ProponitisTouKanape Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Πιστευω παιζει απο ΚΤΕΛ σε ΚΤΕΛ. Πχ ΚΤΕΛ Λαρισας τα δρομολογια για Αθηνα ειναι αρκετα πολιτισμενα, με Wifi, δειχνουν και καποια ταινια (συνηθως δευτερης διαλογης βεβαια) και επειδη τα περισσοτερα δρομολογια ειναι διωροφα (και χωρις σταση μαλιστα), ακομα και να ερθει να κατσει κανας τσακωμενος με το σαπουνι διπλα σου ή καμια φαλαινα, μπορεις να αλλαξεις, ανοιγεις και το λαπτοπ και πριν το καταλαβεις φτανεις. Ωστοσο αυτο που μου κανει πολυ αρνητικη εντυπωση καθε φορα που ταξιδευω με ΚΤΕΛ ειναι οι τραγικοι σταθμοι λεωφορειων. Παιζει να μην εχουν κανει ουτε τη στοιχειωδη ανακαινιση απο τοτε που τους πρωτοεφτιαξαν. Ειδικα η Αθηνα ειναι απαραδεκτο να μην εχει ενα πολιτισμενο σταθμο λεωφορειων (καποτε ελεγαν θα φτιαξουν στον Ελαιωνα, καποτε ομως)
Miracle Worker Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Στον Αθήνα το πιο τραγικό είναι η διαδρομή με το 051 από και προς το ΚΤΕΛ. Μερικές φορές όταν φεύγω νιώθω σα να μου λέει "φύγε και μην ξαναπατήσεις εδώ βρωμερέ επαρχιώτη". Είναι που πρέπει να παίξεις τέτρις για να χωρέσεις με όλα τα μπαγκάζια στα πλέον ακατάλληλα για αποσκευές λεωφορεία(πραγματικά, γιατί; ), έχεις και όλον τον υπόκοσμο της Αθήνας να μπαινοβγαίνει.
Vapir Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 βλέπω δύο κυράτσες να κάθονται στη θέση μου. Μάλιστα, η γηραιότερη μόλις μπήκα μέσα, αναφώνησε, "Α εγώ τώρα δε σηκώνομαι με τίποτα από εδώ¨. Λέω, δε μαμιέται, θα βρω κάπου αλλού να κάτσω. στη θέση σου μόνο κ μόνο που το είπε αυτό θα της έλεγα σήκω τώρα μη σου σπάσω τα μούτρα οι γριές στο αστικό-υπεραστικό αποφεύγουν να κάτσουν δίπλα μου , 99,9% αν κάτσει δίπλα μου κάποιος θα είναι γκόμενα μέτρια ή καλή έχω κάτι απωθητικό για τις γριές κ τους γέρους, κ ευτυχώς δηλαδή γιατι συνήθως είμαι τσαντισμένος κ δεν τις μπορώ καθόλου. μια φορά σε αστικό βοήθησα μια γριά να κατέβει και και μου λέει "παλικάρι μου να σε έχει ο θεός καλά" της λέω "τίποτα κούκλα" και της χαμογελάω κλίνοντας της το μάτι ήταν πολύ χαρούμενη γριά , σπάνιο 7
ProponitisTouKanape Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Στον Αθήνα το πιο τραγικό είναι η διαδρομή με το 051 από και προς το ΚΤΕΛ. Μερικές φορές όταν φεύγω νιώθω σα να μου λέει "φύγε και μην ξαναπατήσεις εδώ βρωμερέ επαρχιώτη". Είναι που πρέπει να παίξεις τέτρις για να χωρέσεις με όλα τα μπαγκάζια στα πλέον ακατάλληλα για αποσκευές λεωφορεία(πραγματικά, γιατί; ), έχεις και όλον τον υπόκοσμο της Αθήνας να μπαινοβγαίνει. Η συγκεκριμενη ειναι οντως τραγικη γραμμη. Βλεπεις δεν φτιαξαμε μετρο να εξυπηρετει το μεγαλυτερο σταθμο λεωφορειων στην Αθηνα. Και οι ταξιτζηδες; Κλεφτες θα γινουν;
zio10 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Η συγκεκριμενη ειναι οντως τραγικη γραμμη. Βλεπεις δεν φτιαξαμε μετρο να εξυπηρετει το μεγαλυτερο σταθμο λεωφορειων στην Αθηνα. Και οι ταξιτζηδες; Κλεφτες θα γινουν; Ε καλά, κάποιοι δεν θα δυσκολευτούν και ιδιαίτερα... 1
Valerie_ Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 πάντως τα κτελ από και προς θεσσαλονίκη είναι πολύ εντάξει,δεν μου έχει τύχει καμία τραγική ιστορία καθώς συνήθως παίρνω το βραδινό δρομολόγιο που πάει κατευθείαν Πειραιά και κοιμάμαι. μόνο ο σταθμός που σταματάει όταν κατεβαίνει αθήνα είναι άθλιος,έχει μείνει στη δεκαετία του 80 και πανάκριβος. αλλά δεν με νοιάζει τόσο πάντα παίρνω κανένα κρακεράκι και νερό μαζί
zio10 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 πάντως τα κτελ από και προς θεσσαλονίκη είναι πολύ εντάξει,δεν μου έχει τύχει καμία τραγική ιστορία καθώς συνήθως παίρνω το βραδινό δρομολόγιο που πάει κατευθείαν Πειραιά και κοιμάμαι. μόνο ο σταθμός που σταματάει όταν κατεβαίνει αθήνα είναι άθλιος,έχει μείνει στη δεκαετία του 80 και πανάκριβος. αλλά δεν με νοιάζει τόσο πάντα παίρνω κανένα κρακεράκι και νερό μαζί Αυτοί που κοιμούνται στα λεωφορεία είναι πολύ τυχεροί! 1
tsakonas Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δε θα ξεχάσω ποτέ διαδρομή από καβο για Κέρκυρα... Μέσα από τα χωριά... Το λεωφορείο γεμάτο τουρίστες, μόνος Έλληνας εγώ, ο οδηγός πριν την σύνταξη και ο εισπρακτορας... Κλασικό ελλαδισταν, σε κάθε χωριό σε κάθε στροφή σχεδόν, παρκαρισμενο όχημα εμποδίζει... Οδηγός κορναρει με μανία τουλάχιστον 100 φορές το λεπτό... Σχεδόν σε κάθε περίπτωση δεν εμφανίζεται κάνεις... Και τότε ο οδηγός το χάνει τελείως και αρχίζει παραλήρημα χριστοπαναγιας.. Και κάθε λογής καντηλι..οι τουρίστες γελουσαν προφανώς κατάλαβαν ότι εβριζε .. Το καλύτερο βέβαια ήταν όταν ερχοντουσαν οι ιδιοκτήτες των ιχ... Τι μανες, τι υγείες... Τους ψόφησε 12
βασίλης33 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 αθήνα αγρίνιο το καλοκαίρι με έφερε ο θεός και η τύχη να μπώ σε κτέλ μετά απο πολλά χρόνια. δίπλα μου τύπισσα ψηλή αδύνατη λέω καλά είμαστε( οτι δέν μου έκατσε κάνας περίεργος/χοντρός/άπλυτος ΄και όχι κάτι πονηρό δλδ) κάθισε παράθυρο δέν με ενοχλούσε δέν την ενοχλούσα. κύριοι, όντας κομμάτια απο το προηγούμενο βράδυ προσπάθησα να κοιμηθώ αλλά μάταια. η τύπισσα είχε ένα τηλ που χτύπαγε ανα 5 λεπτά με ringtone τικα τακα τικα τακ κτλ...... σιχάθικα την ζωή μου 2
TriLoBiTe Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Έχω κάνει σεξ δύο φορές μέσα σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Υπάρχουν κάμερες. Ο οδηγός βλέπει. Πάλι καλά που δεν το στούκαρε 2
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δεν έχω μπει ποτέ στη ζωή μου σε ΚΤΕΛ στην Ελλάδα αν και θεωρητικά ξέρω να τα αναγνωρίσω. Φυσικά δεν έχω μπει ποτέ και σε αστικό λεωφορείο στην Αθήνα (με εξαίρεση μια φορά στα 18 που αναγκάστηκα). 1
g_alkis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Εσύ χάνεις Και που να διαβάσει το ποστ από paoki
gokuthelegend Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Μιας και πολλοί λένε για τον στρατό, ας πω και εγώ την ιστορία μου για μια φορά που γύρναγα σπίτι από άδεια. Είχα πιάσει 2η ή 3η σειρά μπροστά, δεν θυμάμαι ακριβώς. Ο οδηγός αρκετά μεγάλος, 60άρης, πιθανώς και 70άρης. Σε κάποια στιγμή καθώς κοντεύουμε να φτάσουμε στο τέρμα κάνει μια απότομη στραβοτιμονιά, πατάει αμέσως φρένο και λέει "ωχ, δεν αισθάνομαι καλά", έμεινα κόκκαλο. Από εκείνη την στιγμή ήμουν με την ψυχή στο στόμα. Ευτυχώς κοντεύαμε να φτάσουμε και επιπλέον από την αρχή της διαδρομής είχε μείνει στο λεωφορείο και ο εισπράκτορας και του μιλούσε συνεχώς για να βεβαιωθεί ότι είναι καλά, αλλά από εκείνη την στιγμή επαναλάμβανε συνέχεια "δεν είμαι καλά, δεν είμαι καλά".
FilipposMD Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Πω, θυμήθηκα κάτι παλιές ιστορίες, μια και μικρότερος ταξίδευα πολύ με ΚΤΕΛ. Τώρα πιο σπάνια και είναι και πολύ πιο πολιτισμένα. Μερικές αναμνήσεις: 1. Νυχτερινό δρομολόγιο Θεσ/νίκη-Κομοτηνή. Κοιμάμαι του καλού καιρού, μέχρι που ακούω κάτι κόρνες και διαπιστώνω ότι υπάρχει ένας διαπληκτισμός με έναν νταλικέρη που προσπερνάει. Τα παίρνει ο οδηγός του ΚΤΕΛ και αρχίζει να κυνηγάει την νταλίκα. Την προσπερνάει, σταματάει το λεωφορείο, κατεβαίνει, παίρνει κάτι πέτρες, την στήνει μπροστά από το λεωφορείο και την ώρα που περνάει η νταλίκα τις πετάει προς το όχημα! Στην εθνική όλα αυτά! Μετά ξανανεβαίνει και ξανακυνηγάει την νταλίκα (οι χριστοπαναγίες είναι αυτονόητες προφανώς), αλλά δεν την ξαναβρήκε. Μέχρι που σταματήσαμε σε ένα βενζινάδικό εκτός προγράμματος και κατέβηκε να ψάχνει αν η νταλίκα ήταν σταματημένη εκεί. Φυσικά δεν έκλεισα μάτι μέχρι να φτάσουμε Κομοτηνή. Ακόμα το θυμάμαι και μετανιώνω που δεν είχα πάει στην αστυνομία να κάνω καταγγελία, αλλά ήμουν πιτσιρικάς και φοβόμουν τότε. 2. ΚΤΕΛ Θεσ/νίκη-Αθήνα. Περνάμε τα πρώτα διόδια και ξαφνικά το λεωφορείο κάνει στροφή 180 μοιρών, κόβοντας κάθετα την εθνική. Φρικάρω εγώ, κοιτάζω πίσω και βλέπω καπνό να βγαίνει από το λεωφορείο. Τελικά είχε πάρει φωτιά κάτι και μας κατέβασαν άρον άρον. Εντάξει, την έσβησε ο οδηγός αμέσως και μετά από καμιά ώρα ήρθε άλλο και μας πήρε. Γιατί έκανε την στροφή όμως, με την απορία θα μείνω. Αφού δε μας εμβόλισε κανένας... 3. Οικογένεια -όχι και η πιο καθαρή του κόσμου- κάθεται μπροστά μου και το παιδάκι χέζεται πάνω του κάπου στην Λάρισα. Δεν μιλάμε για μωρό. Μέχρι την επόμενη στάση μοσχομύριζε όλο το λεωφορείο. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα