ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Πριν 2-3 μήνες μου διέρρηξαν ένα διαμέρισμα που είχα σαν αποθήκη.Άλλαξα την κλειδαριά και έβαλα καινούργια. Επειδή έχω κάτι λογομαχίες με την ιδιοκτήτρια και επειδή τότε δεν της είχα κάνει λόγο για τα 40 ευρώ που είχα δώσει για την κλειδαριά θέλω να ξέρω σίγουρα αν αυτά τα χρήματα βαραίνουν εμένα η αυτήν
Basilhs23___ Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Την ιδιοκτήτρια βαραίνουν, δεν φταίει ο ενοικιαστής επειδή εισέβαλλε διαρήκτης στο διαμέρισμα, και ανοίκιαστο να ήτανε πάλι θα μπορούσε να είχε μπει και να υπήρχε ζημιά.
DrLo Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δε ξέρω τι λέει ο νόμος κλπ (οπότε μη θεωρηθεί ως ουσιαστική απάντηση) αλλά με τη δική μου λογική θα έλεγα ότι "λογικά" πρέπει να επηβαρύνει τον ενοικιαστή ... τουλάχιστον μέχρι το κόστος μιας "μέσης" κλειδαριάς ... δηλαδή αν ο ιδιοκτήτης είχε βάλει μια "διαμαντένια" κλειδαριά για το γούστο του δε παέι να πει ότι ο ενοικιαστής πρέπει να βάλει ιδιας αξιας. το "ανοίκιαστο να ήτανε πάλι θα μπορούσε να είχε μπει και να υπήρχε ζημιά" χωράει πολύ συζήτηση σαν λογική πρόταση ... τι πάει να πει "θα μπορούσε" ... κάποιος θα μπορούσε να σου πει με κάποια λογική βάση ότι μπήκαν ΑΚΡΙΒΩΣ επειδή δεν ήταν ξενοίκιαστο (δηλ. ήξερε ο ληστής ότι υπάρχει κάτι μέσα να κλέψει" ... δε μπορεί να είναι βάση αυτό από την άλλη και τη ζημιά δε την έκανε ο ενοικιαστής οπότε τι να του πεις και αυτου ....?
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Η κλειδιαριά ήταν φτηνή (αυτή που είχε) και έβαλα μια με 10 ευρώ. Ίδια δηλαδή. Το θέμα είναι οτι πληρωσα και την εργασία άλλα 30 .Δεν ειναι θέμα τα 10 ευρώ αλλά τα 40 συνολικά είναι λίγο θεματάκι
alex_000 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Να το εξηγήσω με παράδειγμα: Σε περίπτωση που το σπίτι ενοικιάζεται επιπλωμένο, εάν μπουκάρουν μέσα κλέφτες και τα σηκώσουν όλα, ο ενοικιαστής δεν είναι liable για ότι κλάπηκε εφόσον ανήκει στον ιδιοκτήτη. Με την ίδια λογική κατα πάσα πιθανότητα δεν είναι liable και για ζημιές στην περιουσία του ιδιοκτήτη από 3α πρόσωπα με τα οποία δεν έχει ουδεμία σχέση. Επίσης πρέπει το οίκημα που νοικιάζει να βρίσκεται πάντα στην αρχική κατάσταση που συμφωνήθηκε με τον ιδιοκτήτη εξαιρουμένης της φυσικής φθοράς σε ορισμένες περιπτώσεις Οπότε μου φαίνεται πιθανότερο με βάση τα άνω να πρέπει να τα πληρώσει ο ιδιοκτήτης.
Basilhs23___ Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 από την άλλη και τη ζημιά δε την έκανε ο ενοικιαστής οπότε τι να του πεις και αυτου ....? Στα λόγια μου έρχεσαι, δεν φταίει ο ενοικιαστής επειδή έκαναν διάρρηξη ούτε είναι δική του ζημιά, κάποιος πρέπει να πληρώσει όμως και αυτό βαραίνει τον ιδιοκτήτη. Η κλειδιαριά ήταν φτηνή (αυτή που είχε) και έβαλα μια με 10 ευρώ. Ίδια δηλαδή. Το θέμα είναι οτι πληρωσα και την εργασία άλλα 30 .Δεν ειναι θέμα τα 10 ευρώ αλλά τα 40 συνολικά είναι λίγο. Καλά τι κλειδαριά έβαλες με 10ευρώ; Εμείς όταν αλλάξαμε κλειδαριά γιατί μας την έσπασαν στην προσπάθεια να κάνουν διάρρηξη βάλαμε μια των 40-50ευρώ και ήταν από τις απλές στις εξώπορτες φαντάσου, που να δεις οι ασφαλείας τι τιμές έχουν.
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Τον αφαλό άλλαξε μόνο. Δεν αλλαξε όλο το μηχανισμό.
gokuthelegend Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Την ιδιοκτήτρια βαραίνουν, δεν φταίει ο ενοικιαστής επειδή εισέβαλλε διαρήκτης στο διαμέρισμα, και ανοίκιαστο να ήτανε πάλι θα μπορούσε να είχε μπει και να υπήρχε ζημιά. Ναι, αλλά ο διαρρήκτης μπορεί να ήξερε ότι το διαμέρισμα νοικιάζεται και να μπήκε για αυτό ακριβώς τον λόγο. Σε αυτή την περίπτωση τι γίνεται;
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Εγώ επί 10 μέρες κουβάλαγα πράγματα από το σπίτι που μέναμε και το ξενοικιάσαμε σε αυτό που διαρρήξανε το οποίο είχα σαν αποθήκη. Όλο και κάποιος θα με είδε όλες αυτές τις μέρες. Δεν είχα ευτυχώς τίποτα αξίας μέσα. Για κοσμήματα και λεφτά ψάχνανε. Εδώ δεν πήραν υπολογιστή , οθόνη , τηλεόραση lcd αλλά ανοίξαν όλες τις κουτες σχεδον και τις βαλίτσες μπας και βρουν κάτι
censOred Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Η γλυκύτατη κορούλα της ιδιοκτήτριας σου τι κανει;
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Καλά να είναι το κορίτσι..πρωτίστως. 1
bilya Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Σορρυ κιόλας αλλα δυο βιδες ειναι η απλη η κλειδαριά γιατι δςν την εβαλες εσυ
Pablo_Hasan Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 πες της να τα βάλετε μισά μισά, αυτο μου φαινεται πιο σωστο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα