{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Πρόσεχε! Για συμβουλή ήρθες έτσι αθώα, παντρεμένος παίζει να φύγεις 3
dimitra_m3 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Σε κεντρο φουλ περιποιησης για μασαζ, σπα Φουλ χαλαρωση κ για τους δυο σας. ειδικα αν το παραπανω συνδιαζεται με ταξιδακι αναψυχης.
gatokoritso Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 μια ωραία έξοδος σε ένα καλό μαγαζί είναι αρκετή νομίζω.
Apoll Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Νομίζω πώς εννοεί ότι επιτέλους πρέπει να γίνεις άντρας και να το παντρευτείς το κορίτσι Είναι 25/9/2015 σήμερα, πάμε στοίχημα ότι μέχρι 30/09/2016 ο τύπος θα έχει φτιάξει συζήτηση εδώ μέσα για γυναίκες και χωρισμούς; 3
g_alkis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Κλασικά θηλυκά. Στην ερώτηση ιδέες για επέτειο (δηλαδή μια κοινή και αμοιβαία ευχάριστη εμπειρία για το ζευγάρι), οι περισσότερες προτείνουν είτε ακριβά δώρα για αυτές (ξηλώσου χορηγέ, που νόμιζες ότι ένα τριαντάφυλλο αρκεί) ή καταστάσεις που θα απολαύσουν αποκλειστικά αυτές (σοκολατοθεραπείες, ηφαιστιακές πέτρες και λοιπές μλκιες, είναι τρομερά επιθυμητά κι ευχάριστα για έναν μη μετροσέξουαλ, τι να λέμε τώρα). 4
manzana Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 http://hammam.gr Τσεκαρε και αυτο, λογικα θα χαλαρωσετε και οι δυο.
momotis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Την 1η έπαιξε φαγητό έξω και την δεύτερη μαγείρεψα σπίτι.. Δωσε αγαπη και ασφαλεια. Τhe Alpha Male way. 1
caution Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Ότι υπάρχουν άντρες που θυμούνται επετείους; ΕΛΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΚΛΕΙΣΕ ΤΟ THREAD, σε ποιόν τα πουλάς αυτά; 3
kaliakman Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Όχι και κοπέλα ρε παιδιά τόσα πόστ εχώ κάνει εδω μέσα Apoll δεν νομίζω οτί ισχύει αυτό που λες.. Αλλά εδώ θα είμαστε να τα πούμε(Ελπίζω ) Κλασικά θηλυκά. Στην ερώτηση ιδέες για επέτειο (δηλαδή μια κοινή και αμοιβαία ευχάριστη εμπειρία για το ζευγάρι), οι περισσότερες προτείνουν είτε ακριβά δώρα για αυτές (ξηλώσου χορηγέ, που νόμιζες ότι ένα τριαντάφυλλο αρκεί) ή καταστάσεις που θα απολαύσουν αποκλειστικά αυτές (σοκολατοθεραπείες, ηφαιστιακές πέτρες και λοιπές μλκιες, είναι τρομερά επιθυμητά κι ευχάριστα για έναν μη μετροσέξουαλ, τι να λέμε τώρα).
doubtful Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δωσε αγαπη και ασφαλεια. Τhe Alpha Male way. μλκ.... ελιωσα.
idomeneas7 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Κλασικά θηλυκά. Στην ερώτηση ιδέες για επέτειο (δηλαδή μια κοινή και αμοιβαία ευχάριστη εμπειρία για το ζευγάρι), οι περισσότερες προτείνουν είτε ακριβά δώρα για αυτές (ξηλώσου χορηγέ, που νόμιζες ότι ένα τριαντάφυλλο αρκεί) ή καταστάσεις που θα απολαύσουν αποκλειστικά αυτές (σοκολατοθεραπείες, ηφαιστιακές πέτρες και λοιπές μλκιες, είναι τρομερά επιθυμητά κι ευχάριστα για έναν μη μετροσέξουαλ, τι να λέμε τώρα). Ενώ στους καραστρέιτ δεν αρέσει καθόλου το μασάζ, φλώρικο μωρέ... Το ότι υπάρχει άντρας που θυμάται επέτειο κι εμένα μου κάνει εντύπωση. Εμένα ούτε πότε είναι η γιορτή του δεν ξέρει, απορεί κάθε φορά όταν του παίρνω γλυκά να μοιράσει στη δουλειά.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Επηρεασμένος από την πρόταση της Δήμητρας πιο καλά να κάνεις ότι έκανα κι εγώ. Πάρε τη μηχανή κι όταν φτάσετε στα σύνορα ξεφόρτωσε την σκηνή, τη μουσική, τα πιώματα και τα φαγητά και μάθε τις αρκούδες πιο ζώο είναι πιο τρελαμένο. Στο γυρισμό μην ξεχάσετε να σταματήσετε για να παίξετε μπάσκετ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα