Dvs Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Δεν ξερω αν κολλαει ακριβως εδω το ποστ. Έχω ενα thermaltake modular 750W και ψάχνω τα καλώδια για να συνδέσω την κάρτα γραφικών 6pin to 6pin pcie , male και απο τις 2 πλευρές. Ψάχνω κατι τετοιο αλλα Ελλάδα και skroutz δεν το βρίσκω πουθενά! Καμια ιδεα πριν το πάρω απο ebay και περιμένω 1+ μήνα; Ευχαριστώ
Shion Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Καλημέρα σας, Έκανα παραγγελία αυτής της gpu : http://www.cosmodata.gr/product/334720/ipologistes-anavathmisi/pc-hardware/kartes-grafikon/karta-grafikon-gigabyte-geforce-gtx-1660-super-6gb-gv-n166soc-6gd και αυτού του τροφοδοτικού : https://www.e-shop.gr/psu-corsair-tx-m-series-tx650m-650w-80-plus-gold-certified-eu-p-PER.643886 Αντικατάσταση τροφοδοτικού από https://www.e-shop.gr/psu-ms-tech-ms-n600-gd-600w-atx-green-diamond-p-PER.640309 που έχω τώρα. Στόχος είναι να αντικαταστήσω τον i5 4670 και μνήμη 8 gb ddr3 που έχω το επόμενο δίμηνο και να πάω είτε στον Ryzen 5 5600x είτε στον ryzen 7 3700x με 16gb ram Είμαι εντάξει με την αγορά που έχω κάνει για τροφοδοτικό έτσι; Just checking όσο δεν είναι αργά να τα γυρίσω πίσω αν ξινίζει κάτι 😛 1
sokos1 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) αλλαγή φρουράς σήμερα, φανταστική ποιότητα κατασκευής τα Seasonic. Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2020 από sokos1 1
litmane Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ακυρο Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2020 από litmane
argosixna Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Παιδια τι παιζει με την εγγυηση του τροφοδοτικου? Μου καηκε ενα 8αρι pin ((αν το λεω σωστα) αλλα λειτουργουν κανονικα τα υπολοιπα. Το καλυπτει η εγγυηση αυτο? Γτ απο το καταστημα μου ειπανε και να το στειλουνε , θα το γυρισουν πισω οπως ειναι....
BlueBlood7 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Επικοινώνησε με την εταιρεία του τροφοδοτικού. Ποιο τροφοδοτικό? Ποιο κατάστημα? 1
argosixna Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 33 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε Επικοινώνησε με την εταιρεία του τροφοδοτικού. Ποιο τροφοδοτικό? Ποιο κατάστημα? Thermaltake smart pro rgb 850w Aπο ενα μικρο μαγαζι με υπολογιστες το πηρα , δεν ειναι απο αλυσιδα.
BlueBlood7 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Επικοινώνησε με την Thermaltake. Λογικά θα σου στείλουν άλλο καλώδιο.
argosixna Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε Επικοινώνησε με την Thermaltake. Λογικά θα σου στείλουν άλλο καλώδιο. Δεν ειναι μονο το καλωδιο , εχει καει και η αντιθετη πλευρα . Εκει που κουμπωνει το καλωδιο 1
BlueBlood7 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, argosixna είπε Δεν ειναι μονο το καλωδιο , εχει καει και η αντιθετη πλευρα . Εκει που κουμπωνει το καλωδιο Ε είπα και εγώ. Μόνο το καλώδιο? Πας για αντικατάσταση. Επικοινώνησε πρώτα να δούμε τι θα σου πούνε. Πιθανόν να σου ζητήσουν κάποια πράγματα όπως φωτό, serial number, απόδειξη(ελπίζω να την έχεις).
argosixna Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 17 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε Ε είπα και εγώ. Μόνο το καλώδιο? Πας για αντικατάσταση. Επικοινώνησε πρώτα να δούμε τι θα σου πούνε. Πιθανόν να σου ζητήσουν κάποια πράγματα όπως φωτό, serial number, απόδειξη(ελπίζω να την έχεις). Μολις εστειλα μηνυμα στην εταιρεια , θα περιμενω να δω τι θα μου πουνε. Μου εκανε εντυπωση που μου ειπανε απο το μαγαζι οτι δεν αξιζει να το στειλουμε γτ δεν θα το καλυψουν.. Τι την εχει την εγγυηση αν οχι γι αυτα τα προβληματα? Ευχαριστω!
BlueBlood7 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Αν υπήρχαν νόμοι θα έκλεινε το 99% των καταστημάτων. 3
Voodooman Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Κάτι που έπαθα εχθές και δεν το περίμενα. Στο μικρό PC είχα ένα Enermax 525W semi modular, το οποίο αντικατέστησα με ένα BeQuiet! Pure power 11 400W gold. Βγάζω το παλιό, κρατάω τα δικά του SATA καλώδια στη θέση τους, βάζω το Bequiet, το πριζώνω στο mobo, πριζώνω και τα SATA, το μηχάνημα δεν παίρνει μπρος. Μετά από κανένα δίωρο και αφού δοκίμασα διάφορα, κατάλαβα ότι τα καλώδια του enermax δεν δούλευαν με το Bequiet. Κουφό μου φάνηκε.
Crybal Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, Voodooman είπε Κάτι που έπαθα εχθές και δεν το περίμενα. Στο μικρό PC είχα ένα Enermax 525W semi modular, το οποίο αντικατέστησα με ένα BeQuiet! Pure power 11 400W gold. Βγάζω το παλιό, κρατάω τα δικά του SATA καλώδια στη θέση τους, βάζω το Bequiet, το πριζώνω στο mobo, πριζώνω και τα SATA, το μηχάνημα δεν παίρνει μπρος. Μετά από κανένα δίωρο και αφού δοκίμασα διάφορα, κατάλαβα ότι τα καλώδια του enermax δεν δούλευαν με το Bequiet. Κουφό μου φάνηκε. Εδω καποιες φορες δεν δουλευουν καλώδια απο διαφορετικά μοντέλα της ιδιας εταιρίας! Παλι καλά που δεν σου εκαψε τιποτα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα