JiovanniGeorgeo Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου Εγώ έχω μια κουλή, πιθανότατα, απορεία. Τι κάνει ένα αθλητικό παπούτσι, πέρα από το χρώμα, να θεωρείται γυναικείο; o.O
dsi44 Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου 3 hours ago, JiovanniGeorgeo said: Εγώ έχω μια κουλή, πιθανότατα, απορεία. Τι κάνει ένα αθλητικό παπούτσι, πέρα από το χρώμα, να θεωρείται γυναικείο; o.O το μεγεθος και οχι το χρωμα. πχ σε saucony ροζ ειναι τα αντρικα και γαλαζιο το γυναικειο. 1
Dr.MikeD Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου 6 hours ago, JiovanniGeorgeo said: Εγώ έχω μια κουλή, πιθανότατα, απορεία. Τι κάνει ένα αθλητικό παπούτσι, πέρα από το χρώμα, να θεωρείται γυναικείο; o.O Ένα αθλητικό παπούτσι χαρακτηρίζεται ως "γυναικείο" κυρίως λόγω διαφορών στη σχεδίαση και εφαρμογή, που βασίζονται στις βιολογικές και εργονομικές διαφορές μεταξύ των γυναικείων και ανδρικών πελμάτων, και όχι απλώς λόγω του χρώματος. Το χρώμα που συναντάμε στα γυναικεία παπούτσια (π.χ. ροζ που αναφέρεις) χρησιμοποιείται καθαρά για λόγους marketing, ώστε να ανταποκρίνεται στις κοινωνικές προσδοκίες του φύλου. Δεν έχει καμία λειτουργική σημασία. Μερικές σημαντικές κατασκευαστικές διαφορές του γυναικείου παπουτσιού: Φάρδος: Το γυναικείο παπούτσι είναι συνήθως πιο στενό στο μεσαίο τμήμα και στη φτέρνα. Βάρος σώματος: Η ενδιάμεση σόλα (midsole) έχει διαφορετική σκληρότητα για να προσαρμόζεται στο χαμηλότερο μέσο σωματικό βάρος. Drop: Ορισμένες σειρές αθλητικών παπουτσιών διαθέτουν ελαφρώς μικρότερο drop για βελτιωμένη σταθερότητα. Σχεδίαση φτέρνας: Τα γυναικεία παπούτσια έχουν στενότερη φτέρνα ώστε να «αγκαλιάζουν» καλύτερα το πόδι. 1
satsok2 Δημοσ. Παρασκευή στις 11:19 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:19 πμ Καμία καλή διαδρομή στην Αττική; Ίσως με φύση κ λίγο σκιά; Κάνω τρέξιμο με διαλείμματα. 5.5 χλμ σε 30', 4' 46'' το καλύτερο μου, σε γήπεδο. Εχω ανέβει αλλά νομίζω τελευταία έχω πιάσει πλατώ. Ιδέες ή να συμβιβαστώ;
smpt Δημοσ. Παρασκευή στις 02:05 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:05 μμ που μένεις και μέχρι που μπορείς να πας? 1
mandragoraSCR Δημοσ. Παρασκευή στις 02:29 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:29 μμ Καλησπερες Ειμαι σε αναζήτηση νεου πατουμενου. Τωρα εχω τα Nike Zoom Fly 6 και ενω ειναι ανετα σχετικα, τα νιώθω λιγο στενά μπροστα εκει που ειναι τα δαχτυλα του ποδιου, κυριως στο μεγαλο δαχτυλο, το πιεζει λιγο προς τα μεσα. Επισης ενω εχει παρα πολυ καλη αντικραδασμικοτητα για καποιο λογο δεν το νιωθω καθολου σταθερο στο πατημα, ειδικα σε μεγαλες ταχυτητες νιωθω οτι θα στραμπουλίξω τον αστράγαλο μου, καμια σταθερότητα Η προπονηση που κανω ειναι HIIT σε διάδρομο και σύντομα ελπιζω και σε γήπεδο. Ιδανικά θα ηθελα να ειναι αρκετά αντικραδασμικο, λιγο φαρδυ στο μπροστινο μερος για να μην μου πιεζει τα δαχτυλα και να ειναι σταθερο στο πατημα
satsok2 Δημοσ. Παρασκευή στις 06:29 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 06:29 μμ 4 ώρες πριν, smpt είπε που μένεις και μέχρι που μπορείς να πας? Μαρούσι. Κάποιες φορές ανεβαίνω Αγ. Μερκούρη / Λ. Μπελέτσι. Θεωρητικά όχι πολύ μακριά, αν βάλεις ότι πάω για μισή ώρα - 40 λεπτά τρέξιμο.
smpt Δημοσ. Κυριακή στις 07:25 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:25 μμ Μάλλον δεν κατάλαβα καλά την ερώτησή σου. Τώρα καταλαβαίνω ότι θέλεις διαδρομές εκτός Αθήνας. Αν είναι έτσι, δεν έχω κάτι να σου προτείνω· μπορείς όμως να ρωτήσεις στα δύο φόρουμ για τρέξιμο που υπάρχουν. Αν θέλεις διαδρομές στην Αθήνα, υπάρχουν κοντά σου το Ολυμπιακό Στάδιο, το Άλσος Συγγρού και, αν θέλεις άσφαλτο, ο παράλληλος της Αττικής Οδού στο Χαλάνδρι. Λιγο πιο μακριά είναι μια πολύ γνώστη διαδρομή στην Φιλοθέη.
Justelene235 Δημοσ. Δευτέρα στις 03:38 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:38 μμ Μπορεί κάποιος να μου προτείνει ένα δοκιμασμένο διάδρομο τρεξίματος για αγορά , μέχρι 800€ . Είμαι 85 κιλά 178 ύψος & είμαι προς αναζητηση πέρα από το εξωτερικό τρέξιμο.
Green Dragon Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες Στις 10/8/2025 στις 7:25 ΜΜ, smpt είπε Μάλλον δεν κατάλαβα καλά την ερώτησή σου. Τώρα καταλαβαίνω ότι θέλεις διαδρομές εκτός Αθήνας. Αν είναι έτσι, δεν έχω κάτι να σου προτείνω· μπορείς όμως να ρωτήσεις στα δύο φόρουμ για τρέξιμο που υπάρχουν. Καλημέρα στους φίλους του φόρουμ! Πήρα από τον γιό μου ένα διάδρομο τρεξίματος. Έχει πάνω από 3 χρόνια να τον χρησιμοποιήσει, λόγω ασθένειας. Είναι pegasus fashion series n1, με ισχύ μοτέρ 2,5 hp για 120 κιλά. Σίγουρα θέλει μία συντήρηση. Έχετε να μου προτείνετε κάποιον τεχνίτη στην Αθήνα ή εταιρεία που να είναι αξιόπιστος-η Νομίζετε ότι θα χρειαστεί αλλαγή ο τάπητας, γιατί αυτό θα έχει μεγάλο κόστος. Πόσο περίπου; Υ.Γ. 1. Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον ασχοληθεί με το θέμα μου. 2. Υπάρχουν πιο εξειδικευμένα φόρουμ, όπως γράφει ένας φίλος πιο πάνω. Ποια είναι αυτά;😆😆😆
poulinos Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες On 08/08/2025 at 18:29, satsok2 said: Μαρούσι. Κάποιες φορές ανεβαίνω Αγ. Μερκούρη / Λ. Μπελέτσι. Θεωρητικά όχι πολύ μακριά, αν βάλεις ότι πάω για μισή ώρα - 40 λεπτά τρέξιμο. μενω βριλησσια.τι διαδρομες κανω που μου αρεσουν. τις αναφερω ολες και βλεπεις αν σε καλυπτει καμια. α.βριλησσια -> αστεροσκοπειο. ειναι ασφαλτος αλλα μαρεσει που εχει μια διαρκη μικρη κληση. β.νεα πεντελη -> σπηλια νταβελη -> χωματοδρομος. μπορεις να πας και ακομα πιο ψηλα προς radar. υπαρχει και η ιδια εκδοση με ασφαλτο. γ. δεν εχω παει αλλα ακουω καλα λογια.αλσος συγγρος πως λεγεται. δ.σκαλακια παρνηθα.μεγαλη κλισηηηηηηηηηηηηηηηηηηη. e.δυσκολο να στο περιγραψω αλλα υπαρχει μια διαδρομη χωματινη που ειναι παραλληλα με το ρεμα.ξεκιναει απο νεα πεντελη αλλα εκει που ειναι η νησιωτισα και φτανει μεχρι παλαια πεντελη.δεν την εχω κανει ολοκληρη .την ειχα κανει μεχρι νεα πεντελη..
smpt Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Green Dragon είπε Καλημέρα στους φίλους του φόρουμ! Πήρα από τον γιό μου ένα διάδρομο τρεξίματος. Έχει πάνω από 3 χρόνια να τον χρησιμοποιήσει, λόγω ασθένειας. Είναι pegasus fashion series n1, με ισχύ μοτέρ 2,5 hp για 120 κιλά. Σίγουρα θέλει μία συντήρηση. Έχετε να μου προτείνετε κάποιον τεχνίτη στην Αθήνα ή εταιρεία που να είναι αξιόπιστος-η Νομίζετε ότι θα χρειαστεί αλλαγή ο τάπητας, γιατί αυτό θα έχει μεγάλο κόστος. Πόσο περίπου; Υ.Γ. 1. Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον ασχοληθεί με το θέμα μου. 2. Υπάρχουν πιο εξειδικευμένα φόρουμ, όπως γράφει ένας φίλος πιο πάνω. Ποια είναι αυτά;😆😆😆 https://gorun.gr/ http://www.runningnews.gr/ (είναι μισοπεθαμένο μπορεί να σου απαντήσει κάποιος) 2 λεπτά πριν, poulinos είπε μενω βριλησσια.τι διαδρομες κανω που μου αρεσουν. τις αναφερω ολες και βλεπεις αν σε καλυπτει καμια. α.βριλησσια -> αστεροσκοπειο. ειναι ασφαλτος αλλα μαρεσει που εχει μια διαρκη μικρη κληση. β.νεα πεντελη -> σπηλια νταβελη -> χωματοδρομος. μπορεις να πας και ακομα πιο ψηλα προς radar. υπαρχει και η ιδια εκδοση με ασφαλτο. γ. δεν εχω παει αλλα ακουω καλα λογια.αλσος συγγρος πως λεγεται. δ.σκαλακια παρνηθα.μεγαλη κλισηηηηηηηηηηηηηηηηηηη. e.δυσκολο να στο περιγραψω αλλα υπαρχει μια διαδρομη χωματινη που ειναι παραλληλα με το ρεμα.ξεκιναει απο νεα πεντελη αλλα εκει που ειναι η νησιωτισα και φτανει μεχρι παλαια πεντελη.δεν την εχω κανει ολοκληρη .την ειχα κανει μεχρι νεα πεντελη.. μήπως τα έχεις σας gramin, strava ή google maps; ιδικά το πρώτο. Επεξ/σία πριν από 18 ώρες από smpt 1
poulinos Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες (επεξεργασμένο) 1 hour ago, smpt said: https://gorun.gr/ http://www.runningnews.gr/ (είναι μισοπεθαμένο μπορεί να σου απαντήσει κάποιος) μήπως τα έχεις σας gramin, strava ή google maps; ιδικά το πρώτο. δεν τα εχω αλλα απο βριλησσια για αστεροσκοπειο ενας δρομος ειναι. την μπλε διαδρομη με τις τελιτσες.μπορεις να κανεις και την γαλαζια αν θες που σε παει απο αλλου.υπαρχουν εναλλακτικες.αλλα εγω ανεβαινω ολη την λεωφορο πεντελης μετα γινεται ελ.βενιζελου μεχρι που με πεταει στην μικρη πλατεια της παλιας πεντελης που εχει και το περιπτερο αριστερα.εκει στριβω δεξια για να παω προς το αστεροσκοπειο. εναλλακτικα για πιο μεγαλη κληση ανεβαινω λεωφορο πεντελης βγαινω αναπαυσεως απο εκει παω κλεισθενους και μετα ανεβαινεις την κλεισθενους μεχρι να φτασεις παλι στην πλατεια της παλιας πεντελης και απο εκει πας αστεροσκοπειο. πιο δυσκολη διαδρομη αλλα λιγοτερη χιλιομετρικα νομιζω.πιο μεγαλη κληση. Επεξ/σία πριν από 17 ώρες από poulinos 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα