Προς το περιεχόμενο

Η Apple κυκλοφόρησε θήκη για τα iPhone 6 και iPhone 6s η οποία ενσωματώνει μπαταρία


Perambulator

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εδώ και καιρό κυκλοφορούν θήκες για το iPhone από τρίτους κατασκευαστές, οι οποίες ενσωματώνουν μπαταρία ώστε, πέρα από την προστασία της συσκευής, να προσφέρουν και επιπλέον ώρες χρήσης.

Η Apple λοιπόν προέβη σε ανάλογη κίνηση, εφόσον το διαδικτυακό της κατάστημα προσφέρει πλέον τη Smart Battery Case που είναι συμβατή με το iPhone 6 και το iPhone 6s.

 

Η θήκη κοστίζει $99 και, σύμφωνα με την Apple, επεκτείνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του iPhone, ώστε να διαρκεί για 18 ώρες χρήσης σε δίκτυα LTE, 20 ώρες αναπαραγωγής βίντεο και 25 ώρες χρόνου ομιλίας.

 

Επιπλέον, η θήκη δεν χωρίζεται σε κομμάτια όπως αντίστοιχες θήκες, αλλά το κινητό γλιστράει μέσα στη θήκη, με τρόπο ανάλογο με τις συμβατικές θήκες. Διατίθεται σε charcoal και white χρώματα και διαθέτει microfiber επένδυση στο εσωτερικό μέρος και σιλικόνη στο εξωτερικό μέρος.

 

Η Smart Battery Case φορτίζει μέσω θύρας Lightning, επομένως είναι συμβατή με όλα τα αξεσουάρ φόρτισης του iPhone (καλώδια, docks κτλ). Φυσικά, οι χρήστες θα μπορούν να φορτίζουν τη θήκη και τη συσκευή ταυτόχρονα (όταν δηλαδή η συσκευή είναι τοποθετημένη μέσα στη θήκη).

 

Ακόμη, σύμφωνα με την Apple, όταν βρίσκεται σε χρήση η μπαταρία της θήκης, στην οθόνη κλειδώματος και το κέντρο γνωστοποιήσεων του iPhone θα προβάλλεται η ένδειξη intelligent battery status. Προς το παρόν, δεν είναι γνωστό εάν θα κυκλοφορήσουν παρόμοιες θήκες για το iPhone 6 Plus, iPhone 6s Plus και παλιότερα μοντέλα.

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

 

Link.png Site: TheVerge
Link.png Site: Apple

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το ουσιαστικό καλό της είδησης ειναι οτι η ίδια η Apple έβγαλε τη θήκη. Επομένως παραδέχεται οτι για κάποια μερίδα χρηστών υπάρχει θέμα. Αναλόγως τωρα τι στατιστικά εχουν, αν δλδ αυτή η μερίδα δεν ειναι καθόλου ευκαταφρόνητη, να αλλάξουν νοοτροπία στο θέμα της μπαταρίας στα επόμενα μοντέλα. Ίδωμεν :)

  • Like 7
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...