Pablo_Hasan Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 μα ό,τι και να σου εξηγήσουμε δεν το καταλαβαίνεις Δεν το αντικρούει κανείς, ούτε εσείς εδώ! Είναι σα να σου δίνω ένα βιβλίο αστροφυσικής και να σε καλώ τώρα να μου αναλύσεις τις μαύρες τρύπες ή κάτι άλλο... αντιλαμβάνεσαι! Δεν είναι ΕΛ χαρακτηριστικό αυτό, είναι ανθρώπινο! αμα δεν ξέρεις τα βασικά πως θα καταλάβεις τα πιο συνθετα;
NT1G Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 zoranb, έχω δει ιπτάμενο ροζ ελέφαντα, απέδειξε μου εσύ οτι δεν υπάρχει, δεν μπορείς; Άρα έχω δει και υπάρχει. Καλή φάση. Δεν το αντικρούει κανείς, ούτε εσείς εδώ!Είναι σα να σου δίνω ένα βιβλίο αστροφυσικής και να σε καλώ τώρα να μου αναλύσεις τις μαύρες τρύπες ή κάτι άλλο... αντιλαμβάνεσαι! Δεν είναι ΕΛ χαρακτηριστικό αυτό, είναι ανθρώπινο! είναι σαν να μου δώσεις βιβλίο αστροφυσικής να το πετάξω στα σκουπίδια χωρίς καν να το ανοίξω και μετά να λέω οτι η αστροφυσική λέει βλακείες και οι μαύρες τρύπες είναι κίτρινες και τριγωνικές γιατί έτσι λέει ένας άλλος.
zoranb Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Σου απαντάω με τον τρόπο που μίλησες... Τον ιπτάμενο ελέφαντα μπορείς να τον φέρεις να τον δω κι εγώ? Ο Ζ τον φέρνει και κάνει και βόλτα μαζί του! Αυτό είναι καλή φάση! Περιμένω να μου πείτε ποιές είναι οι μπούρσες και τα ανεφάρμοστα που λέει ο Ζ. Προσοχή στις πρώτες εκπομπές ηθελημένα έλεγε μπούρδες για να παραπλανέι και να μην αποκαλύψει την εφεύρεση. Είδα αυτά τα δύο βιντεάκια α & β τα οποία νομίζω είναι τα πιό αξιόπιστα και ξεκάθαρα!
Pablo_Hasan Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 κάτι λάμπες που αναβουν δειχνει, το πως δεν το εξηγεί. Αμα ήταν παπας θα σου έλεγε ότι έγινε θαυμα...
zoranb Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 κάτι λάμπες που αναβουν δειχνει, το πως δεν το εξηγεί. Αμα ήταν παπας θα σου έλεγε ότι έγινε θαυμα... Δεν έχεις δεί την εκπομπή ολόκληρη, αυτό δεν είναι καλό, γιατί έχεις σχηματίσει άποψη και είσαι και σίγουρος!
παπι Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δεν έχεις δεί την εκπομπή ολόκληρη, αυτό δεν είναι καλό, γιατί έχεις σχηματίσει άποψη και είσαι και σίγουρος! Στο fb που εβαλες εσύ ή ο άλλος, λέει για free energy. Μόνο και μόνο που έχει γράψει αυτές τις δύο λέξεις, φτάνει. 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Βλέπω και ξαναβλέπω τις εκπομπές, λοιπόν έχω να πω το εξής. Δεν γίνεται λέτε η εφεύρεση του Ζ γιατί παραβιάζει το Β' νόμο της θερμοδυναμικής και λέω εγώ, τόσοι φυσικοί το άκουσαν και περευρίσκονταν τόσο στις εκπομπές όσο και στο συνέδριο φυσικών που έγινε και δεν βρέθηκε ουδής να πεί για το Β' νόμο της Θερμοδυναμικής. Μόνο εδώ βρέθηκαν όλοι οι ενθουσιώδεις φυσικοί με γνώσεις φυσικής λυκείου να την αμφισβητήσουν και να πούν για το Β' νόμο! Έλεος! Δείτε εδώ την απάντηση του Ζ στο 1.43.15 γιατί δεν παραβιάζεται ο Β' νόμος! Και με αυτό τι θες να πεις δηλαδή; Να κατηγορήσεις τους φυσικούς; Ορθώς δεν αναφέρθηκε κάτι στο συνέδριο, ο κάθε σόφρων επιστήμονας πρώτα ακούει και συλλέγει πληροφορίες, μετά εξετάζει/αναλύει και μετά εκφέρει γνώμη. Εσύ βρήκες κατευθείαν τι κάνει ο καταλύτης, πως το συμπεραίνεις πως απλά επιταχύνει την αντίδραση; Δεν ξέρω τι κάνει ή δεν κάνει ο καταλύτης, η σιγουριά σου όμως με προβληματίζει! Δεν χρειάζεται να βρει τι κάνει ο καταλύτης. Χημεία θετικής Γ' λυκείου κεφάλαιο χημικής κινητικής, ο καταλύτης είναι χημική ουσία η οποία μπορεί να εισαχθεί κατά την διεργασία μιας χημικής αντίδρασης, η παρουσία της χημικής ουσίας αυξάνει την ταχύτητα σχηματισμού των προϊόντων σε Msec^-1. Αν ο "καταλύτης" που αναφέρεται ο εφευρέτης δεν πράττει το παραπάνω τότε δεν μιλάμε για καταλύτη αλλά για κάτι άλλο και ο εφευρέτης κακώς αναφέρεται σε "καταλύτη", είναι απλό
zoranb Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Ορθώς δεν αναφέρθηκε κάτι στο συνέδριο, ο κάθε σόφρων επιστήμονας πρώτα ακούει και συλλέγει πληροφορίες, μετά εξετάζει/αναλύει και μετά εκφέρει γνώμη. Αυτό ακριβώς που ΔΕΝ συμβαίνει εδώ στο forum από πάμπολλους, άσε ρε Βασίλη, πέσατε να τον φάτε τον άνθρωπο. Δεν χρειάζεται να βρει τι κάνει ο καταλύτης. Χημεία θετικής Γ' λυκείου κεφάλαιο χημικής κινητικής, ο καταλύτης είναι χημική ουσία η οποία μπορεί να εισαχθεί κατά την διεργασία μιας χημικής αντίδρασης, η παρουσία της χημικής ουσίας αυξάνει την ταχύτητα σχηματισμού των προϊόντων σε Msec^-1. Αν ο "καταλύτης" που αναφέρεται ο εφευρέτης δεν πράττει το παραπάνω τότε δεν μιλάμε για καταλύτη αλλά για κάτι άλλο και ο εφευρέτης κακώς αναφέρεται σε "καταλύτη", είναι απλό Το ονομάζει "καταλύτη" μεν, αλλά βλέπεις, κι αυτό το κάνει με μορφασμούς, είμαι σίγουρος πως το λέει έτσι για να δώσει μια εικόνα στο τι κάνει περίπου, επειδή δεν μπορεί να αναλύσει περισσότερα και τον βαπτίζει "καταλύτη"... τον φάγατε τον άνθρωπο! Εμείς οι Έλληνες πάντα αυτό κάνουμε, βγάζουμε μόνοι μας τα ματάκια μας! Ο δε άλλος, ο συνεργάτης του, ο κουστουμαρισμένος, αναφέρει ρητά πως δεν πάνε ζητήσουνε καμία χρηματοδότηση κλπ. (αυτό το αναφέρω επειδή κάποιοι από εδώ έσπευσαν να τον κατακρίνουν πως ο Ζ αναζητά χρηματοδότηση και κορόϊδα). Αυτά όλα θα φανούν βέβαια στη πορεία, εμένα πάντως κάτι τέτοιο δεν μου βγάζει αυτός ο άνθρωπος! Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά αλλά χρόνο θα του δώσω! Τον φάγατε τον άνθρωπο... ΡΕΜΑΛΙΑ!
Βασίλης_29 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Λογικό και αναμενόμενο γιατί ο κόσμος έχει κουραστεί τα τελευταία χρόνια με την ανάπτυξη του internet να ακούει για την κάθε εφεύρεση που θα τον σώσει. Ακούω το video από το συνέδριο φυσικής. Αναλύει καλύτερα θεωρητικά τι κάνει η συσκευή του αλλά λέει πολλά πράγματα μόνο προς χάρην εντυπωσιασμού, όπως λ.χ οτι για την διάταξη που κατασκεύασε δεν ισχύει ο κύκλος carnot επειδή έχουμε ηλεκτροχημική αντίδραση άρα επιτυγχάνεται υψηλότερη ενεργειακή απόδοση, παπάρια μέντολες. Είτε ισχύει ο κύκλος είτε οχι, η έννοια της απόδοσης του όλου συστήματος δεν αναιρείεται, υπάρχει ενέργεια εισόδου και ενέργεια εξόδου, τα περι υψηλής απόδοσης και απόδοσης μεγαλύτερης του 96% επίσης ατεκμηρίωτα. Σε άλλο σημείο, "μετά από πολυετή πειράματα στα εργαστήριά μας έχει αποδειχτεί οτι μπορεί να παραχθεί υδρογόνο με 1.6L/gr και 96% μπλα μπλα", για αυτά τα παλαιά πειράματα πρέπει να έχουν δημοσιευμένα τα στοιχεία των δοκιμών αλλιώς παρουσιάζει στοιχεία όπως τον συμφέρει επειδή δεν μπορεί να βρει άλλες ανεξάρτητες έρευνες και του χαλάει το concept.
firewalker Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 BTW... Οι περισσότεροι τον Ζωγράφο τον μάθατε τώρα. Κάποιοι τον ξέρουμε χρόνια πολλά.
Porg Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 BTW... Οι περισσότεροι τον Ζωγράφο τον μάθατε τώρα. Κάποιοι τον ξέρουμε χρόνια πολλά. Δουλεύεις σε ψυχιατρείο; 4
saxos55 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Τώρα που το λες, μοιάζει με κάποιον στο Κέντρο που μου είχε ζητήσει 50 λεπτά για να πάρει ένα μπουκαλάκι νερό. Πάνε πολλά χρόνια. Που να φανταστώ τότε ότι ήθελε να πάει Θεσσαλονίκη με το σκούτερ. 4
Pablo_Hasan Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Lol, ο τύπος είχε ξαναπάει στη ζούγκλα και το 2009
deesnider Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 πέσατε να τον φάτε τον άνθρωπο. Εδώ ρε 'συ, απαξιώσαμε το σίγουρο σωτήρα τής ανθρωπότητας, το δημιουργό τής φραπελιάς και χάθηκε η μοναδική ευκαιρία να εξαλειφθεί κάθε μορφή καρκίνου, εκτός απ' το ζώδιο. Στο Ζωγράφο θα κωλώναμε; Αχάριστοι και ζηλιάρηδες... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις