kalodrei Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 μολις μου ηρθε mail ξεκινισε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bubs Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Παιδιά θα έρθει, ούτε εγώ πλήρωσα με paypal και ήμουν από τις πρώτες παραγγελίες (25/11 βραδυ) και ήρθαν χθες. Το παιδι της DHL που είναι για την περιοχή μου, μου είπε ότι έδωσε καμια 20αρια ιδια πακέτα (το σακουλάκι λέει hawkers) μονο σε αυτή την περιοχή χθες 2/12 που παρέλαβα κ εγώ οποτε θα γίνεται της τανας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Onelove Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Παρέλαβα και εγώ σήμερα από παραγγελία 29/11. Το ένα ποδαράκι που πατάει πάνω στην μύτη ήταν μαγκωμένο και αναγκάστικα να το ξεβιδώσω για να φτιάξει εν μέρη.Κατά τα άλλα πολύ ωραία. Εμένα δεν γίνονται τελείως μαύρα μπροστά από οθόνη (DIAMOND- ALL BLACK CLASSIC) συν ότι το πιο σκούρο τους είναι σε 0 μοίρες δηλαδή όπως όταν μπένουν στο κεφάλι και οχι στις 45 όπως στο βίντεο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntenteras Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Εμένα δεν γίνονται τελείως μαύρα μπροστά από οθόνη (DIAMOND- ALL BLACK CLASSIC) συν ότι το πιο σκούρο τους είναι σε 0 μοίρες δηλαδή όπως όταν μπένουν στο κεφάλι και οχι στις 45 όπως στο βίντεο. Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και με τα δικά μου. Άρα είναι ή δεν είναι polarised; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Στις 0 μοίρες όταν κοιτάνε ίσια τα γυαλιά δεν είναι μαύρα βλέπεις την οθόνη. Μόλις τα γυρνάω όπως αυτός στο βίντεο αυτομάτως μαυριζουν. Από την μία μεριά μόνο μαυριζουν από την αντίθετη το αντίθετο. Δοκιμάστε και από τις 2 μεριές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bubs Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Παρέλαβα και εγώ σήμερα από παραγγελία 29/11. Το ένα ποδαράκι που πατάει πάνω στην μύτη ήταν μαγκωμένο και αναγκάστικα να το ξεβιδώσω για να φτιάξει εν μέρη.Κατά τα άλλα πολύ ωραία. Εμένα δεν γίνονται τελείως μαύρα μπροστά από οθόνη (DIAMOND- ALL BLACK CLASSIC) συν ότι το πιο σκούρο τους είναι σε 0 μοίρες δηλαδή όπως όταν μπένουν στο κεφάλι και οχι στις 45 όπως στο βίντεο. Ισως να εχει να κανει με το πανελ της οθονης. Αυτο δεν γινεται σε ολες και καταμαυρο παλι δεν νομιζω να γινεται (και εμενα πολυ σκουρο μπλε φτανει) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UpToDate_ Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Και σε εμενα ηρθε email μολις. Παραγγελια 27/11Εκτιμωμενη παραδοση σημερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinezos69 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 στάλθηκαν και τα δικά μου....παραγγελία 1/12. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Παρασκευή σήμερα και στις 2 παραγγελίες δεν εχει ερθει ακόμη αριθμός αποστολής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Παρέλαβα αυτά εδώ: http://hawkersco.com/products/diamond-black-sky-classic Μου κάνουν στην κεφάλα μου μια χαρά αλλά δεν μου αρέσουν και πολύ. Θα πάνε για δώρο μάλλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Πηγα πουρνο πουρνο στην DHL μολις ανοιξε και τσιμπησα το ιδιο με του Questioner επισης ειχε στο Ηρακλειο αλλα 4 σακουλακια Hawkers και στο 1 πρεπει να ειχε 2 ζευγαρια (ρουφιανος κανονικος).Δυστυχως στην δικη μου κεφαλα δεν μου καθησε καλα αν και ηταν μουρατο (το πασαρα στην γυναικα λεγωντας της οτι το πηρα για αυτη οποτε Win win! ) Ευτυχως τα αλλα 2 που πηρα δεν ηταν Classic που ειχε ειπωθει εδω οτι ηταν λιγο μικροτερα οποτε ακομα ελπιζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black66.gr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Εμένα από τις 30/11 τίποτα ακόμα. Άλλος ένας τρόπος να τσεκάρεις τα γυαλιά είναι και ο παρακάτω,αλλά πρέπει να έχεις δύο ζευγάρια που να είναι πολωτικά και τα δύο.Γίνεται σε λάμπα αλλά και στο φως του ήλιου. https://www.youtube.com/watch?v=eqe-tpXrEiU Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Παιδιά υπάρχει κανείς άλλος που να έκανε παραγγελία Παρασκευή και Δευτερά και να μην έλαβε αριθμό αποστολής και για τις 2 παραγγελίες; Δεν έχω πρόβλημα για την καθυστέρηση αλλά να ενημερώσουνε και όχι να στέλνουν email riomare κονσέρβα .. Λέω να τους στείλω και δευτερο email. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalodrei Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 μολις παρελαβα , πολυ καλα για τα χρηματα που εδωσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KRIKON Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Moλις ηρθε τρακ και σε μενα.Γιατι ρε παιδιά δεν σας αρεσαν τα classic?Μιας και τα εχω παρει σε 2 χρωματα(total black και las vegas) για να κρατησω το ενα. Ο φακός ειναι πολύ μεγάλος? Μιας και δεν εχω μεγάλο πρόσωπο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις