Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 635
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Υπάρχει κάποια εξέλιξη? Ο Καμένος τί κάνει?

Μου την σπάει κάθε φορά να κοροιδεύει τον κόσμο ο Ταρζαν με μια μαλακία (βλέπε τράπεζα ανατολής) και μετά το θέμα να ξεχνιέται χωρίς να υποχρεούται να δώσει κανείς εξηγήσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε Ninja, δε χρειάζεται να τους διαχωρίζουμε τους "εφευρέτες/επιστήμονες" αυτούς, μακάρι να μπορούσαν να δούλευαν μαζί ο καθένας συμπληρωματικά με τις γνώσεις του και να έκαναν μια ομάδα δυνατή που θα πρωταγωνιστούσε και θα προσέφερε πράγματα για το καλό όλων. Με τη συναδελφικότητα και το ομαδικό πνεύμα γίνονται πολλές κατακτήσεις και μακάρι να το καταλάβουμε κάποια στιγμή γενικώς όλοι οι Έλληνες αυτό!

• Like 3
Δημοσ.

Φίλε Ninja, δε χρειάζεται να τους διαχωρίζουμε τους "εφευρέτες/επιστήμονες" αυτούς, μακάρι να μπορούσαν να δούλευαν μαζί ο καθένας συμπληρωματικά με τις γνώσεις του και να έκαναν μια ομάδα δυνατή που θα πρωταγωνιστούσε και θα προσέφερε πράγματα για το καλό όλων. Με τη συναδελφικότητα και το ομαδικό πνεύμα γίνονται πολλές κατακτήσεις και μακάρι να το καταλάβουμε κάποια στιγμή γενικώς όλοι οι Έλληνες αυτό!

εντάξει σε αυτό δεν είμαστε πρωτοπόροι και στο εξωτερικό ο ανταγωνισμός (με την κακια έγνοια υπάρχει)

Δημοσ.

Το νέο βίντεο από την τελευταία εκπομπή του Μάκη πρέπει να το δούνε όλοι όσοι (εδώ στο insomnia) λέγανε περί παραβίασης Β θερμοδ. νόμου!

Εγώ συνεχίζω να μην καταλαβαίνω το αυτόνόητο:

Διασπά το νερό με μια ποσότητα ενέργειας Α σε Η και Ο.

Μετά καίει το Η και ξαναπαράγει νερό και ενέργεια Β.

Η ενέργεια Β πως γίνεται να είναι μεγαλύτερη ή ίση με την Α?

Δεν ξέρω αν έχω καταλάβει τι κάνει, εξάλλου δεν το λέει κιόλας, όμως ο νόμος διατήρησης της ενέργειας πρέπει να ισχυει.

Βέβαια βάζει και κάτι μέταλλα μέσα. Η τεράστια ενέργεια λοιπόν που προκύπτει παράγεται από αυτά και με τι τρόπο?

Αν κάποιος κατάλαβε τι ισχυρίζεται ο εφευρέτης πως κάνει ας μου το πει κι εμένα όσο πιο απλά και λακωνικά γίνεται.

• Like 1
Δημοσ.

ακόμα ασχολούνται με τον απατεώνα????  είδα λίγο καμιά ουσία μια απο τα ίδια , στον μεσαίωνα που πίστευαν στην μαγεία θα τον πίστευαν τώρα ευτυχώς η πλειοψηφία καταλαβαίνει απλή φυσική .....μαθητής του οαεδ θα έφτιαχνε καλύτερο σύστημα με κανονική πρίζα στο πείραμα που κάνει στην μια ώρα. 

Δημοσ.

ακόμα ασχολούνται με τον απατεώνα????  είδα λίγο καμιά ουσία μια απο τα ίδια , στον μεσαίωνα που πίστευαν στην μαγεία θα τον πίστευαν τώρα ευτυχώς η πλειοψηφία καταλαβαίνει απλή φυσική .....μαθητής του οαεδ θα έφτιαχνε καλύτερο σύστημα με κανονική πρίζα στο πείραμα που κάνει στην μια ώρα. 

Οπότε εσύ τι λες? Έχει κρυμμένη μπαταρία?

Δημοσ.

Οπότε εσύ τι λες? Έχει κρυμμένη μπαταρία?

για μένα είναι το πιο πιθανό γιατί παίζει μόνο με μικρές συσκευές και το τρυπάνι το βάλε για πολύ λίγο  ..χώρια οτι μπορεί να υπάρχουν κρυμμένα καλώδια δεν είναι δύσκολο να κρυφτούν..το χω ξανα πει αν δούλευε η συσκευή του όπως λέει αυτή τι στιγμή θα καναν εκπομπή στο σπίτι του να δείξει οτι ένα σπίτι μπορεί νανε ενεργειακά αυτόνομο, θα χε πάρει νόμπελ φυσικής και θα ταν από τους πιο πλούσιους ανθρώπους στον κόσμο όλα τα άλλα είναι καθρεφτάκια για ιθαγενής ... Καθόλου τυχαίο που συνέχεια ο μακης λεεί για την μοναδική συσκευή έλληνα και άλλα τέτοια μπας κ τον πιστέψει κανείς ελληναράς....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...