DDevil Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 κωστακη,για να καταλαβω,σε ενοχλει που καποιοι εχουν αποψη ή σε ενοχλει που εχουν διαφορετικη αποψη;μαλλον η απαντηση στο ποιος ειναι περιεργος,ειναι εμφανης..... Μεταξυ μας αλλα εχει καταντησει λιγο σαχλαμάρα να βλέπεις να σκάει κάτι και μετα βροχη τα ποστ λες και ο καθενας δινει συνεντευξη τύπου απο το γραφειο του. Και στη τελική ολο κλισε διαβαζουμε και ολο συνηθισμενα πράγματα να κανεις μια δηλωση αμα εισαι μάγκας αλλα να ειναι κατι ξεχωριστο και να ειναι και μέσα στα πραγματα να τις προαλλες διαβασα ενας έγραφε "Τελικα η κατασταση στην Ευρωπη ειναι ιδιαιτερως δυσκολη(χαιρω πολυ πες μας κάτι καινουργιο) , τελικα θα πρεπει να ληφθουν παραπανω μέτρα ασφαλειας και πιο συντονισμενα." και ποιος εισαι εσυ ρε μεγαλε ο προισταμενος της Interpol?? hahaha δηλαδη ειναι για να γελάς με κάποιους.Βρισκονται στο σπιτι τους δεν ξέρουν τι γινεται οπως λεει και ο Σπεκτ δεν έχουν καν εικονα παρολαυτα θα δωσω συνεντευξη τύπου στο φβ.Αυτο το φβ εχει καταστρεψει κοσμο σοβαρα. Ειναι δυσκολη η κατασταση .... πωπω τρομερο συμπερασμα μα καλα πως το σκέφτηκε????? 1
panagos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Αφορμη η σημαια της Γαλλιας στη φωτογραφια προφιλ στο facebook, αλλα γενικα το χω σκεφτει χιλιαδες φορες, αυτη τη φορα ομως ειπα να γραψω. Δηλαδη για να καταλαβω, γινεται ενα τοσο τραγικο γεγονος και καποιοι το κανουν στα σοβαρα αυτο ? Οτι και καλα τι ? Νιωθουν ικανοποιημενοι με τον εαυτο τους ? Εχουν αναρωτηθει αραγε "Γιατι" ? Και το θεμα ειναι οτι δεν το κανουν μονο κλασικα ατομα του facebook που ακολουθουν ολες τις "μοδες", αλλα και ατομα που εχω σε εκτιμηση, και σοβαρα ατομα που σεβομαι. Η σημαία ή πύργος του Eiffel στο προφίλ, δεν είναι τίποτα παραπάνω από μια στάση και ένα μήνυμα. Δείχνει τη συμπόνια προς τα θύματα και τις οικογένειές τους, δείχνει πως έχουμε όλοι επίγνωση του τι έχει γίνει και οτι είναι κάτι που θα το θυμόμαστε. Είναι ένα μήνυμα συμπαράστασης και ενοποίησης ενάντια σε κάθε τρομοκράτη. Δεν πιστεύω ότι βοηθάει άμεσα και πρακτικά την κατάσταση, ούτε φάρμακα στέλνονται, ούτε χρήματα ούτε καμία βοήθεια. Ναι, πολλοί το κάνουν από μόδα. Κακό πάντως, σίγουρα δεν κάνουν. Τώρα, τι κόφτει όσους δεν τους αρέσει αυτό, δεν μπορώ να καταλάβω. Αν δεν σου αρέσει, μην-το-κάνεις. Εγώ το βλέπω σαν κάτι το θετικό. Οι περισσότεροι που αντιδρούν σε αυτό, είναι μίζεροι κουτσομπόληδες που περιμένουν σε κάθε γωνία να γκρινιάξουν, κάθε φορά που γίνεται κάτι τέτοιο. Όσο για αυτούς που ζητάνε τα ρέστα, απαιτώντας να μάθουν γιατί, αυτοί που "και καλά" λυπούνται τώρα, δεν λυπούνται για τα θύματα της Βηρυτού, αμφισβητώντας και απαξιώνοντας τα συναισθήματα των άλλων, τους παραπέμπω στο μήνυμα του paredwse, που είναι μια από τις λογικές εξηγήσεις, για να μην τους στείλω πουθενά αλλού. Αλλο και αυτο, πως γινεται? Ποσα ατομα απο κοντα να τα συμπαθω και να περναω καλα, και στο facebook να ειναι αλλοι ανθρωποι και να μου βγαζουν μια απεχθεια? ( μην αρχισετε τα ειμαι υπερ-κατα του facebook δεν ειναι αυτο το θεμα μας ) Αλλο παραδειγμα , προσφατο. Προσφυγες.. Τις τελευταιες βδομαδες το τι σχολια εχω διαβασει, και τι εχω ακουσει για τους καημενους ανθρωπους δεν λεγετε. Απο ποτε και γιατι εχουμε τοσο μισος μεσα μας ? Μηπως ξεσπαμε οπου μπορουμε λογω των καθημερινων προβληματων μας και απλα δεν το αποδεχομαστε ? Γενικα μισος παντου. Σε φιλικη παρεα μιλουσαμε για το παραπανω θεμα, και πηρα το μερος των προσφυγων, την ωρα που ο αλλος ελεγε να τους βουλιαζουμε στο αιγαιο για να γλιτωνουμε, και αλλα τετοια ωραια πραγματα. Η απαντηση του , στην πολυ σοβαρη και ωριμη απαντηση που του εδωσα ηταν " εγω με συριζαιους-αναρχικους δε εχω κατι να πω, αμα τους θελεις βαλτους στο σπιτι σου " μιλωντας επιθετικα. ( το κακο ειναι οτι δεν ειναι κανενας ακροδεξιος για να πεις, μη δινεις σημασια ) Πάντα σε τέτοιες "δύσκολες" συζητήσεις, υπάρχουν πολλοί που δεν μπορούν να δουν την πολυπλοκότητα του προσφυγικού, και αντιμετωπίζουν τις καταστάσεις "πονάει κεφάλι - κόψει κεφάλι". Είναι όπως όλα τα προβλήματα, απλά με διαφορετική σοβαρότητα. Όταν χαλάσει το pc, ένας με γνώση και ψυχραιμία, θα κάτσει να ελέγξει όλες τι πιθανές αιτίες τους προβλήματος για να βρει την καλύτερη λύση. Ο βλάκας θερμόαιμος ουγκ, θα κλοτσήσει το pc, πολλές φορές νομίζοντας οτι έτσι θα φτιάξει. Και εννοείται, όσο πιο δυνατά γρυλίσει, τόσο δίκιο έχει..
kostask91 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Η σημαία ή πύργος του Eiffel στο προφίλ, δεν είναι τίποτα παραπάνω από μια στάση και ένα μήνυμα. Δείχνει τη συμπόνια προς τα θύματα και τις οικογένειές τους, δείχνει πως έχουμε όλοι επίγνωση του τι έχει γίνει και οτι είναι κάτι που θα το θυμόμαστε. Είναι ένα μήνυμα συμπαράστασης και ενοποίησης ενάντια σε κάθε τρομοκράτη. Δεν πιστεύω ότι βοηθάει άμεσα και πρακτικά την κατάσταση, ούτε φάρμακα στέλνονται, ούτε χρήματα ούτε καμία βοήθεια. Ναι, πολλοί το κάνουν από μόδα. Κακό πάντως, σίγουρα δεν κάνουν. Τώρα, τι κόφτει όσους δεν τους αρέσει αυτό, δεν μπορώ να καταλάβω. Αν δεν σου αρέσει, μην-το-κάνεις. Εγώ το βλέπω σαν κάτι το θετικό. Οι περισσότεροι που αντιδρούν σε αυτό, είναι μίζεροι κουτσομπόληδες που περιμένουν σε κάθε γωνία να γκρινιάξουν, κάθε φορά που γίνεται κάτι τέτοιο. Όσο για αυτούς που ζητάνε τα ρέστα, απαιτώντας να μάθουν γιατί, αυτοί που "και καλά" λυπούνται τώρα, δεν λυπούνται για τα θύματα της Βηρυτού, αμφισβητώντας και απαξιώνοντας τα συναισθήματα των άλλων, τους παραπέμπω στο μήνυμα του paredwse, που είναι μια από τις λογικές εξηγήσεις, για να μην τους στείλω πουθενά αλλού. Το θεμα δεν το ανοιξα συγκεκριμενα για την εικονα προφιλ ηταν ενα παραδειγμα, αλλα γενικα για τους ανθρωπους, και το πως το βλεπω εγω οτι εχουμε καταντησει. Εννοειται οτι οποιον ρωτησεις για τη φωτογραφια θα σου πει οτι την εβαλε για το λογο που ανεφερες παραπανω. Το θεμα ειναι ποσοι απο αυτους οντως το κανανε γιαυτο.. Γενικα για την υποκρισια που υπαρχει. Αν το δεις σαν μεμονωμενο γεγονος, οντως δεν ειναι κατι το αρνητικο, προσωπικα κατι ενδιαμεσα ουδετερο με θετικο. Καθως θετικο θεωρω το οτι πηγαν εκατονταδες Γαλλοι να δωσουν αιμα. Απλα βλεποντας ατομα που δεν ασχολουνται με την επικαιροτητα , και το μονο που τους ενδιαφερει ειναι το ποτακι το σαββατο , οι οποιοι δεν ειναι και λιγοι, δεν μπορω να το δω οπως το βλεπεις εσυ. Απο την αλλη θα μου πεις τι σε νοιαζει. Προσωπικα δεν με ενδιαφερει καθολου τι κανει ο καθενας, εχω παψει να πιστευω οτι κατι θα αλλαξει, απλα ειπα να τα βγαλω απο μεσα μου και να το συζητησουμε. Οπως ειπα στο αρχικο ποστ , ετσι το βλεπω εγω, δεν σημαινει οτι ειναι και σωστο. Οσο για το αλλο που ειπες συμφωνω απολυτως.
FilipposMD Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Μια συμβουλή από μένα. Μην κρίνετε τους άλλους από ένα post στο Facebook ή στο Insomnia. Κι εγώ είδα διάφορους "φίλους" που έβαλαν τρικολόρ φωτογραφία. Κάποιοι είναι εντελώς ανίδεοι που απλώς ακολούθησαν τη μόδα, άλλοι είναι ευαίσθητα άτομα που ξέρω ότι έχουν πάει να δουλέψουν εθελοντικά στο Μπάγκλαντες στις διακοπές τους. Ο καθένας έχει τους λόγους του. Αν σας σπάνε τα νεύρα, απλά διαγράψτε τους ή ζητήστε να μη βλέπετε αυτά που ανεβάζουν. Ο κόσμος είναι μεγάλος, κάντε απλά παρέα με αυτούς που δεν σας εκνευρίζουν, αν δεν έχετε όρεξη να μπαίνετε σε τέτοιες συζητήσεις. Επίσης μην ξεχνάμε ότι κανείς δεν καταλαβαίνει ότι είναι ηλίθιος. Ειλικρινά δεν αναφέρομαι σε αυτόν που ξεκίνησε το θέμα -σε γενικές γραμμές δε διαφωνώ μαζί του- αλλά θέλω να πω ότι όλοι λένε "κοίτα τι έγραψε ο άλλος ο βλάκας", αλλά κανένας δεν σκέφτεται ότι παίζει να είναι ο ίδιος βλάκας. Οπότε καλύτερα την κριτική με επιφύλαξη! 4
kfyros Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Ρε παιδιά, έλεος. Εντάξει , χρησιμοποίησαν ένα app για να δηλώσουν την συμπαράσταση τους.Μαγκιά τους. Κι εσείς που τους κράζετε, αλληλέγγυοι του πληκτρολογίου είστε.Υπάρχουν βέβαια και αυτά που είναι γελοία .Η παρακάτω κυρία πενθεί τους νεκρούς : 8
DDevil Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Μια συμβουλή από μένα. Μην κρίνετε τους άλλους από ένα post στο Facebook ή στο Insomnia. Κι εγώ είδα διάφορους "φίλους" που έβαλαν τρικολόρ φωτογραφία. Κάποιοι είναι εντελώς ανίδεοι που απλώς ακολούθησαν τη μόδα, άλλοι είναι ευαίσθητα άτομα που ξέρω ότι έχουν πάει να δουλέψουν εθελοντικά στο Μπάγκλαντες στις διακοπές τους. Ο καθένας έχει τους λόγους του. Αν σας σπάνε τα νεύρα, απλά διαγράψτε τους ή ζητήστε να μη βλέπετε αυτά που ανεβάζουν. Ο κόσμος είναι μεγάλος, κάντε απλά παρέα με αυτούς που δεν σας εκνευρίζουν, αν δεν έχετε όρεξη να μπαίνετε σε τέτοιες συζητήσεις. Επίσης μην ξεχνάμε ότι κανείς δεν καταλαβαίνει ότι είναι ηλίθιος. Ειλικρινά δεν αναφέρομαι σε αυτόν που ξεκίνησε το θέμα -σε γενικές γραμμές δε διαφωνώ μαζί του- αλλά θέλω να πω ότι όλοι λένε "κοίτα τι έγραψε ο άλλος ο βλάκας", αλλά κανένας δεν σκέφτεται ότι παίζει να είναι ο ίδιος βλάκας. Οπότε καλύτερα την κριτική με επιφύλαξη! Εγω δεν κραζω κανεναν χέστηκα πραγματικα αλλα δεν μπορω να μη γελάω με κάποια ποστ ρε φιλε .... μερικοι φοβουνται τοσο μην εκτεθουν που γραφουν κατι εντελως αυτονοητο και νομιζουν οτι έκαναν σοβαρο ποστ πχ "Δυσκολα τα πραγματα στην Ευρωπη μετα απο αυτο που εγινε..." χαχα ο σοφος γεροντας απεφάνθη χψαχαχαχαχ ή ο αλλος γράφει "Αντε να δουμε και με την επισκεψη του Φρανσουα τι θα κανουμε.." ναι εσυ δηλαδη τι θα κανεις ρε φιλε απλα θα κατσεις σπιτι και θα κανεις οτι εκανες πάντα
Super Moderators Snoob Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για να βάλει κανείς τη σημαία στο fb. Συρμός ή ανάγκη. Δεν το κάνουν όλοι με το ίδιο σκεπτικό. Εγώ δεν το έκανα. Άλλοι φίλοι και γνωστοί το έκαναν. Κι άλλοι ειρωνεύονται όσους το έκαναν. Ο καθένας όπως νομίζει. Παράδειγμα, την έπεσαν κάτι "προοδευτικοί" γνωστοί σε φίλο που "χρωμάτισε" το προφίλ του με την τρικολόρ, και ο άνθρωπος έχει Γαλλίδα μητέρα και ξαδέρφη που του είχε πει πως θα πήγαινε στο συναυλιακό χώρο που χτύπησαν τα βλαμμένα που τους έταξαν πιλάφια και ουρί του παραδείσου για να πάνε να ανατιναχτούν για το "θεό". Χωρίς να ξέρουν, ειρωνία. Τσουβάλιασμα, αυτοί που θίγονται από το τσουβάλιασμα. Γενικά, πάντως, πολλές ενοχές. Από χθες έχω βαρεθεί να διαβάζω για τις σταυροφορίες και πόσο φταίει η Δύση. Ήμαρτον, κοντεύουμε τη χιλιετία από αυτή την ιστορία. Και, αν πούμε για τις σταυροφορίες, να πούμε και για το πώς, ακριβώς (μα ακριβώς όμως) εξαπλώθηκε το Ισλάμ, για την αισχρή καταπίεση των γυναικών, για το τι σημαίνει χαλιφάτο, πότε τελειώνει η εξάπλωσή του (hint: όταν όλοι οι άπιστοι πάψουν, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, να είναι "άπιστοι") και τι επιδιώκουν τα κτήνη του Ισλαμικού Κράτους. Αυτό, για όσους φαντασιώνονται πως αν τους "αφήσουμε στην ησυχία τους" θα μας αφήσουν κι αυτοί στη δική μας. Υ.Γ. Τα παραπάνω δε συνιστούν δικαιολογία για τα εγκληματικά λάθη της Δύσης. Φευ, αυτές τις τραγικές στιγμές για το Συριακό λαό, όλως παραδόξως στη Δύση στρέφονται εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι. Ούτε στη Σαουδική Αραβία, ούτε στα Εμιράτα, ούτε στην Κίνα, ούτε στη Ρωσία. Παράδεισος σίγουρα δεν είναι η Δύση, αλλά από ό,τι διαθέτει η ανθρωπότητα, σε επίπεδο ελευθεριών, σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και προοπτικών για το αύριο, είναι ό,τι καλύτερο διαθέτουμε. Ας προσπαθήσουμε να το περιφρουρήσουμε και να το βελτιώσουμε. 4
DDevil Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Ρε παιδιά, έλεος. Εντάξει , χρησιμοποίησαν ένα app για να δηλώσουν την συμπαράσταση τους. Μαγκιά τους. Κι εσείς που τους κράζετε, αλληλέγγυοι του πληκτρολογίου είστε. Υπάρχουν βέβαια και αυτά που είναι γελοία . Η παρακάτω κυρία πενθεί τους νεκρούς : Καλα αυτη ειναι για άλλες δουλειες .... με τα κατάλληλα δωράκια βεβαιως βεβαιως 1
Vapir Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 προσωπικά μου είναι αδιάφορο αν κάποιος έβαλε την σημαία , αν δεν την έβαλε , αν του αρέσει η αν δεν του αρέσει, ο καθένας ας κάνει ότι θέλει. Γνωρίζω ηλίθια και κενά ανθρωπάκια που έσπευσαν να την βάλουν αλλα γνωρίζω και σοβαρούς ανθρώπους με μυαλό και αξία που έκαναν το ίδιο , οπότε δεν μου λέει κάτι αυτό, δεν θα τους χαρακτηρίσω όλους ηλίθιους επειδή έχουν κάτι κοινό μαζί τους.
Gtr34 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Η κατάσταση θυμίζει κηδεία, όπου πολλοί είναι σε βαρύ πένθος και μόλις τελειώσει το μυστήριο, πέφτουν με τα μούτρα στα κουλουράκια σαν να μην υπάρχει αύριο. Τέτοιες συμπεριφορές δεν μπορείς να τις αλλάξεις.Εσύ κράτα την ουσία, προβληματίσου και αδιαφόρησε γι αυτά τα άτομα.
Moderators stormrain Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δεν μπορω να καταλαβω που επηρεαζει τον καθενα το τι κανει ο αλλος στο facebook. Αντε και βαζει τη φωτογραφια της σημαιας υποκριτικα ή απλα ακολουθωντας το ρευμα. Και? Το να το κρινετε και να επισημανετε απο κατω πως ειναι υποκριτικο, που ακριβως βοηθαει? Αντε και το εβγαλε. Και? Ειναι καλυτερο/χειροτερο απο πριν? Και γιατι? Προσωπικα δεν εβαλα τη σημαια γιατι θεωρω πως δεν βοηθας με αυτον τον τροπο και δεν εχει νοημα. Για μενα. Οποτε δεν εβαλα. Εγω. Τωρα ο αλλος που εβαλε μου ειναι αδιαφορο, φαση γουστο του, μαγκια του, watever του. Δεν θα του κανω και υποδειξη στο πως πρεπει να συμπεριφερεται και να πραττει. Καθαρα τωρα με βαση τον τιτλο του θεματος, ειτε εγω ειμαι περιεργος ειτε οι υπολοιποι δε με ενδιαφερει. Each to their own. 1
parlapipas25 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Η σημαια σας πειραξε μονο;Η επιφανειοτητα και η ματαιοδοξια που επικρατει δεν την βλεπει κανεις; Στο μπλα μπλα ας πουμε δεν βλεπει κανεις την ρηχοτητα που υπαρχει; Δεν ξερω αν ειναι ετσι γενικα στο ιντερνετ,ας πουμε αν προσελκυει ρηχους ανθρωπους η αν ειναι στην Ελλαδα τοσο εντονο το φαινομενο η ειναι παγκοσμιο. Δεν ξερω αν αυτο ειναι αποτελεσμα της δυτικης ζωης. Δεν μπορω να πω κατι με σιγουρια αλλα οσο μεγαλωνω βλεπω ολο και πιο ξεκαθαρα τα πραγματα. 3
bosei Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Εγώ πάντως έμεινα μαλάκας με το παρακάτω. Ρωτάω χτες μία κοπέλα της παρέας γιατί έβαλε την σημαία. Μου λέει για να τους στηρίξω, της λέω δηλαδή πως τους στήριξες ? Και μου λέει "Μην με κρίνεις...λες και έχεις καλύτερο facebook εσύ". 3
xpapias Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Εγώ κάποια στιγμή κοίταζα με λογαριασμο φιλου κάποια προφιλ γνωστων. Με ειχε πιασει κατάθλιψη με τη ζωή που δειχνουν να εχουν (όλοι ευτυχισμενοι και γ@#!ω) ή μαλλον με τη ζωή που θα θελαν να πείσουν οτι έχουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα