evabb Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Ρε συ DDevil, επειδή εσένα δεν σού'χει πετύχει φιλία με γυναίκα αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει! Κι εγώ έχω κολλητό, είναι ο αδερφός που ποτέ δεν είχα. Και wingman έχουμε κάνει ο ένας στον άλλο κάμποσες φορές. Και φυσικά τα θέματα συζήτησης που έχουμε δεν περιορίζονται στα γκομενικά μου ή στα δικά του. Πραγματικά, δεν ξέρω με ποιόν τρόπο μπορεί να πιστέψετε μερικοί ότι όντως υπάρχει φιλία μεταξύ άντρα-γυναίκας.... Εγώ πάντως το ζω και το απολαμβάνω. Γιατί επίσης αν είχα μόνο γυναίκες φίλες θά'χα αυτοκτονήσει. τι να σου πω ρε νενυα αλλα ουτε εμενα μου εχει τυχει αληθινη φιλια με αντρα (ετεροφυλοφιλο). δεν λαμβανω υποψην μου ατομα με τα οποια μιλαω που και που προφανως. αν και σε νιωθω που λες οτι θα ειχες αυτοκτονησει μονο με τις γυναικες φιλες σου. πολλες φορες τα ενδιαφεροντα τους ειναι αρκετα περιορισμενα.
bluesattack Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Επισης προφανως και υπαρχει κολλητη φιλια μεταξυ ανδρα και γυναικας, (υπο προυποθεσεις βεβαια που περιλαμβανουν την ελλειψη ερωτικης ελξης και απο τις δυο πλευρες) και θεωρω προσωπικα πως παιζει ρολο και η ηλικια της γνωριμιας (και η φαση φυσικα). Ασε που ειναι και βολικο γιατι λαμβανεις και ευστοχες γυναικειες συμβουλες στα ζητηματα σου Απλα δεν καταλαβιανω οσοι πιστευουν πως δε γινεται κλπ, αφου σιγουρα καποιες γυναικες δεν ειναι ο τυπος σας, οπως επισης για καποιες γυναικες δεν ειστε ο τυπος τους, το φυλο πως ακριβως θα περιορισει τη φιλια οταν ισχυουν τα παραπανω? Ενα καρο προυποθεσεις εβαλες .Μα δεν υποτιθεται οτι ολα ερχονται αυθορμητα αφου μπορει να υπαρξει παντελης ελλειψη ερωτικου ενδιαφεροντος ? Το προσπερναμε αυτο. Εννοειται οτι σου δινουν συμβουλες , μπορεις να κανεις συζητησεις γεματες χιουμορ , απαλλαγμενες απο προκαταλειψεις, μπορεις να μιλας για τους/τις συντροφους σου και να κανετε αστειακια για το σεξ , να παιξετε μαξιλαροπολεμο,να ειστε κολληταρια . Και καποια μερα , υπο προυποθεσεις βεβαια , μπορει να καταληξετε να δειτε και ταινια στο σπιτι.(και ολοι ξερουμε τι σημαινει αυτο , ετσι δεν ειναι ? )
deesnider Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 μπορει να καταληξετε να δειτε και ταινια στο σπιτι.(και ολοι ξερουμε τι σημαινει αυτο , ετσι δεν ειναι ? ) Ότι θα εκτιμήσει το home cinema; 1
Valerie_ Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Επίσης κάποια μέρα μπορεί να σε παρηγορήσει από χωρισμό και να σου δώσει ένα ώμο να κλάψεις. Το τ9 αντί για ώμο έγραψε ωμό στην αρχή. Κάτι θα ξέρει. 1
Dakonblackblade Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 τι να σου πω ρε νενυα αλλα ουτε εμενα μου εχει τυχει αληθινη φιλια με αντρα (ετεροφυλοφιλο). δεν λαμβανω υποψην μου ατομα με τα οποια μιλαω που και που προφανως. αν και σε νιωθω που λες οτι θα ειχες αυτοκτονησει μονο με τις γυναικες φιλες σου. πολλες φορες τα ενδιαφεροντα τους ειναι αρκετα περιορισμενα. Πες σε έναν άντρα ότι θα του πάρεις πίπα και δες πως η αληθινή φιλία γυναίκας με άντρα , διαλύεται σε μερικά nanoseconds μέχρι να κατεβάσει το παντελόνι του. 4
bluesattack Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Ότι θα εκτιμήσει το home cinema; Τις η-δονησεις του subwoofer Kατσε ομως να τοποθετηθει και ο stormrain ως πιο εμπειρος. Μπορει και να ειναι αθωο, αν ο ενας δεν ειναι ο τυπος του αλλου, να φορεσουν τις πυτζαμουλες τους και να δουν αγκαλιασμενοι το breakfast at tiffany's 1
DDevil Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 τι να σου πω ρε νενυα αλλα ουτε εμενα μου εχει τυχει αληθινη φιλια με αντρα (ετεροφυλοφιλο). δεν λαμβανω υποψην μου ατομα με τα οποια μιλαω που και που προφανως. αν και σε νιωθω που λες οτι θα ειχες αυτοκτονησει μονο με τις γυναικες φιλες σου. πολλες φορες τα ενδιαφεροντα τους ειναι αρκετα περιορισμενα. Ε ναι. Ουτε ατομα που θα μαζευτειτε να βγειτε παρεα ολοι μαζι. Τεσπα ο καθενας οπως νομιζει. Δεν ειναι θεμα στενομυαλιας ειναι θεμα επιλογων. Καθενας επιλεγει τι προσανατολισμο θα έχει στη ζωη του αλλοι θελουν να ειναι φιλοι αλλοι θελουν να εκτελουν οτι κινειται αλλοι δεν θελουν τιποτα κ.ο.κ. Δεν μπορεις να πεις στον αλλο ξερεις εισαι στενομυαλος επειδη δεν επιλέγεις ποιον θα έχεις φιλο. Ειναι καθαρα δικη του υποθεση.Αμα αρχισουμε να κραζουμε ο ενας τον αλλον για τις επιλογες του ολη τη μέρα αυτο θα κάνουμε.Και δεν εχει και νοημα. Καποιοι μπορει να μη θέλουν να έχουν φιλες για να προλαβαινουν περιστατικα οπως αυτα του Φλαουτιστα ή και αλλων ή και στη τελικη για να ξέρουν τι τους γινεται και να ξέρουν και οι άλλες που βγαινουν μαζι τους. Πχ οταν βγαινω με κάποια και ειμαστε οι 2 μας ειναι ερωτικο τελος. Ετσι δεν υπάρχουν ουτε αμφιβολιες , ουτε θρεντ στα φορα "Τωρα πως με βλεπει???" κτλπ. ουτε τσακωμοι που προκυπτουν απο αυτα τα θρεντ κτλπ κτλπ.
Moderators Spect~ Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Συνηθως αυτοι που εκτελουν οτι κινειται εχουν τρελα ποσοστα αστοχιας
MikeJ Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Παρατηρήστε πως όσο πιο αποτυχημένο είναι το πρώτο ραντεβού (και φαίνεται πως δεν πρόκειται να υπάρξει δεύτερο) τόσο αυξάνει η επιθυμία της γυναίκας να πληρώσει το μερτικό της ( σε φάση δε γουστάρω να δώσω δικαίωμα στον άλλον ότι του χρωστάω κάτι) ... και αντίστοιχα μειώνεται η επιθυμία του άντρα να κεράσει.... (σε φάση γιατί να κεράσω τζάμπα αφού δε πρόκειται να γίνει κάτι....) 3
ribo7 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 ^ σε αποτυχημένο ραντεβού, κέρασα και όχι μόνο δεν έκανε κίνηση, δεν είπε καν ευχαριστώ!!
DDevil Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Συνηθως αυτοι που εκτελουν οτι κινειται εχουν τρελα ποσοστα αστοχιας Εντάξει. Δε διαφωνω. Και μενα δεν μ αρεσει να την πεφτεις σε οτι κινειται ή να την πέφτεις προσβλητικά αλλα εκεινος που κάνει κινησεις για να βρει συντροφια απο μενα ρισπέκτ φιλε γιατι δε περιμενει ουτε απο κοινες παρέες ουτε απο τον περιγυρο του να βρει κάτι ξεβολεύεται και το προσπαθει. Αν θες να βρεις γυναικεια συντροφια δεν θα αρχισεις το πέσιμο? τι θα κανεις θα περιμενεις να ερθει μονο του? θα πεις εγω θα δοκιμασω να την πέσω σε τοσες ξερω γω οσες δω και μου αρέσουν για ενα διαστημα και οτι κάτσει.Θα κατσει κατι δεν μπορει. Και οχι φιλιες και μπερδεματα κατευθειαν θελω να παμε για καφε αμα η αλλη σου πει φιλικα σημαινει οτι δεν έχει ορεξη αρα δεν εχεις να κερδισεις τιποτα αρα προχωρας εφοσον εσυ θές ερωτικη συντροφια και οχι φιλικη. Τι στενομυαλιες και κολοκυθια? εισαι συνειδητοποιημενος. ΠΡΟΣΟΧΗ δεν εννοω φυσικα μπλοκαρισματα απο το φβ και κοψιμο καλημερας και άλλα τέτοια βεβιασμενα και σπασμωδικά πραγματα και συμπεριφορές αλλα να μη βγαινεις και χάνεις το καιρο σου εφοσον εσυ θες άλλα. Καθενας δικαιουται να έχει τις επιθυμιες του.
Moderators Spect~ Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 υπαρχει διαφορα το μιλαε σε καποια που μου αρεσει και οτι την πεφτω σε οτι κινειται μπας και πηδηξω. Παλαιοτερα γνωστος την ειχε πεσει δεν ξερω σε ποσες δεν καταφερε τιποτα μιλησα σε μια για λιγοτερο απο 5 λεπτα ειχα παρει κινητο και φιλι !
dimitra_m3 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 υπαρχει διαφορα το μιλαε σε καποια που μου αρεσει και οτι την πεφτω σε οτι κινειται μπας και πηδηξω. Παλαιοτερα γνωστος την ειχε πεσει δεν ξερω σε ποσες δεν καταφερε τιποτα μιλησα σε μια για λιγοτερο απο 5 λεπτα ειχα παρει κινητο και φιλι ! σε γράψω στο γκινες ωρε
bluesattack Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Η φυση παντως απεχθανεται το κενο (πςςςς.) και φροντισε να το καλυψει με τους friends with benefits
dimitra_m3 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Η φυση παντως απεχθανεται το κενο (πςςςς.) και φροντισε να το καλυψει με τους friends with benefits εδώ στο Ελλαδιστάν λέγεται "βγαίνουμε και περνάμε καλά" έχω δει και ταινίες με τέτοιο story, στο τέλος παντρεύονται...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα