Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν έχετε δεί με λεπτομέρεια την εκπομπή για να μπορείτε να διακρίνετε τέτοια πράγματα.

Μιλάμε για την ίδια εκπομπή, στην οποία παρουσιάστηκαν τα νανοβιονικά γιλέκα που σηκώνουν παράλυτους από αναπηρικά αμαξίδια και τα βιομαγνητικά βραχιολάκια που τα φοράς και δε χάνεις την ισορροπία σου ακόμα κι αν σε σπρώξει μπουλντόζα, έτσι;

Ε, ναι, το ομολογώ, δεν την είδα με ...λεπτομέρεια. Όπως δε διαβάζω κι ένα δισέλιδο άρθρο, αν αυτό είναι δημοσιευμένο στην espresso. Ικανότητα αξιολόγησης πηγών το λένε αυτό...

• Like 1
Δημοσ.

Tοχα καταλάβει πως κρίνετε βάσει άλλων καταστάσεων, ξαναλέω ας μην βιαζόμαστε και μην μπερδεύεστε με τη συμπεριφορά μου, δεν είμαι πεισμένος αλλά δεν αφορίζω με το καλημέρα σας!

Δημοσ.

Εμένα δε με αφορά, ούτε μ' ενοχλεί το αν είσαι πεπεισμένος ή όχι. Ο καθένας θέτει τα δικά του κριτήρια προκειμένου να πειστεί για κάτι, να το απορρίψει, ή ακόμα και να το θεωρήσει απλώς πιθανό.

Το δικό μου κριτήριο εν προκειμένω - εκτός από τους παραλογισμούς που εκτοξεύει ο εν λόγω ...πρωτοπόρος - ώστε να απορρίψω ως μη σοβαρούς τους ισχυρισμούς τού τύπου, είναι το γεγονός ότι το θέμα παρουσιάζεται αποκλειστικά σε εκπομπή «δημοσιογράφου» ο οποίος αποτελεί τον ορισμό τού αναξιόπιστου. Αυτό για 'μένα δεν είναι ούτε «αφορισμός με το καλημέρα», ούτε «κρίση βάσει άλλων καταστάσεων». Είναι κρίση βάσει λογικής και δεδομένων.

• Like 1
Δημοσ.

Οκ αλλά εάν έκανε λάθος ο Ζ και πήγε στο Μάκη, πρέπει να τον κρινούμε και γιαυτό; Οπωσδήποτε θα το συμπεριλάβει κανείς υπόψη και αυτό που λες, σκέψου όμως αντί να κρίνουμε αυτό που παρουσιάζει να κρίνουμε τον τρόπο... νομίζω είναι λάθος, πρέπει να βλέπουμε πέραν αυτού και να δίνουμε χρόνο.

Δημοσ.

Είναι και γνωστός του, όπως και νάχει είμαστε σε αναμονή... ξέρει κανένας κάτι;

Πρέπει να κάνει large scale πειράματα τώρα, γιατί εμένα έχει πέσει η πίεση του νερού στο σπίτι εδώ και μερικές μέρες.

Λογικά είναι κοντά στην τυποποίηση

• Like 5
Δημοσ.

Εδώ σε μας που το νερό είναι σκληρό λόγω αλάτων λειτουργεί ή πέφτει η απόδοση; Υπολόγισα με τη μέθοδο της παραγώγου Bolzano ότι για να θερμάνω το σπίτι το χειμώνα χρειάζονται κάτι λιγότερο από 18 angstrom ανά κυβικό μέτρο χώρου την ημέρα. Αυτό σημαίνει πως με 100% απόδοση ο καταλύτης πρέπει να λειτουργεί σε διάταξη αστέρα με διαφορά φάσης 3π/2 και ενέργεια ~24.6 μεγαpascal, που είναι εφικτό.

Αν όμως η απόδοση πέσει για οποιοδήποτε λόγο κάτω από 66% τότε η ενέργεια αυξάνεται πολύ και δε γίνεται πλέον σε αστέρα, θα πρέπει να μπουν οι μιγαδικές συνιστώσες σε διάνυσμα σειράς που δεν είναι πρακτικό για μέσα στο σπίτι.

Και δεν ανακοινώνουν και καμιά λεπτομέρεια για να ξέρω.

• Like 2
Δημοσ.

Είναι και γνωστός του, όπως και νάχει είμαστε σε αναμονή... ξέρει κανένας κάτι;

Είμαστε σε αναμονή; Ποιος είναι στην αναμονή, το θέμα έχει λήξει, είναι μια απατεωνιά για να κάνει νούμερα ο Τριανταφυλλόπουλος. Αμέτρητα στοιχεία δείχνουν πως πρόκειται για απατεωνιά.

Προσωπικά δεν βλέπω την εφεύρεση, απλώς παρατηρώ την συμπεριφορά των ανθρώπων.

Δημοσ.

Καλά τη συμπεριφορά την παρατηρώ κι εγώ, αλλά μισό λεπτό... ποιά είναι τα αμέτρητα στοιχεία που δείχνουν πως πρόκειται για απατεωνιά; (βάζω στοίχημα πως ούτε 3 δεν μπορείς να βρείς)

Δημοσ.

:-D  κατάλαβα, αρχίσανε τα όργανα!

Το τραγικότερο όλων είναι ότι αν τα έλεγε αυτά ακριβώς κάποιος στην εκπομπή του Μάκη θα τον περνούσες για επιστήμονα.

Δημοσ.

γιατι αμα σου τα πει, θα τα καταλάβεις;

Έλα κακιούλες... πάντως κοίτα, αυτό το επιχείρημα πως παραβιάζεται ο 2ος νόμος της θερμοδυναμικής που λέτε, δεν ισχύει, δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο, το είπε και μόνος του πως δεν υπάρχει το αεικίνητο το οποίο μερικοί από εσάς επιμένατε πως είναι, οπότε τι άλλο είναι;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...