Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά τη συμπεριφορά την παρατηρώ κι εγώ, αλλά μισό λεπτό... ποιά είναι τα αμέτρητα στοιχεία που δείχνουν πως πρόκειται για απατεωνιά; (βάζω στοίχημα πως ούτε 3 δεν μπορείς να βρείς)

Δηλαδή με δύο δε σε πείθω ε;

• Απαντ. 635
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έλα κακιούλες... πάντως κοίτα, αυτό το επιχείρημα πως παραβιάζεται ο 2ος νόμος της θερμοδυναμικής που λέτε, δεν ισχύει, δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο, το είπε και μόνος του πως δεν υπάρχει το αεικίνητο το οποίο μερικοί από εσάς επιμένατε πως είναι, οπότε τι άλλο είναι;

Και επειδή είπε οτι δεν παραβιάζεται, δεν παραβιάζεται;

Πώς το δικαιολογεί;

Δημοσ.

Είδατε, δεν ξέρει κανείς γιατί κανένας δεν έχει δεί την εκπομπή με προσοχή! Ακόμα περιμένω το ένα στοιχείο που δείχνει την απατεωνιά!

Δημοσ.

Είδατε, δεν ξέρει κανείς γιατί κανένας δεν έχει δεί την εκπομπή με προσοχή! Ακόμα περιμένω το ένα στοιχείο που δείχνει την απατεωνιά!

εγω παλι περιμένω το ένα στοιχείο που δεν δείχνει απατεωνιά

Δημοσ.

εγω παλι περιμένω το ένα στοιχείο που δεν δείχνει απατεωνιά

Δεν είναι καλό να τους βαπτίζουμε όλους απατεώνες επειδή δεν καταλαβαίνουμε κάποια πράγματα!

Όσο για το ότι ζητάω ένα στοιχείο που να δείχνει την απατεωνιά είναι γιατί ο Nahock, (βλέπε παρακάτω) δήλωσε πως βρήκε αμέτρητα στοιχεία!

Αμέτρητα στοιχεία δείχνουν πως πρόκειται για απατεωνιά.

Συμφορουμίτες ας σοβαρευτούμε.

Δημοσ.

Συζητώντας για θέμα που παρουσιάστηκε στη Ζούγκλα; Αδύνατον...

Δηλαδή είσαι προκατειλημένος με οτιδήποτε εμφανιστεί εκεί!

Λοιπόν, όπως και νάχει, ας μην γινόμαστε οι Ελληνάρες που δεν θέλουμε να είμαστε. Θα κρίνουμε πράγματα με επιχειρήματα, στοιχεία και πάντα καλοπροαίρετα!

Δημοσ.

με μορφασμούς

Σοβαρά τώρα, ο zoranb το μόνο επιχείρημα που έχει υπέρ του  είναι οι μορφασμοί που κάνει όταν τον ρωτάνε διάφορα.

Δημοσ.

Λοιπόν, όπως και νάχει, ας μην γινόμαστε οι Ελληνάρες που δεν θέλουμε να είμαστε. Θα κρίνουμε πράγματα με επιχειρήματα, στοιχεία και πάντα καλοπροαίρετα!

Όπως έκρινες εσύ το zeitgeist της υπογραφής σου ας πούμε;

Δημοσ.

Σοβαρά τώρα, ο zoranb το μόνο επιχείρημα που έχει υπέρ του  είναι οι μορφασμοί που κάνει όταν τον ρωτάνε διάφορα.

Κάθε άλλο, το μορφασμό τον κάνει επειδή αναγκάζεται να ονομάσει "καταλύτη" το μάλλον καύσιμο που ούτε και καύσιμο ίσως θέλει να το ονομάσει. Δες προσεκτικά το video ξανά γιατί φαίνεται πως βγαίνουν άρπα κόλα συμπεράσματα!

Όπως έκρινες εσύ το zeitgeist της υπογραφής σου ας πούμε;

Τι εννοείς δεν καταλαβαίνω; Αλλά και να καταλάβαινα πάμε prv, μην το χαλάμε το thread.

Δημοσ.

Παρουσιάζεται η σημαντικότερη εφεύρεση όλων των εποχών του πλανήτη γη στο ίδιο πλατό που έχει παρουσιασθεί το νανοβιοτεχνολογισκλεφ# γιλέκο.

Τι άλλο θες zoranb

Δημοσ.

Υπομονή και όχι Καιάδες! Δεν ζητάω κάτι ούτε να πείσω προσπαθώ αλλά τα κακεντρεχή και αβίαστα σχόλια θα τα αντιμετωπίσω!

Δημοσ.

Δηλαδή είσαι προκατειλημένος με οτιδήποτε εμφανιστεί εκεί!

«Προκατειλημμένος», είναι αυτός που εμμένει σε μία άποψη, χωρίς να έχει στοιχεία τα οποία τη στηρίζουν. Εγώ έχω στοιχεία που στηρίζουν την άποψή μου: Το περιεχόμενο οποιασδήποτε εκπομπής τού βλάκα έχω δει κατά καιρούς. Ο τύπος - σού το είπα και πριν - είναι η προσωποποίηση τής αναξιοπιστίας. Οτιδήποτε παρουσιάζεται σε εκπομπή του συνεπώς, το θεωρώ εκ προοιμίου ψευδές. Τόσο ξερά και τόσο απόλυτα. Όχι και να πρέπει να παραθέσω επιχειρήματα και στοιχεία για να αποδείξω ότι δεν πετάει ο γάιδαρος... 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...