a.jpg

7246802f6d11688aeb7df2e260a2a934.jpg

ad30f9499ade53e4353ef5607262b341.jpg

tumblr_lm0bghB2ok1qanlybo1_500.jpg

Πσσςς καλά αυτό το thread θα γίνει το αγαπημένο μου. Πότε θα κάνουμε male eyecandy pinned thread;  B)

Δημοσ.

Ο τυπάς στην 3η φωτό που πόσταρες.....φοράει ψαράδικο παντελονάκι!!!! Ω ΘΕΟΙ BURN HIM BUUUUURN HIM!
ο 2ος όμως...μμμμμμ καλό καλό.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...