Miracle Worker Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ δεν έχω καν τηλεόραση. Έχουν οι γονείς μου, σήμερα που έφτασα στο αμήν της βαρεμαρας την άνοιξα πέντε λεπτά και την έκλεισα. Η τηλεόραση είναι συνήθειο. Αν έχεις καιρό να δεις δύσκολο να βρεις κάτι ενδιαφέρον, τουλάχιστον στα συμβατικά κανάλια.
Βασίλης_29 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 γουστα ειναι αυτα ρε παιδια εγω σιχαινομαι ολα τα αναψυκτικα σιροπι με χρωμα και ενα τονο ζαχαρι.Χιλιες φορες εναν φυσικο χυμο. Αλλα αν δω καποιον που να του αρεσουν δεν θα του πω καλα πως το πινεις αφου στην πλεοψηφια αρεσει σημαινει πως εγω ειμαι ο παραξενος Πολύ λάθος σκεπτικό για εμένα να αποδέχεσαι τι κάνει η πλειοψηφία και να θεωρείς τον εαυτό σου παράξενο επειδή δεν το κάνει. Εγώ πίνω coca cola από πολύ μικρός και θαυμάζω όσους δεν πίνουν, την είχα κόψει για 1 έτος αλλά έκανα το λάθος να ξαναπιώ, γενικά είμαι αδύναμος χαρακτήρας και αρκετές τροφές μου προκαλούν εξάρτηση, κάτι σαν το τσιγάρο. Στην περίπτωση που αναφέρεις εσύ είσαι ο μάγκας και η πλειοψηφία αυτοί που έχουν πρόβλημα (και εγώ μαζί). 2
drake. Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Αυτή τη διαφήμιση την βρίσκω αρκετα καλή 3
ca6mio Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 γτπ διαφημισεις αυτες με τα καλα ενεχυροδανειστηρια που σου τρωνε τα χρυσαφικα σαν κοσμηματα και οχι σαν μεταλο. Φοβερες διαφημισεις εκανε η νοβα με εκεινο το πουτ δε κοτ νταουν και του Ασημακη τη θυγατερα 2
duende Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 +100000000 για τον !@#$%^& στις διαφημισεις του mediamarkt. περνουν παρα πολυ σκοτεινες σκεψεις απο το μυαλο μου οταν τον ακουω.. 4
tehAllantin Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 έλα, δεν έβαλες την καλύτερη του τζονι εβερ, αυτή με τους ψαρανθρώπους! τι σχέση έχουν όμως αυτές σε τόπικ με "εμετικες διαφημίσεις";;;; 2
Glikos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Οι ξένες διαφημίσεις έχουνε budget. Μερικές είναι υπερπαραγωγή. Εμάς είναι για το ρέμα 1
Miracle Worker Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 έλα, δεν έβαλες την καλύτερη του τζονι εβερ, αυτή με τους ψαρανθρώπους! τι σχέση έχουν όμως αυτές σε τόπικ με "εμετικες διαφημίσεις";;;; Το τόπικ του φραμπαλά έχει γίνει hijacked, καιρός να αλλάξει ο τίτλος.
Βασίλης_29 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 έλα, δεν έβαλες την καλύτερη του τζονι εβερ, αυτή με τους ψαρανθρώπους! τι σχέση έχουν όμως αυτές σε τόπικ με "εμετικες διαφημίσεις";;;; Εννοώ είναι μέσα στις καλύτερες που έχω δει. Τώρα από χειρότερες, γενικά οι διαφημίσεις στην τηλεόραση πάντα μου την έσπαγαν, πλέον δεν ασχολούμε με αυτές, χαμηλώνω την τηλεόραση και αφήνω να περάσουν.
paoad Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Ποια κόκα κόλα και Τζαμπο ρε παιδιά! Εγώ μ αυτό εδώ θέλω ξεριζώσω τις φλέβες μου. , 6
crom251 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Το τόπικ του φραμπαλά έχει γίνει hijacked, καιρός να αλλάξει ο τίτλος. Αφου εγινε που εγινε... Πολυ ωραια διαφημιση τσιχλας... Και εκει που εψαχνα για την παραπανω πετυχα και αυτην... Στο 0:11 Μηλιαριεση μαζι με Ψιψινελη!!! 1
WorLogik Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δε μπορώ άλλο!! Σιχάθηκα την διαφήμιση της κοκα κολα. Πάντα γλοιώδεις διαφημίσεις αυτό το αναψυκτικό με την περίεργη γεύση που για κάποιον περίεργο λόγο τρελαίνονται όλοι.Χτυπάει στα νεύρα αυτό το τραγούδι. Καμία έμπνευση πλέον στις διαφημίσεις. εμπνευση απο διαφημισεις? ενδιαφερον.
iordanis77 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Ο θειος θελει ηρεμια και βολτες χαλαρες, λεμε (θα οδηγησω εγω). Εγώ δεν έχω καν τηλεόραση. Έχουν οι γονείς μου, σήμερα που έφτασα στο αμήν της βαρεμαρας την άνοιξα πέντε λεπτά και την έκλεισα. Και τι κανεις με ενημερωση, ψυχαγωγια, αθλητικα?
φραμπάλα Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Το τόπικ του φραμπαλά έχει γίνει hijacked, καιρός να αλλάξει ο τίτλος. ποιος είναι ο φραμπαλάς; 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα