Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήρα το Thermaltake Smart BM2 650w και στο power supply tester μου δείχνει 70ms.Δεν το εχω τοποθετήσει στο PC.Χρειάζεται αντικατάσταση ή δεν θα έχω πρόβλημα? άλλες οι τάσεις ήταν OK.Ευχαριστώ

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, duffyduck είπε

εγω ειχα παρει το Thermaltake Smart BM2 750w και λειτουργει μια χαρα (χωρις να εχω tester)

Τελικά ρώτησα στο youtube τους Hardware Buster και μου είπαν ότι δεν υπάρχει θέμα.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα έχω της coolermaster το g650m μπορεί να με ενημερώσει κάποιος αν το συγκεκριμένο τροφοδοτικό μπορεί να σηκώσει την 1660ti ή την 2060 oc 6gb ή θα έχω πρόβλημα;; 

Επεξ/σία από kjtzemis
Δημοσ.
Στις 15/3/2021 στις 1:00 ΜΜ, grmaster2 είπε

Έχω το συγκεκριμένο εδώ και 4 χρόνια,γενικά είναι μια χαρά τροφοδοτικό.
ΑΛΛΑ, εδω και οχτω περίπου μήνες,έχει αρχίσει να μου δημιουργεί πρόβλημα ο ανεμιστήρας του.
Και εξηγώ... Όπως θα ξέρεις, σε χαμηλά loads το φανάκι δεν δουλεύει. Έλα όμως που σε άσχετα σημεία (ανεξαρτήτως load) ανεβάζει απότομα στροφές και τις ξαναρίχνει με τη μία. Όλο αυτό, έχει ως αποτέλεσμα έναν διαρκή ήχο σαν ξερογκαζιά, άκρως εκνευριστικό.
Όσο έχω ψάξει σε διεθνή φόρουμ,υπάρχει κι άλλος κόσμος που έχει το ίδιο πρόβλημα, όχι όμως τη λύση.
Το να το στείλω πίσω στην Corsair, για rma και εγγύηση δεν αποτελεί επιλογή για μένα γιατί το pc είναι workstation και δεν μπορώ να μείνω χωρίς τροφοδοτικό. Έτσι είμαι στο ψάξιμο για νέο και πλέον θεωρώ πως η seasonic είναι μονόδρομος.

Δημοσ.

μετά από πολύ ψάξιμο και συζητήσεις πείρα το seasonic prime 850w titanium στα 289ευρο,να σου είμαι ειλικρινείς δεν το έχω ακούσει ως τώρα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν κοιτάει προς τα κάτω δες αν είναι καθαρό το φίλτρο, αν δεν γίνει τίποτα γύρισε το προς τα πάνω.

δεν ήξερα ότι το hx δεν έχει επιλογή για απενεργοποίηση του zerofan κάτι που το θεωρώ αρνητικό

Επεξ/σία από grmaster2
Δημοσ.

το φίλτρο είναι πεντακάθαρο. για να απενεργοποιήσεις κάτι,γίνεται μόνο με τα " i " μοντέλα,που συνδέονται με usb 2 με τη μητρική.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

υπάρχει κάπου blueprint για αυτό , σταμάτησε να δουλεύει και για να φτιαχτεί φτηνά πρέπει να το κανω μονος μου τουλάχιστον να υπήρχε κατι για να αρχίσω να μετράω  -CMPSU-750TX-Gallery-tx750-01.png

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μιας και λεμε για τροφοδοτικα ας πω το θεμα που εχω

και τωρα και πριν με αλλο παρομοιο συστημα ryzen 2 2700x και τωρα ryzen 3 3900x

τωρα hydro cooler 360 και πριν αεροψυξη

οταν παιζεις παιχνιδι καλοκαιρι σε δωματιο που εχει πολυ ζεστη αρα ανεβαινει 80 vga 80 cpu 

μετα απο λιγη ωρα 1 +ωρα σβηνει το pc και αφου περασει κανα 5λεπτο και παγωσει το psu τοτε αναβει και πανε ολα καλα .

μονο vga η μονο cpu δεν σβηνει.

psu be quit 850w full modular δεν θυμαμαι αλλα μαλλον το gold

αν βγαλω το psu αποτο κουτι να το συρω εξω 5 ποντους τοτε δεν σβηνει .

ακουω προτασεις .

χειμωνα δεν μασαμε 

Επεξ/σία από kinitos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα το ξαναδώ. Την προηγούμενη που το έκανε δούλευε και δεν το ξανακοιτάξω τώρα. Πάω να τσεκάρω και λέω εδώ

δουλεύει

Επεξ/σία από kinitos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...