Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω δει και άλλα περιστατικά αλλά με αφορμή το τελευταίο είπα να ανοίξω το θέμα.

ρε παιδιά τι γίνεται με αυτούς στο αμέρικα;

τα έχουν παίξει τελείως; ζούνε μέσα στο φόβο;

δηλαδή αν δούνε έναν μουσουλμάνο να περπατάει τρέχουν μέχρι να κάψουν τις σόλες τους;

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

δε μένω στην αμερική για να ξέρω αλλα μου φαίνεται too much.

φαντάζομαι αν βγω με καμια κελεμπία , φωνάζω αλλαχ και τρέχω στο δρόμο είναι ικανοί να σηκώσουν μαχητικά

• Like 2
Δημοσ.

Tip: και ο Obama muslim ειναι...

Το οτι εχουμε αυξημενα μετρα προστασιας με την 9/11 το ξερουν και οι πετρες....

Απο κει και περα, σχεδον καθε μερα συναναστρεφομαι με muslims και με αλλους λαους και δεν εχω παρατηρησει κατι εχθρικο εναντιον τους.

Επισης τα τελευταια χρονια εχουν γινει και τοσα περιστατικα σε σχολεια με οπλα κλπ... Οποτε ειναι καπως πιο επιφυλακτικοι.

Τωρα αμα φωναζεις ετσι στο ακυρο Allahu Akbar και τρεχεις σαν τρελος μεσα στο κεντρο της ΝΥ το πιθανον ειναι να σε κυνηγανε 2-3 police cars και αν δεν σταματησεις,ολοι ξερουμε την καταληξη.

Οσο για το αρθρο, παιζει να εχει παρει μεγαλες διαστασεις μονο εκει(Greece)γιατι εδω το ανεφεραν μια φορα μονο και επειτα τιποτα... Δεν ειναι και κατι συνταρακτικο εξάλλου.

:)

• Like 2
Δημοσ.

περα απτους αμερικανους και τις φοβιες τους εγω λεω να το γυρισω τελικα σε muslim να φτιαξω μια ροδα και να με καλεσει ο ενας στο white house και ο αλλος στο facebook hq. Δεν ξερω τι ειναι πιο αηδια η φοβια των αμερικανων ή το wannabe. ιδου η απορια

Δημοσ.

Sorry, my bad mate.  Απλα ειχαν γραφτει κατα το παρελθον καποια αρθρα σε newspapers εδω περα περι αυτου, πριν απο αρκετα χρονια, και μου ειχε καρφωθει η ιδεα.. δεν το ειχα ψαξει περαιτερω. :-)

Εdit: Ειχε πει οτι στην οικογενεια του απο την πλευρα του πατερα του, υπηρχαν muslims, και καπως ετσι το ειχαν συνδεσει, απο οτι θυμαμαι. 

Δημοσ.

Ήθελα να μπω και να γράψω

unabomber ακούς;; για σένα λένε!!

(αλλά με πρόλαβε ο φουστης)

Πάντως το λαντ οφ φριι και το Ηνωμένο Βασίλειο έχουν πιο σφικτά μέτρα προστασίας λόγω βομβιστικών επιθέσεων

Θυμάμαι είδηση με έναν φοιτητή που τον πήγαν μέσα επειδή έφτιαξε χημική βόμβα (στο UK αυτό)

Ναι, είναι όπως ακριβώς τα λένε στις ειδήσεις και στα click-bait facebook posts και άρθρα. 

Αυτό ακριβώς

Δημοσ.

έχω δει και άλλα περιστατικά αλλά με αφορμή το τελευταίο είπα να ανοίξω το θέμα.

δηλαδή αν δούνε έναν μουσουλμάνο να περπατάει τρέχουν μέχρι να κάψουν τις σόλες τους;

Είναι σίγουρα παρανοϊκό και υπερβολικό όλο αυτό που έγινε.

Αλλά μην ξεχνάς ότι κι εμείς είμαστε δυτική κοινωνία και κατ'επέκταση πιθανός στόχος. Δεν θέλει πολύ θα γίνεις κι εσύ παρανοϊκός αν φοβάσαι καθημερινά να κάνεις τα απλά πράματα, όπως να μπεις στο μετρό ή σε ένα πολυκατάστημα.

Δημοσ.

Οποιος καεί από το χυλό, φυσάει και το γιαούρτι.

Αυτό που λέει η idomeneas7

και εμένα μου φαίνεται "too much" για να εγινε ετσι απλά όπως περιγράφεται

κανείς δεν ήταν εκεί να ξέρει ακριβώς, μπορεί κάποιος σαν αστείο να είπε "μοιάζει με βόμβα"  και να επεσε σπασμένο τηλέφωνο.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Οσο για το αρθρο, παιζει να εχει παρει μεγαλες διαστασεις μονο εκει(Greece)γιατι εδω το ανεφεραν μια φορα μονο και επειτα τιποτα... Δεν ειναι και κατι συνταρακτικο εξάλλου.

:)

O Obama τον καλεσε στον Λευκο Οικο κατι το οποιο εκανε retweet η NASA (ελεω της μπλουζας που φορουσε οταν τον συνελλαβαν φανταζομαι), το MIT μια απτα ιδια, ο Zuckerberg τον καλεσε στο Facebook, του εχουν πληρωσει του πιτσιρικα εισιτηριο για την επομενη Defcon καθως και συνδρομες σε τοπικα hackerspaces του Texas, o εκδοτικος οικος No Starch Press εχει ετοιμασει πακετο με εφοδια (aka βιβλια) ειδικα για τον μικρο, χρηστες απο το internet αγοραζουν arduino boards και κυκλωματα και τα στελνουν στο σχολειο του και μπολικα ακομα. 

Σιγουρα δεν εχει παρει μεγαλες διαστασεις?

Btw, τα περι ασφαλειας μετα την 9/11 τα ακουω βερεσε (δεν παει στον Unabomber αυτο)

• Like 5
Δημοσ.

O Obama τον καλεσε στον Λευκο Οικο κατι το οποιο εκανε retweet η NASA (ελεω της μπλουζας που φορουσε οταν τον συνελλαβαν φανταζομαι), το MIT μια απτα ιδια, ο Zuckerberg τον καλεσε στο Facebook, του εχουν πληρωσει του πιτσιρικα εισιτηριο για την επομενη Defcon καθως και συνδρομες σε τοπικα hackerspaces του Texas, o εκδοτικος οικος No Starch Press εχει ετοιμασει πακετο με εφοδια (aka βιβλια) ειδικα για τον μικρο, χρηστες απο το internet αγοραζουν arduino boards και κυκλωματα και τα στελνουν στο σχολειο του και μπολικα ακομα. 

Σιγουρα δεν εχει παρει μεγαλες διαστασεις?

το γαμησαν οχι απλα πηρε μεγαλες διαστασεις, τεσπα. το ομολογω ομως οτι ειμαι πολυ ασχημα προΐδεασμενη οσο αφορα τις ΗΠΑ.  με πιανει σχεδον ρατσισμος εναντιων τους με ολες τις βλακειες που εχουν κανει κατα καιρους και για τον τροπο με τον οποιο διαχειριζονται τα προβληματα τους. 

Δημοσ.

Είναι εύκολο να σου βάζουν δάχτυλο στο αεροδρόμιο με πρόσχημα την τρομοκρατία και την ίδια ώρα να περνάνε απαρατήρητα ολόκληρα καράβια με το εθνικό προϊόν των ΗΠΑ για να πουληθεί στους τουρκόγυφτους του ISIS. 
Δυστυχώς η Αμερική μοιάζει με το Γιν Γιανγκ. Έχει μόνιμο πόλεμο με τον κακό εαυτό της. Πράγμα βέβαια που ευνοεί την προπαγάνδα όπως αυτή κι αν παρουσιάζεται. Μη τους προκύψει μπούμερανγκ ο πιτσιρικάς μόνο... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...