Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άθεος είναι ο άνθρωπας, όχι αγέννητος :)

Ναι οκ, απλά από περιέργεια ρώτησα. Μπορεί να μην το γιορτάζει ούτε αυτό.

• Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

• Moderators
Δημοσ.

Εγω τις λεω τις ευχες ανεξαρτητως αν ειναι αθεος ο αλλος ή οχι. Στο κατω κατω ειναι ευχες, δεν τον βριζεις ξερωγω. Μια φορα νομιζω μου εχουν ριξει ακυρο αλλα τους ειπα ακριβως αυτο, "Ευχες ειναι ρε συ γιορταζεις δε γιορταζεις παρτες να τις εχεις"

• Like 5
  • Moderators
Δημοσ.

Ναι οκ, απλά από περιέργεια ρώτησα. Μπορεί να μην το γιορτάζει ούτε αυτό.

Ανάλογα πως το εννοείς :-P πάρτυ και τέτοια Όχι. Τα τελευταία χρόνια δεν έκανα τίποτα. Αλλά ευχες δωρα δέχομαι Τότε :-P

• Like 1
Δημοσ.

Ανάλογα πως το εννοείς :-P πάρτυ και τέτοια Όχι. Τα τελευταία χρόνια δεν έκανα τίποτα. Αλλά ευχες δωρα δέχομαι Τότε :-P

Για τις ευχές ρωτούσα, thanks :)

• Moderators
Δημοσ.

Εχω και αθεους φιλους.. ενα ευχαριστω το λενε ! Καποιος που κανει το αντιθετο ειναι κομπλεξικος.

Κομπλεξικός; Ούτε καν! Με τη λογική σου αν σου πρόσφερει κάποιος κοκα και πείς Όχι δεν κάνω είσαι κομπλεξικη!

Δεν γιορτάζω δεν θελω ευχες τόσο απλα. Κομπλεξικοί είναι αυτοί που ξέρουν ότι δεν γιορταζεις αλλά σου εύχονται χωρίς να σέβονται τα πιστεύω σου.

• Like 1
Δημοσ.

Κομπλεξικός; Ούτε καν! Με τη λογική σου αν σου πρόσφερει κάποιος κοκα και πείς Όχι δεν κάνω είσαι κομπλεξικη!

Δεν γιορτάζω δεν θελω ευχες τόσο απλα. Κομπλεξικοί είναι αυτοί που ξέρουν ότι δεν γιορταζεις αλλά σου εύχονται χωρίς να σέβονται τα πιστεύω σου.

Οπα συμπατριωτη παρεξηγησες... Το να σε αποπαρει καποιος το θεωρω κομπλεξ.. ελα τωρα ωρε ματια που μου συγκρινεις τις ευχες με την κοκα!

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Δεν το πήγα στο προσωπικό πριν , γράφω από κινητό και βαριέμαι να εξηγώ. Ναι δεν λέω να τον βρίσεις απλά λες ένα δε γιορτάζω και τέλος Αυτό

Δημοσ.

Δεν το πήγα στο προσωπικό πριν , γράφω από κινητό και βαριέμαι να εξηγώ. Ναι δεν λέω να τον βρίσεις απλά λες ένα δε γιορτάζω και τέλος Αυτό

Δεν το πηρα προσωπικα βρε... Αλλα οκ ευχη σου δινει ο αλλος , να τον αποπαρεις? Δεν ειναι χαζο? Ενταξει δεν σου εριξε και αγιασμο :P

Μπορείς να πεις ευχαριστώ για τις ευχές, αν και δεν γιορτάζω. Νομίζω είναι οκ για όλους :)

Η επιτομη της διπλωματιας!!

Δημοσ.

Δεν το πηρα προσωπικα βρε... Αλλα οκ ευχη σου δινει ο αλλος , να τον αποπαρεις? Δεν ειναι χαζο? Ενταξει δεν σου εριξε και αγιασμο :P

Η επιτομη της διπλωματιας!!

Ε το να πεις πάρ'το πίσω δεν γιορτάζω είναι κάπως απότομο! :P

• Like 1
Δημοσ.

Το να σου λενε χρονια πολλα και να λες δεν γιορταζω, μου θυμισε την αλλη που ελεγε πως της κανουν δωρα και τους ελεγε εχω ηδη τετοιο πραγμα δεν το θελω...

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...