Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε κεντρο φουλ περιποιησης για μασαζ, σπα

Φουλ χαλαρωση κ για τους δυο σας.

ειδικα αν το παραπανω συνδιαζεται με ταξιδακι αναψυχης.

Δημοσ.

Νομίζω πώς εννοεί ότι επιτέλους πρέπει να γίνεις άντρας και να το παντρευτείς το κορίτσι

Είναι 25/9/2015 σήμερα, πάμε στοίχημα ότι μέχρι 30/09/2016 ο τύπος θα έχει φτιάξει συζήτηση εδώ μέσα για γυναίκες και χωρισμούς;

• Like 3
Δημοσ.

Κλασικά θηλυκά. Στην ερώτηση ιδέες για επέτειο (δηλαδή μια κοινή και αμοιβαία ευχάριστη εμπειρία για το ζευγάρι), οι περισσότερες προτείνουν είτε ακριβά δώρα για αυτές (ξηλώσου χορηγέ, που νόμιζες ότι ένα τριαντάφυλλο αρκεί) ή καταστάσεις που θα απολαύσουν αποκλειστικά αυτές (σοκολατοθεραπείες, ηφαιστιακές πέτρες και λοιπές μλκιες, είναι τρομερά επιθυμητά κι ευχάριστα για έναν μη μετροσέξουαλ, τι να λέμε τώρα).

• Like 4
Δημοσ.

Όχι και κοπέλα ρε παιδιά τόσα πόστ εχώ κάνει εδω μέσα :shock:

Apoll δεν νομίζω οτί ισχύει αυτό που λες.. Αλλά εδώ θα είμαστε να τα πούμε(Ελπίζω :-D )

Κλασικά θηλυκά. Στην ερώτηση ιδέες για επέτειο (δηλαδή μια κοινή και αμοιβαία ευχάριστη εμπειρία για το ζευγάρι), οι περισσότερες προτείνουν είτε ακριβά δώρα για αυτές (ξηλώσου χορηγέ, που νόμιζες ότι ένα τριαντάφυλλο αρκεί) ή καταστάσεις που θα απολαύσουν αποκλειστικά αυτές (σοκολατοθεραπείες, ηφαιστιακές πέτρες και λοιπές μλκιες, είναι τρομερά επιθυμητά κι ευχάριστα για έναν μη μετροσέξουαλ, τι να λέμε τώρα).

latest?cb=20131022180814

Δημοσ.

Ενώ στους καραστρέιτ δεν αρέσει καθόλου το μασάζ, φλώρικο μωρέ... :blink:

Το ότι υπάρχει άντρας που θυμάται επέτειο κι εμένα μου κάνει εντύπωση. Εμένα ούτε πότε είναι η γιορτή του δεν ξέρει, απορεί κάθε φορά όταν του παίρνω γλυκά να μοιράσει στη δουλειά.

Δημοσ.

Επηρεασμένος από την πρόταση της Δήμητρας πιο καλά να κάνεις ότι έκανα κι εγώ. Πάρε τη μηχανή κι όταν φτάσετε στα σύνορα ξεφόρτωσε την σκηνή, τη μουσική, τα πιώματα και τα φαγητά και μάθε τις αρκούδες πιο ζώο είναι πιο τρελαμένο. Στο γυρισμό μην ξεχάσετε να σταματήσετε για να παίξετε μπάσκετ. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...