Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας,είμαι πολύ τσαντισμένος με την ΔΕΗ και την Αδερφή μου που μου είχε χώσει φέσι στην ΔΕΗ 700 Ευρώ κοντά το 2011 με τον γκόμενο της και θέλω να αλλάξω το όνομα της ΔΕΗ σε εκείνη γιατί είναι ένα ανεύθυνο άτομο δίχως αναστολές.

Όταν πήγα στην ΔΕΗ να το κάνω μου ζήτησαν ένα σωρό δηκαιολογιτικά και πολλά χαρτιά που μόνο η αδερφή μου θα μπορούσε να τα έχει και όπως είναι αναμενόμενο, άρνείται να συνεργαστεί.

Εν το μεταξύ, το ρολόι έχει ξαναπαραβιαστεί από τότε (Έχω βάσιμες υποψίες από την αδερφή μου) και το κακό είναι ότι ήταν στο όνομα μου και τότε και μπορεί να πάρω κάποιο πρόστιμο και δεν ξέρω ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ!!!!

Όταν πήγα στην ανίδεη υπαλληλο, μου είπε ότι κάτι τέτοιο δεν γίνεται να συμβεί, γιατί είχα πάει στην ΔΕΗ και ζήτησα διακοπή.

Ναι χαίρω πολύ, διακοπή ζήτησα με την ελπίδα να βγάλουν το ρολόι η κάτι ώστε να μην έχω αυτό το αγκχος, αλλά όταν είχα μετά από κάνα 2 μήνες μετά την διακοπή το σπίτι είχε ρεύμα κανονικα!!!!!! Και το ρολόι γίριζε!!!!!!!

Τι να κάνω? Να πάρω κάποια βαριοπούλα και να σπάσω το ρολόι???

Πραγματικά τα έχω χαμένα και από τι φαίνεται αν πάω στην ΔΕΗ με παραβιασμενο ρολόι στο όνομα μου, μόνο κακό μπορεί να κάνει.

Τι να κάνω??????

Για να μην πω για το ότι η αδερφή μου μου έχει πεί ότι θέλει να ξαναπάει!!!!! ΝΑ ΜΕΊΝΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!!!!!!!!!

Δεν έχει ούτε ιερό ούτε όσιο!!!!!

Μου λέει και καλά ότι θέλει να το γιρίσεις στο όνομα της αλλά όταν πάω να κάνω ενέργειες μου δίνει δικαιολογίες τύπου ότι το σπίτι πρέπει να είναι ΚΑΘΑΡΌ ΓΙΑ ΝΑ ΈΡΘΕΙ Ο ΗΛΕΚΤΡΟΛΌΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΆΡΩ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΉ ΤΟΥ ΌΝΟΜΑΤΟΣ!!!!!!

Καταρχάς το ρολόι είναι ίδι παραβιασμενο και μάλιστα στο όνομα μου και άντε μετά να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας.

Άτομα σαν την αδερφή μου πρέπει να πάνε φυλακή, για να πήξει λίγο το μυαλό τους αλλά που να βρω το δίκιο μου!?!?!??

• Like 2
  • Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε παιδιά, κάνετε πλάκες με αποτέλεσμα ο TS να αποθαρρύνεται και να μην απαντάει πλέον.

Λοιπόν. Το σπίτι στο οποίο αναφέρεσαι, σε ποιον ανήκει; Στα χαρτιά δηλαδή. Είναι 100% δικό σου ή έχει κάποιο ποσοστό και η αδερφή σου; Εσύ που μένεις τώρα; Αν το σπίτι ανήκει 100% σε σένα, μπορείς να κάνεις κάποια πραγματάκια. Το πρώτο πράγμα που προτείνω είναι να αλλάξεις τις κλειδαριές του σπιτιού. ΟΛΕΣ, όχι μόνο της εξώπορτας. Και εννοείται ότι δεν δίνεις πουθενά τα κλειδιά. Μετά θα πας στην ΔΕΗ και θα πεις ότι πήγες δήθεν να ελέγξεις το σπίτι (εφόσον δεν μένεις σε αυτό), και διαπίστωσες παραβίαση στο ρολόι. Αν πέσεις σε κανέναν χαζό υπάλληλο, ζήτα να μιλήσεις με κάποιον άλλο, πιστεύω ότι θα βρεθεί λύση. Ίσως κάποιος άλλος να ξέρει να σου πει και καλύτερα.

Δημοσ.

Γειά σας,είμαι πολύ τσαντισμένος με την ΔΕΗ και την Αδερφή μου που μου είχε χώσει φέσι στην ΔΕΗ 700 Ευρώ κοντά το 2011 με τον γκόμενο της και θέλω να αλλάξω το όνομα της ΔΕΗ σε εκείνη γιατί είναι ένα ανεύθυνο άτομο δίχως αναστολές.

Όταν πήγα στην ΔΕΗ να το κάνω μου ζήτησαν ένα σωρό δηκαιολογιτικά και πολλά χαρτιά που μόνο η αδερφή μου θα μπορούσε να τα έχει και όπως είναι αναμενόμενο, άρνείται να συνεργαστεί.

Εν το μεταξύ, το ρολόι έχει ξαναπαραβιαστεί από τότε (Έχω βάσιμες υποψίες από την αδερφή μου) και το κακό είναι ότι ήταν στο όνομα μου και τότε και μπορεί να πάρω κάποιο πρόστιμο και δεν ξέρω ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ!!!!

Όταν πήγα στην ανίδεη υπαλληλο, μου είπε ότι κάτι τέτοιο δεν γίνεται να συμβεί, γιατί είχα πάει στην ΔΕΗ και ζήτησα διακοπή.

Ναι χαίρω πολύ, διακοπή ζήτησα με την ελπίδα να βγάλουν το ρολόι η κάτι ώστε να μην έχω αυτό το αγκχος, αλλά όταν είχα μετά από κάνα 2 μήνες μετά την διακοπή το σπίτι είχε ρεύμα κανονικα!!!!!! Και το ρολόι γίριζε!!!!!!!

Τι να κάνω? Να πάρω κάποια βαριοπούλα και να σπάσω το ρολόι???

Πραγματικά τα έχω χαμένα και από τι φαίνεται αν πάω στην ΔΕΗ με παραβιασμενο ρολόι στο όνομα μου, μόνο κακό μπορεί να κάνει.

Τι να κάνω??????

Για να μην πω για το ότι η αδερφή μου μου έχει πεί ότι θέλει να ξαναπάει!!!!! ΝΑ ΜΕΊΝΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!!!!!!!!!

Δεν έχει ούτε ιερό ούτε όσιο!!!!!

Μου λέει και καλά ότι θέλει να το γιρίσεις στο όνομα της αλλά όταν πάω να κάνω ενέργειες μου δίνει δικαιολογίες τύπου ότι το σπίτι πρέπει να είναι ΚΑΘΑΡΌ ΓΙΑ ΝΑ ΈΡΘΕΙ Ο ΗΛΕΚΤΡΟΛΌΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΆΡΩ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΉ ΤΟΥ ΌΝΟΜΑΤΟΣ!!!!!!

Καταρχάς το ρολόι είναι ίδι παραβιασμενο και μάλιστα στο όνομα μου και άντε μετά να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας.

Άτομα σαν την αδερφή μου πρέπει να πάνε φυλακή, για να πήξει λίγο το μυαλό τους αλλά που να βρω το δίκιο μου!?!?!??

Μπλα μπλα μπλα.

Βλέπεις σε σπίτι που σου ανήκει με την ΔΕΗ στο όνομά σου οτι ο μετρητής είναι παραβιασμένος; Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να καλέσεις την αστυνομία και να κάνεις δήλωση συμβάντος, πήγαινε με καμιά βεβαίωση από το ΑΤ στην ΔΕΗ και πες τους οτι παραβιάστηκε από κάποιον και θέλεις να το κόψουνε. Μετά ας κάτσει η αδερφή σου να φέρει το ρεύμα στο όνομά της, ακόμα και το ρολόι να παραβιάσει αν το διαπιστώσει η ΔΕΗ κάνει έρευνα και μηνύσεις, θα βρουνε τα δικά τους αποτυπώματα.

Edit: Κάνε και αυτό με τις κλειδαριές που είπε ο gokuthelegend.

Δημοσ.

Ρε παιδιά, κάνετε πλάκες με αποτέλεσμα ο TS να αποθαρρύνεται και να μην απαντάει πλέον.

Λοιπόν. Το σπίτι στο οποίο αναφέρεσαι, σε ποιον ανήκει; Στα χαρτιά δηλαδή. Είναι 100% δικό σου ή έχει κάποιο ποσοστό και η αδερφή σου; Εσύ που μένεις τώρα; Αν το σπίτι ανήκει 100% σε σένα, μπορείς να κάνεις κάποια πραγματάκια. Το πρώτο πράγμα που προτείνω είναι να αλλάξεις τις κλειδαριές του σπιτιού. ΟΛΕΣ, όχι μόνο της εξώπορτας. Και εννοείται ότι δεν δίνεις πουθενά τα κλειδιά. Μετά θα πας στην ΔΕΗ και θα πεις ότι πήγες δήθεν να ελέγξεις το σπίτι (εφόσον δεν μένεις σε αυτό), και διαπίστωσες παραβίαση στο ρολόι. Αν πέσεις σε κανέναν χαζό υπάλληλο, ζήτα να μιλήσεις με κάποιον άλλο, πιστεύω ότι θα βρεθεί λύση. Ίσως κάποιος άλλος να ξέρει να σου πει και καλύτερα.

Δυστυχώς το έχω από κοινού με την αδερφή μου (50%) ο καθένας.

Εγώ μένω αναγκάστικα στο σπίτι της μάνας μου και λόγο οικονομίας, αλλά και λόγο του ότι εκείνο το σπίτι έχει προβλήματα με τα υδραυλικά και έρχονται ποντίκια, οπότε δεν έχω καν ιδέα γιατί θέλει να μείνει εκεί.

Παλαιότερα έμενε με τον γκόμενο της και άφησε φέσι στην ΔΕΗ 700 Ευρώ γιατί καθώντουσαν εκεί για μήνες και μου το είπε αφού είχαν χωρίσει, όταν ήμουν στο νοσοκομείο με κάταγμα τρίτου σπονδίλου...

Αφού έφυγε, πήγα εγώ να μείνω εκεί και ζητησα να γίνει αλλαγή στο όνομα μου.

Ευτυχώς δεν χρειάστηκε να πληρώσω τα δικά της αλλά ποιος μου λέει ότι δεν θα χρειαστεί, τώρα που είναι στο όνομα μου?

Μετά από κάνα μήνα 2 στην διάρκεια της διαμονής μου, διαπίστωσα ότι έρχόντουσαν ποντίκια από την αποχέτευση, και αναγκάστηκα έφυγα.

Αφού έφυγα, πήγα στην ΔΕΗ και ζήτησα διακοπή ρεύματος.

Δεν είχα δώσει πολύ σημασία στο θέμα μέχρι μου πήγα στο σπίτι κάποια στιγμή και προς μεγάλη μου έκπληξη διαπίστωσα ότι είχε ρεύμα κανονικά ενώ είχε γίνει η διακοπή!!!

Το ρολόι ήταν παραβίασμενο, εν το μεταξύ όταν η αδελφή μου έμενε με τον γκόμενο της είχαν κάνει κάτι κόλπα με τα καλώδια της πολυκατοικίας και είχαν περάσει ένα καλώδιο μέσα στο σπίτι για τηλέφωνο, δεν ξέρω αν είχαν καταφέρει τότε να κάνουν αυτό που ήθελαν γιατί απλά το συζητάγαμε με τον Πατέρα μου που και αυτός έχει κάνει παραβίαση στο παρελθόν με τα καλώδια της πολυκατοικίας για ρεύμα, αυτή η οικόγένεια που είμαι είναι σκέτη μαφία τι να πω...

Οπότε πιστεύω ότι παίζει να έχει βάλει η αδελφή μου το χέρι της εκεί πέρα ποιος ξέρει με ποιανού βοήθεια, έκανα ερωτήσεις να μάθω αλλά λίγο το ότι άλλαζαν θέμα, λίγο ότι εμένα δεν με πολύ ενδιέφερε τότε, δεν κατάφερα να μάθω πολλά πέρα από αυτό και αμφιβάλλω αν θα μου έλεγαν την αλήθεια ούτως ή αλλιώς.

Το θέμα είναι ότι πρόσφατα η αδελφή μου μου είπε οτι θέλει να πάει να μείνει σε αυτό το σπίτι .μέχρι που έμαθα ότι το χρέος πάει σε αυτόν που το έχει στο όνομα του

(Ίσως γιαυτό μάλλον τελικά δεν χρειάστηκε να πληρώσω τότε γιατί σιγά μην το πλήρωνε κανείς...)

Οπότε όταν το έμαθα της είπα, άλλαξε το στο όνομα σου και μετά κόψε το λαιμό σου.

Το κακό είναι ότι για να αλλάξει στο όνομα της θέλει ένα χαρτί από ηλεκτρολόγο, πιστοποιητικό, που σημαίνει ότι πρέπει να έρθει να ελέγξει το ρολόι που είναι παραβιασμένο στο όνομα μου, καταρχάς δείχνει άλλο αριθμό από αυτόν που ήταν στον τελευταίο λογαριασμό.

Εγώ διακοπή ζήτησα γιαυτό ακριβώς τον λόγο, γιατί υπέθεσα ότι θα αφαιρούν το ρολόι γιατί αν το άφηνα, εκτός του ότι θα πλήρωνα πάγιο, άσκοπα, η αδελφή μου εννοείται ότι θα το παραβίασε γιατί είναι σκουπίδι δίχως αναστολές, την ξέρω από μωρό παιδί.

Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω, και μόνο το γεγονός ότι ζητάνε πιστοποιητικό ηλεκτρολόγος, πιστεύω ότι είναι γιαυτό τον λόγο, για να δούνε αν έχει παραβιαστεί!

Γιατί δεν το αφέρεσαν κατά την διακοπή καταρχάς?

Δεν το πιστεύω πόσο γκαντέμης είμαι...

Μια αυτοί που δεν το αφαίρεσαν, μια η αδελφή λάμογιο και πατέρα που έχω, ήρθε και έδεσε.

αν χρειαστεί να πληρώσω πρόστιμο εξαιτίας τους δεν ξέρω τι θα κάνω, αλλά θα πρέπει να κάνω κάτι για να τους γίνει μάθημα γιατί αν δούνε ότι δουλεύει σε μένα θα μου το ξανακάνουν.

Δημοσ.

Όπως είπε και ο BasilHs23, το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να πας να μιλήσεις με αστυνομία και ΔΕΗ και να αναφέρεις το συμβάν γιατί αν δεν το κάνεις στο τέλος θα βρεις εσύ τον μπελά σου. Αν θέλει η αδερφή σου να έχει ρεύμα, πες της να το γυρίσει στο δικό της όνομα. Αν το γυρίσει στο δικό της όνομα, μετά δεν σε ενδιαφέρει τίποτα, άσ'την να κάνει όσο λογαριασμό θέλει. Κανονικά έπρεπε να είχες κάνει καταγγελία από χθες για παραβίαση ρολογιού.

Δημοσ.

Αν ειναι αλλο σπιτι απο αυτο που μενεις το απλουστερο ειναι να πληρωσεις τα 700 και να ζητησεις διακοπτη συνδεσης.

Δημοσ.

Εάν έκανες ήδη διακοπή τότε είσαι οκ. Απλά κάποιος συνέδεσε ξανά το ρολόι. Σημείωση στην διακοπή δεν αφαιρούν το ρολόι αλλά απλά αποσυνδέουν υα καλώδια τα συνεργία της ΔΕΗ. Εάν δεν ζητήσεις να ξανασυνδεθούν μεσα σε 2 χρόνια τότε γίνεται αποξήλωση του ρολογιού. Απλά τα λες μπερδεμένα:

α) είτε έκανες διακοπή οπότε παράνομα κάποιος συνέδεσε ξανά το ρεύμα οπότε πας αστυνομία

β) είτε δεν έγινε διακοπή και σε χρεώνουν κανονικά κάθε δίμηνο πάγιο+κατανάλωση και ότι έχει προκύψει πρέπει να το πληρώσεις πριν κάνεις διακοπή

ΥΓ: αυτό περί ελληνικών ουδέν σχόλιο. Μόνη απορία μου είναι τι εθνικότητας είσαι; Όσον αφορά το ότι όλα θα είναι στα αγγλικά μερικώς ισχύει αλλά πες το σε κάνα Γάλλο/Γερμανό να δεις αντιδράσεις.

Δημοσ.

Αφού έφυγα, πήγα στην ΔΕΗ και ζήτησα διακοπή ρεύματος.

Δεν είχα δώσει πολύ σημασία στο θέμα μέχρι μου πήγα στο σπίτι κάποια στιγμή και προς μεγάλη μου έκπληξη διαπίστωσα ότι είχε ρεύμα κανονικά ενώ είχε γίνει η διακοπή!!!

Το ρολόι ήταν παραβίασμενο

Εντελώς μπάχαλο η κατάσταση.

Λες το ρολόι ήταν παραβιασμένο βέβαια. Σε εμας είχε τύχει όταν έφυγε ο νοικάρης από το σπίτι της μάνας μου του είπαμε να κόψει το ρεύμα, όπως και έγινε, έγω έκλεισα τον γενικό του ταμπλό κάποια στιγμή μετά. Και όταν ήρθε ο επόμενος και τους έδωσα έναν προηγούμενο λογαριασμό για να το επανασυνδέσουν στο όνομά τους, σηκώνω ξαφνικά το γενικό του ταμπλό και ανοίγει το φωτάκι. Είχε περάσει κάποιος υπάλληλος και είχε επανασυνδέσει το ρεύμα, εγώ τα έπαιξα εκείνες τις ημέρες γιατί νόμιζα μήπως δεν είχε κοπεί τελικά το ρεύμα ή εκανε καμιά μαλακία η ΔΕΗ και είχαν μείνει οφειλές από το προηγούμενο, τελικά όλα οκ ήτανε αφού πήγε ο νέος ενοικιαστής και ρώτησε την ΔΕΗ τι συνέβει, του είπαν από την ΔΕΗ οτι κάποιος υπάλληλος πέρασε και έκανε επανασύνδεση αλλά δεν γνωρίζουν τον λόγο που έγινε αυτό... Τι να πεις....

Σε εσένα βέβαια είναι παραβιασμένος ο μετρητής άρα κάποιος το επανασύνδεσε δεν έγινε από την ΔΕΗ τίποτα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...